Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
yes to carrots
 
liisu 04. aprill 2010, kl 16.22
kas keegi teab kas jyskis yes to tomatoes shampooni ja palsamit ka müüakse?
 
D. 04. aprill 2010, kl 17.11
hihhiii, peab ka tiigi otsima, kust savi kaevata :) muide, mul ongi praegu roheline savi näos, teen maski. koos teepuu eeterliku õliga. mõjub imeliselt, imeb kõik mustuse välja.
 
f 04. aprill 2010, kl 19.48
allahindluse ajal tomatioma polnud, paar päeva peale selle lõppu samuti mitte, et siis, kahtlen. :(
 
liisu 05. aprill 2010, kl 13.34
kahju, ma oleks just tomati oma tahtnud.
 
- 20. september 2010, kl 16.01
super tooted ja oko pealekauba!
 
ak 20. september 2010, kl 17.51
ainult sünteetilist lõhnaainet kasutavad
 
mina 20. september 2010, kl 20.30
porgandisampoon haises nii õudsalt, et mul hakkas lausa vastu, ei saanud seda sampooni lõpuni kasutada. oleks, et lihtsalt pole eriliselt hea, aga täiesti intensiivselt tugeva lõhnaga ja nii ebameeldiv.
 
mumm 20. september 2010, kl 21.32
Porgandi šampoon ja palsam lõhnavad väga njämmalt. AGa see kurgi palsam on õudus kuubis, kurgi lõhna küll pole ollagi, haiseb nagu mingi kopitama läinud asi. Ostsin pudeli lolli peaga, nüüd mõtlen, mis kasutust võiks juuksepalsamil peale juustese määrimise veel olla, et sellest ollusest lahti saada. Järgmiseks ostan ikka jälle porgandi...
 
Siil 21. september 2010, kl 15.11
Rasererimiseks sobi palsam väga hästi ;)
 
kuki 21. september 2010, kl 15.19
tegelikult kui seda teemat algusest vaadata siis minu arust see on puhas reklaam, tundub et üks ja sama inimene mitme erineva nime all kiidab, niiet juba selle pärast ei ostaks... kuidagi võlts see kiitmine tundub...
 
Helen 21. september 2010, kl 15.47
Vaevalt küll keegi siin vabatahtlikult Jysk'i reklaamib ja vaevalt, et mõni töötaja :D
 
uhuu 21. september 2010, kl 15.58
kuki--kuule toode ju nii odav proovi ära ja siis tule pane oma arvamus ka kirja.Seekord isegi mina ei usu,et reklaam!
 
m 21. september 2010, kl 17.05
:S paranoilised siin koos :S
 
kristi 21. september 2010, kl 19.27
mulle sobranna kinkis kunagi selle porgandi koorija. mul on dermatiit ja peale sellega koorimist laks ikka nahk mega hulluks
 
kuki 22. september 2010, kl 09.22
miks siis maaletooja ei võiks seda reklaamida? kui natuke tähelepanelikumalt lugeda siis saab aru et mõned postitused on ühe ja sama inimese kirjutatud...

võib olla olengi paranoiline, aga siin on ennegi väga aktiivselt "kiidetud", kahjuks siin see reklaamimüük töötab ülihästi, sest naised usaldavad nii öelda teiste naiste "kogemusi", soovitusi. Mingi aja pärast ujub sama teema välja ja tuleb välja et ei olnudki toode nii megasuperhea...
 
** 22. september 2010, kl 09.24
olen kasutanud porgandi oma, nii šampooni kui palsamit ja minu traadid tegi küll pehmeks ja mõnusaks, hind tekitab mõnes kahtlusi, et kas nii odav toode ikka kõlbab pähe määrida - no olen pesnud kallimate salongitoodetega, üks šampoon maksis lausa üle 300 eegu, no üks päev peale pesu olid juuksed ilusad, siis sama takusündroom taas - kuigi juuksur soovitas, kes mind püganud juba mitu-mitu aastat. Sama on kreemidega - ega hind veel sisu paremaks tee. Vaevalt keegi töötajatest seda reklaamib, nii odavate toodete puhul ei anna see ju mingit tuntavat kasumit kellelegi
 
julgen 22. september 2010, kl 09.45
**,nõus!
 
kuki 22. september 2010, kl 09.51
ma ei väida et need shampoonid, kreemid halvad on ja et mida kallim seda parem, ütlen vaid seda et kuidagi jube palju kiitjaid on teema alguses, samas mingit konkreetset juttu pole, et mille poolest see nii hea on või mis siis see shampoon vms täpsemalt teeb...

ma lihtsal avaldasin oma arvamust :)
 
hmm 22. september 2010, kl 13.33
mina ostsin kunagi porgandi ja kurgi kreemi. Mõlemad täitsa head. Aga neil vist seal jyskis eriti suurt valikut pole? Millegipärast shampooni ja palsamit ei julgenud proovida ja muud vist nagu polnudki.
Ps. liiga paranoiliseks ei tasu ka minna ;)
 
laura 22. september 2010, kl 13.45
no see yes to cucumber palsam tegi minu paksud lokkis ja väga kahused juuksed küll väga mõnusaks. teen selle palsamiga ka co-wash-i. mulle väga sobis. ja selles kurgiomas ei ole ka parabeene, silikoone, mis mulle meeldis.

