Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Ummistunud poorid, suletud komedoonid
 
Missis Dareas 11. aprill 2014, kl 17.14
Tere-tere!
Ma olen juba ammu iherbist ostnud ja minu lemmik toode vistriku vastu on Dr. Woods Facial Cleanser. siin saab osta - http://adf.ly/jTDs8 Hind on 6$ , 236 ml. Toode on väga ökonoomne.



Ja Esmatellijale kehtib iHerb SOODUSKOOD REQ532 . Kasutege seda ja te saate 5$ allahindlus. See tähendab, et saatmine on teie jaoks tasuta.
 
poorid puhtaks 12. aprill 2014, kl 12.08
Investeeriksin Clarisonic näopuhastajsse, mis poore sügavalt puhastab. Teismelise tütre nahk on juba mõnenädalase kasutamise järel palju puhtamaks ja siledamaks muutunud. Omale meeldib ka, kreemid imenduvad paremini ja nahl heas toonuses.
 
anna 19. aprill 2014, kl 22.38
Kas Clarisonic näopuhastajat Eestis ka kuskil osta saab?
 
Eli 20. aprill 2014, kl 10.47
Ma soovitaks nägu pesta Konnyaku näopuhastuskäsnaga koos mingi näopesuvahendiga. See teeb imesid :)
 
to: anna 20. aprill 2014, kl 10.51
Kahjuks ei tea, ostsin välismaalt.Aga uuri Amazoni kaudu ostmist.
 
to Eli 20. aprill 2014, kl 16.03
Palun ütle,kust seda Konnyaku käsna osta?
 
Eli 20. aprill 2014, kl 17.20
Mina ostsin viimane kord siit: http://meon.ee/Accessories/Accessories-For-face-and-body/Natural-Konjac-Konnyaku-Facial-Puff-Face-Wash-Cleansing-Sponge

Kunagi müüdi analoogset asja ka Cherrys, aga oluliselt kallimalt.
 
omg 23. veebruar 2016, kl 21.17
kreemi ja kreemi, saate vaid rohkem punne.

pressige läga välja, ja kui nahk liiga paks peal tehke enne nõelaga auk.

ega desinfentseerimine ei lahenda rasu tekke ja seda lagundavate bakterite probleemi. tegemist on sümptomite raviga.

minul on stabiilselt ninajuures ja lõuaesisel neid, mida lihtsa pressimise ja 2minutise kerge punetusega eemaldada saab. Kui jooki panen või väga higistan, tekib ka turjale, käeselgadele, kaelale jms.

Higistades tekib otsaette ja jalgadele, viimastele ka mustusest ja !mobiiltelefonist!. rinnale tekib sammuti mobiiltelefonist (põuetaskus).

Kõige ebameeldivamad on keskseljal, kust pmts ilma nõelata rasu välja ei saagi. jala omad ka sügavamad ja lõppevad tihti põletikuga. Rinnal kerged, aga alati pärast põletik.

Näo ja käte valge jura lahkub pressimisel pm iseenesest ja kui nahka ise ei kraabi vms, ei jää ka põletikku.

Otsaesisel on mõned kindlad punktid, kus püsib valge jura kindlates poorides ja pressides kipitab ja tuleb täpselt samasse kohta tagasi. Otsaesisel on juba väljakujunenud "kambrid" alati samas suuruses ja nahatooni..


Viimasel ajal on kätelt, seljalt ja turjalt hakand kaduma, kuna ei joo enam nii palju, aga lahtised komodoomid(vms) nivajuurtes prindivad seda valget jama ikka nii, et saan päevas 2-3x "printida"

on tekkind ainult üks krooniline põletikuline punn keskseljale (tõttöelda arvaks praegu, et seegi taandunud), kuigi olen rasutühjenduspressi liigutustteind kindlasti tuhandeid kordi elus. alati veendun et kogu jama saab välja ja pressin (desinsifeerimata) küüntega.

Kogu teksti moraal; Pressi kui saad ja väldi jura tarbimist; minu rasu väheneb selliste meetoditega... m24
 
peki 23. veebruar 2016, kl 21.42
Oeh, mul läks süda pahaks :D
Aga m24 jutt toitumise osas on muidugi õige. Pooride julma pressimist ma väga ei poolda, eriti just mustade kätega. Olen näinud päris koledaid põletikke, mis inimestel vistrike ning pooride pigistamisest on tekkinud. Ikka selliseid, et pirakad armid järel.
Nõelaga vistriku avamine on vahel vajalik aga siis peaks enne desinfitseerime nii nõela, kui vastava nahapiirkonna. Pressida tuleks hoopis vatitupsudega, mitte küüntega, siis ei retsi nahka nii hullult. Kes kosmeetiku juures käinud, teab, millest räägin.
Mul aitab mustadest pooridest ja ka vistrikest vabaneda õlimassaazh ning siis hästi sooja rätiku all aurutamine ning kergelt hõõrumine. Oil cleansing method.
Ja nahahoolduseks kasutan happeid sisaldavaid kreeme, aeg-ajalt teen kerget happekoorimist. Apteegis müüakse ühekaupa pakendis happekoorimispadjakesi, Emergin C oli vist selle brändi nimi.
Veel olen märganud, et teradega koorijad teevad naha ainult vistrikulisemaks, ilmselt seetõttu, et tekitavad mikrohaavandeid, kus pisikutel hea toimetada.
 
Nati 05. märts 2016, kl 12.39
Natuke lugemist sellel teemal
https://sunisfun.com/et/blog/kuidas-poorid-kiiresti-puhtaks-saada-n33
 
Unistaja 12. juuni 2016, kl 23.25
Kõigepealt suur aitäh selle teema algatajale. Olen vastuseid lappanud ja lappanud...võtnud kasutusele soovituse ja katsetanud. Pole kasu olnud - võtan kasutusele uue soovituse. Kõike pole veel jõudnud läbi katsetada, kuid näiteks paljukiidetud väävliseep mind aidanud pole.

