Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Räägime Nõmme juuksuritest (Tallinn)
 
Diants 04. september 2007, kl 21.28
Kolisin äsja NÕmmele ja nüüd vaja juuksurisse minna. Olen vaadanud et Nõmmel on päris palju ilusalonge (tsentrumist räägin hetkel, kindlasti siin linnaosas veel). Kas keegi oskab siinsetest kedagi midagi soovitada? Soovin värvida/ triibutada/ lõigata hästi hoidva tagant lühema, eest pikema soengu.

Mida siis arvate?

See ilusalong seal torniga majas postkontori vastas?
Ilusalong, mis on selle mingi Kassikohviku majas ( sõõriku vastas)?
Nõmme Keskuses olev ilusalong?
Aphrodite?
Siis vist Apteegi ja Peetri pitsaga ühes majas ka mingi?

Ootan asjalikke nõuandeid.
Tänan :)
 
darja 05. september 2007, kl 00.00
No kui vaatad keskuse salongi juuksureid ikka korraliku pilguga, kas siis julgeksid sinna minna ??? Kassi kohvikuga majas on armas salong, kus töötavad pensionärid. Ja kliendid on ka pensionärid. Ja Salong-shop Diiva on kõikse hullem:) Teistega kogemused puuduvad... Ise käin Hiiul Lootuse salongis, käib kahh.
 
Reepicheep 05. september 2007, kl 00.13
Aphrodites oli kunagi Merle nimeline juuksur. Mulle lõikas just lühikesi soenguid, nii lõuani või lausa poisipeaks, kuidas kunagi. Väga rahul olin. Kas ta praegu ka seal alles on, ei oska arvata.
 
Juntsu 05. september 2007, kl 05.33
Seal Lootuse Ilusalongis tehti minule näiteks täiesti kohutav pidulik soeng, meigi tegid ka suhteliselt jubeda. Iseenesest see juuksur (Helen või Helena vms) oli täitsa armas, aga soenguid (selliseid, mis ikka näoga sobiks) ta teha küll ei oska.
 
Frente 05. september 2007, kl 08.07
Helen oli esimene juuksur, kes lõikas mulle soengu, mis mulle tõeliselt hästi sobib ja ma ei pea juukseid enam sättima ega nendega möllama, sest juuksed kuivavad ilma föönita just sellisesse soengusse nagu ma tahan. Otsisin pikalt endale seda OMA juuksurit ja Helen sobib minule väga hästi. Tegemist juuksuriga, kes ei lõika kõigile Piret Järvise tukka või kurat teab kelle soengut. Omab kindlat arvamust ja mulle see sobib.
 
AK 05. september 2007, kl 08.42
Ma käin juba mitmedat aastat seal tornidega majas, selle nimi on Õnnesalong ja juuksuriks minul Marja. Mul on küll pikad juuksed, aga alati on värvinud ja lõiganud väga hästi, pole kunagi pettuma pidanud. Sealne interjöör ja õhkkond on ka väga mõnus! :) Teenindaja ja ka teised juuksurid peale Marja on alati hästi hea tujuga ja meeldivad.
Korra käisin ka seal Aphrodites, kui ei saanud Õnnesse aega, aga oli ruttu vaja... juuksuri nime ei mäleta, aga lõikas mulle täiesti õudsa tuka ette, ise veel pakkus, et sobiks hästi ja pärast vaatas kah, et oih, ei tulnudki hästi.. aga lisas, et ah, tukk kasvabki kiiresti.. :D Ja see salong on kah nagu mingi korter rohkem, selline ilus salongiinterjöör sealt puudus täielikult.. vähemalt, kui mina seal käisin (kuskil poolteist aastat tagasi)!
 
Diants 05. september 2007, kl 09.44
to AK

Kas sul äkki juhtub olema Õnnesalongi telefon? Netist ei leia :S
 
MinakeTln 05. september 2007, kl 09.50
Õnne salongi tel.nr on 6525730
Oksana on seal ka hästi tore juuksur
 
Diants 05. september 2007, kl 10.05
Tänan :)
 
Mina 05. september 2007, kl 11.26
Aga kas sellel õnnesalongil ei ole tõesti kodukat? Oleks ise huvitatud, mida seal üldse pakutakse ja mis hinnaga, see mul naabermaja, hea oleks vahest käia :) Aga tõesti ei leia netist.
 