aga no loogiline et kõikidele juuksetüüpidele ei saa sama asi sobida ja osadele võib kurat teab mis aine sealt allergiat tekitada. kuivade juustega lokilammastele soovitan aga küll :)

(ja kui ma töötaks jyskis, siis ma soovitaks sealt hoopis mingeid diivaneid või muud kallimat jura, mitte 59 kroonist palsamit)
 
keratiin 22. september 2010, kl 15.50
leidsin sellise salongi - üldsegi mitte väga kaugel pealinnast ja hinnad ca poole odavamad - ehk pakub kellegi huvi, ise kavatsen igatahes minna:)
http://www.tyriilutuba.ee/?Hinnakiri:Juuksuri_hinnakiri
 
kauge:( 23. september 2010, kl 14.28
türil ju?
 
keratiin 23. september 2010, kl 16.19
bussiga pilet alla 100 eegu ilmselt, pole vaadanud, aga arvan ja nii arvestades ikka kõvasti soodsam ju
 
sorry 23. september 2010, kl 20.42
eip minu aeg ka otsa sinna sõit+tagsi??Ja mis maakas mul seal peas möllab ei tea ette??
 
aga 23. september 2010, kl 20.46
Öko see küll pole.
 
proovisin ära 27. september 2010, kl 16.55
pole vist jah öko ja minu juukseid ta libedaks ka ei teinud seega sama nagu iga teine poe toode!
 
oh 08. november 2010, kl 23.20
mina kirjutas:
-------------------------------------------------------
> porgandisampoon haises nii õudsalt, et mul hakkas
> lausa vastu, ei saanud seda sampooni lõpuni
> kasutada. oleks, et lihtsalt pole eriliselt hea,
> aga täiesti intensiivselt tugeva lõhnaga ja nii
> ebameeldiv.

Tulin just sama asja kirjutama - JUBE vastik keemiahais on porgandišampoonil. Pesin täna sellega esimest korda ja no selline tunne, et mine või pese juuksed uuesti muu šampooniga üle, et haisust lahti saada.
Ei kujuta ette, mida nüüd selle pudelitäiega teha, sest enda küljes ma seda haisu küll ei kannata.

Proovisin ka Yes To Cucumbers kätekreemi ja meeldis, et see kiiresti imendus, ja käed jäid ka üsna mõnusad pehmed, nii et seda julgeks küll soovitada.
 
I.R.Pale 14. detsember 2010, kl 13.05
Hetkel on Jyskis jälle ale : porgandishampoon 19,90; balsam 22,90 ja kurgi kehakreem 22,90. Ma rohkem asju ei vaadanud. Tundub, et see sari asendab pakendeid ja seetõttu müüakse vanad eest ära. Mingi surnumere mineraalide sari tuleb asemele.

PS! Minu meelest porgandišampoon ei haise... imeliku kallerdava konsistentsiga on küll kuid see ei häiri. Kõõma pole veel läinud selle peale, juuksed tunduvad rahul olevat.
 
Styg 14. detsember 2010, kl 16.06
ma käisin ka spetsiaalselt praegu oma porgandishampooni nuusutamas - täiesti normaalne lõhn, midagi pole viga.

toode on ise kah enamvähem, vaimustuses ma pole, aga ajab asja ära.
 
kriminaalne šoppaja 16. detsember 2010, kl 19.03
Etskae, see vana teema jälle üles upitatud. Mina käisin ka täna jyskis kraami varumas. Roheline tee on mu lemmik ja nüüd on seal selle lõhnaga, oh päästke mind, nii šampoon, palsam, dušigeel, ihupiim, kätekreem, jalakreem kui ka vannisool. Kahjuks mul ei ole vanni, muidu ma juba sulistaksin seal, mitte ei kirjutaks seda kommentaari. :) Surusin hambad risti ja lubasin endale, et ei osta uusi asju enne kui vanad otsas. Palsami ikkagi ostsin, sest selle lõhn jääb lõpuks juustele juurde, seega - mmmmm! Muidu võiks nüüd kogu kosmeetikavaru selle rohelise tee sarja vastu välja vahetada. Ja kusjuures, rohelise teega asju otsi muidu nagu tikutulega taga! On üks Cottage'i sarja vedelseep ja dušigeel ja kogu lugu. Tegin siia koguni kunagi teema, et kust saab selle lõhnaga asju, mitte ühtegi vastust ei saanud. Nii et mina olen nüüd igatahes või sees. Aga tootja on vist sama jah, pudelid täpselt samasugused nagu carrotsil ja sama jutt sls-ide ja parabeenide puudumisest kah peal. Yes to Green Tea!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!