Armsad inimesed, kes te olete siin kunagi sõna võtnud - kui te satute seda teemat uuesti lugema, siis palun võtke sõna! Kirjutage, kuidas te olete oma komedoonidest lahti saanud. Mis aitas? Kui paljude jaoks on väävliseep nö imevahend olnud?

Ma olen juba kerges depressioonis. Miski ei aita. Kasutasin nädalakese väävliseepi. See kuivatas hullumoodi nahka ja selle nädala jooksul ei läinud minu nägu absoluutselt puhtamaks. Pigem märkasin uusi suuri suletud komedoone. Ma olen proovinud ka paljukiidetud kanepiseemneõli. Pidi ju olema nii, et nahk vajab niisutust. Siis saavad poorid hingata ja ei ummistu. Selle õli kasutamise tagajärjel sain niii palju uusi ummistunud poore. Otsaesine oli päris jube.

MA EI OSKA ENAM MIDAGI TEHA.
 
unistajale 17. juuni 2016, kl 10.37
mul oli sama häda, suletud komedoonid ja lisaks ka väiksed, kuid sügavad armid. Tegin sada imet igasuguste geelide ja seepidega ja käisin kosmeetiku juures; tulemust polnud mingisugust. Lõpuks aitas ainult ultraheli näopuhastus, see lahustas need nahaalused sõlmed ja tasandas arme ka.

Kuna see on küllaltki kallis, siis ma käisin protseduuril vist 3 või 4 korda, iga korra vahe oli 3 kuud, aga sellest täitsa piisas.

Ma käisin Kesklinna LPG salongis, aga küllap on ka teisi kohti, mis seda teevad.
 
to Unistaja 22. juuni 2016, kl 00.21
Ma olen klaari näonaha poole püüeldes aastate jooksul nii palju raha kulutanud, et paha hakkab... Olen kasutanud apteegikosmeetikat, kallite brändide tooteid, profitooteid (mida kosmeetikasalongides müüakse) aga enamik neist on olnud kasutud või on vau-efekt olnud lühiajaline.
Ma usun, et palju oleneb sellest, mis laadi akne on ja kus paikneb. Mul olid punetavad tsüstilised vistrikud peamiselt suu ümbruses ning lõual aga vahel olid ka komedoonide kolooniad otsaees (nahk oli katsudes nagu kärnkonnal).
Panen siis siia kirja, mis minul akne vastu on aidanud.
Kunagi Eestis elades sattusin toreda perearsti juurde, kes mulle Duac geeli ja Skinoreni retseptid kirjutas ning neid tooteid kasutasin vaheldumisi ja pausidega päris pikalt. Kuni tekkis ülitundlikkus ja nahk tursus üles ning hakkas kuumama ja punetama.
Siis algasid taas imeravimi otsingud ja leidsin, et peale kreemitamise on vajalik ka toitumist muuta. Olen umbes 6 aastat gluteenivabalt toitunud ning selliseid tohutult põletikulisi vistrikke esineb mul nüüd väga harva ja peamiselt enne päevade algust. Ka täheldasin, et kui maiustamisega liiale lähen, on peatselt platsis mõni väiksem vistrik.
Mida ma siis olen õppinud:
1. Näopuhastus olgu tõhus, aga leebe (mitte need supermarketi aknevastased pesugeelid, mis naha sama kuivaks jätavad nagu oleks Fairyga pesnud). Minule sobisid kitsepiimaseep, leebetoimeline puhastuskreem ja õlipuhastusmeetod. Kasutan neid vaheldumisi.
2. Happekoorimine. Ei, mitte need salongis tehtavad kallid hoolitsused (mille efekti ma kunagi ei näinud). Netis veidi uurimistööd tehes leiab mitmeid kodukasutustooteid, mis maksavad ühe-kahe salongihoolitsuse hinna aga kestavad kuid. On happegeelid, on happekoorimispadjakesed. Kasutan vaheldumisi nii ühte kui teist ja olen äärmiselt rahul. Nahk on pehme, sile ja puhas ning kreemid-seerumid imenduvad suurepäraselt.
3. Sügavpuhastavat savimaski teen korra nädalas.
4. Hea niistuav kreem / geel. Talvisel ajal veidi rammusam, suvisel ajal kergem. Rasune nahk vajab niisutust ja kaitset. Mida rohkem kuivatavate toodetega puhastada, seda rohkem rasu nahk tootma hakkab, mille tulemusena ummistuvad poorid veel kergemini. Eriti, kui nahka surnud naharakkudest korralikult mitte puhastada.
5. Öösiti kasutan kerget õlivaba koostisega seerumit või vajadusel ravikreemi.
6. Hommikuti puhastan nahka õrna toonikuga, õhtuti põhjalikumalt.
7. Vabal päeval jätan sageli hommikuse puhastuse tegemata ning lasen nahal puhata.
8. Näonahka ei näpi ega nühi, vistrikke ei kaku. Erandiks on suuremad punnid, mille valge osa näha. Need avan desinfitseeritud nõelaga ja pigistan salfrätitupsudega. Koduse happekoorimisega alustades esineb seda probleemi väga harva.
Tooted, mis mulle meeldivad ja sobivad: Dr. Hauschka, Ole Henriksen, Madara, SES derma, Dermalogica, Origins, Malin & Goetz.
Kes soovib teada, küsigu, ma hetkel peast ei oska öelda täpseid nimetusi ega viitsi teki alt enam vannituppa vaatama minna :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!