Mari 06. september 2007, kl 15.23
Käisin Aphrodites eelmisel kevadel kosmeetikus- väga ebameeldiv tädi oli ja ei teinud nii hästi, kui mu eelmine ja ka praegune kosmeetik. Ja hind oli väga kallis.
Eelmise aasta suvel enne koolikokkutulekule minekut läksin sinna samasse juuksurisse tukka lõikama ja soengut tegema. Ma ei mäleta, kelle juures aga tukk lõigati nii lühikeseks, et polnudki peaaegu olla (kuigi alguses näitasin, kui pikaks see jääda võiks). Ja lisaks sain siukese s.i.t.a endale pähe, et läksin nuttes koju pead pesema. Enam sinna elusees ei lähe.
 
Aare 06. september 2007, kl 21.43
Nõmme ujulas Helen. Mu ema ja õde on juba väga pikaajalised kliendid, mitu mitu aastat. Töö on väga korrektne ja soengud stiilsed, hind ei ole ka väga hull. Soovitan soojalt, elan ise ka Nõmmel ja tean teda. Väga tore juuksur!
Mustamäel Mustika keskuses Adelea ilusalongis, Age!
 
kass 07. september 2007, kl 14.15
Nõmme ujulas Avely
 
ann 17. juuli 2014, kl 13.12
Kõigil pikad juuksed, mina aga HÄDAS "POISIPEAGA". Aastaid oli juuksur kes lõikas ideaalselt, pärast polnud muud kui kuivata fööniga. Nüüd elab Pärnus. No ei leia , küll on pildid kaasas, küll seletan, siis et noh nagu suusahüppaja Levandi naisel ainult tukk on lühem, no ei. Ja ometi tänavapildis ja telekas on küll ja küll sellist lõikust näha. Mõtlen juba , et lähen ligi ja küsin kes juuksur on. Kuna ise elan nõmmel, siis sooviks sellesse kanti leida juuksurit kes oskab tõesti "poisipea" lõikust. Kas siin kirjutajate, lugejate hulgas on kedagi kes teaks mulle ja võib-olla veel mõnele teada anda kust sellist juuksurit leida võiks nõmmel.
 
kondike 18. juuli 2014, kl 00.56
Nömmel, Mai tänava salongis töötab juuksur nimega Marjetta. Tal on hea käsi, tema juures on mu mees aastaid käinud ja tùtar ka vahest sinna sattunud. Pärnu mntl asuv Nömme juuksurisalong on ka suht ok. Seal mitu tegijat, mina olen Kati nimelise juuksuri juures käinud. Ta on hästi lahke ja söbralik juuksur.
 
Endine Nõmmekas 19. juuli 2014, kl 00.03
Mina olen aastaid käinud Kati juures. Varem töötas ta Raudtee tänaval, nüüd Pärnu mnt salongis.
Korra sai käidud ka Lootuse salongis, no ei meeldinud see suhtumine seal. Juuksuri nime kahjuks ei mäleta, aga oli pikkade blondide juustega ja hästi ülemeigitud ja võltsasjadega kohendatud. Selline asi iluteenindaja poolt ei mõju proffessionaalselt ja rohkem ma sinna pole läinud.
 
ru 24. november 2014, kl 06.00
Seal Pärnu mnt salongis kus Kati on, lôikab Mare väga hästi lûhikesi soenguid ( vähemalt mina olen rahul)
 
Marko 11. oktoober 2018, kl 13.18
Kas keegi teab kus võiks töödata varem Nõmme juuksuris töödanud Mare?
 
kati01 19. juuni 2019, kl 14.09
Tesouras Pärnu mnt 289/2
 
Hanne 17. aprill 2022, kl 21.28
Kas keegi teab kus töötab Nõmme Ilusalongis töötanud Marja?
Aastaid tagasi Eestis käies jäin tema tööga alati rahule, kuid nüüd seal salongis uued juuksurid kõik :)
ekraaninimi 03. oktoober 2022, kl 14.23
Olen käinud juuksuris Nõmmel väikeses puumajas. Seal töötab väga maitsekas juuksur, teeb inimese ilusaks. Oskab leida õige soengu kuju ja teeb ka üksnes lõikusega inimese kenamaks. 2021. aasta detsembris, kui vajasin pidusoengut, aga see puumajas töötav juuksur oli väga hõivatud, läksin juuksuri juurde vastasmajja, paekivist majja. Pärast pidin kodus ümber tegema, sest soeng tegi mu inetumaks.
Niipalju oli abi, et ta keeras lokid sisse, aga kujundust ei osanud teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!