Ilusalong
Milleks kasutada kookoseõli?
kai 10. aprill 2009, kl 13.29 |
ko 10. aprill 2009, kl 13.47 |
m 10. aprill 2009, kl 18.45 |
eelpool juba kirjeldatud juuksemask (hoian nii kaua kui viitsin).
veel saab kasutada kui juukseseerumit - paar tilka peale pesu poolniisketesse juusteotstesse (aga vaata, et üle ei pinguta)
ja viimaks - kehakreemina.
aga niisutamises jääb paraku enamusele õlidele alla - isegi oliiviõli teeb pika puuga nii kehakreemina kui juuksemaskina kookosõlile ära.
ainuke asi milleks ta tõesti ideaalne on ongi juukseotsa õli peale pesu.
veel saab kasutada kui juukseseerumit - paar tilka peale pesu poolniisketesse juusteotstesse (aga vaata, et üle ei pinguta)
ja viimaks - kehakreemina.
aga niisutamises jääb paraku enamusele õlidele alla - isegi oliiviõli teeb pika puuga nii kehakreemina kui juuksemaskina kookosõlile ära.
ainuke asi milleks ta tõesti ideaalne on ongi juukseotsa õli peale pesu.
nuku 24. aprill 2009, kl 23.44 |
Ma ostsin ka soojamaareisilt kaks suurt pudelit kookoseõli. Juustele: enne pesu maskina või peale pesu otstesse paar tilka. Ei ole tarvis ilgelt kalleid seerumeid osta ja töötab vaata et pareminigi :)
Kehale: suhkru- või kohvipaksukoorijat on kookoseõliga väga mõnus teha. Massaažiõlina super, sest ei ole liiga rasvane.
Lõhenenud huultele olen määrinud ja käsi masseerinud.
Aga ma ei teadnud, et trühvleid saab teha... :D otsin retsepti ja proovin ka.
Kehale: suhkru- või kohvipaksukoorijat on kookoseõliga väga mõnus teha. Massaažiõlina super, sest ei ole liiga rasvane.
Lõhenenud huultele olen määrinud ja käsi masseerinud.
Aga ma ei teadnud, et trühvleid saab teha... :D otsin retsepti ja proovin ka.
Mari 14. juuni 2009, kl 23.33 |
Mari 14. juuni 2009, kl 23.44 |
maria 15. juuni 2009, kl 06.37 |
K 15. september 2009, kl 20.42 |
coconut 15. september 2009, kl 22.27 |
Tervisekool 01. märts 2010, kl 18.31 |
Kookosõli kasutavad hindud India peamassaazis,sest see on seal kohalik õli ja kõige odavam.Ka mujal Aasias kasutatakse kookosõli tema kättesaadavuse pärast. Meie kliimas on hea kookost kasutada suveperioodil, kuid see pole nii odav kui Aasias.
Ravipeamassaazis tehakse kindlaks sinu kehatüüp ja valitakse sulle vastav õli. Seega ei saa kookosõli sobida absoluutselt kõigile.
NB! Õlimaskid peanahale on väga tervistavad. Soovitan hoida seda ikka kauem kui 10 minutit peas.Lisaks juustele tervistava oleku andmist oleme saanud abi ka peanaha probleemide korral.
Kristel
(India peamassaazi õpetaja,
Lahemaa Tervisekool)
Ravipeamassaazis tehakse kindlaks sinu kehatüüp ja valitakse sulle vastav õli. Seega ei saa kookosõli sobida absoluutselt kõigile.
NB! Õlimaskid peanahale on väga tervistavad. Soovitan hoida seda ikka kauem kui 10 minutit peas.Lisaks juustele tervistava oleku andmist oleme saanud abi ka peanaha probleemide korral.
Kristel
(India peamassaazi õpetaja,
Lahemaa Tervisekool)
paulaarson21 14. juuni 2020, kl 18.22 | Registreerus: 4 aastat tagasi Postitusi: 10 |
Kookoseõli - https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutriti... Soovitan.
did_1349416 18. august 2022, kl 17.38 | Registreerus: 2 aastat tagasi Postitusi: 13 |
Lisa postitus