Tervisemure
pingepeavalu
uurija 02. oktoober 2011, kl 08.15 |
Kummaline päris kirjutada, aga mu pea on valutanud 20 aastat juba. Kogu aeg selline pinge otsaees, oled nagu vati sees. Kui kunagi algas oli suurem valu ja muidugi närvid ka siis sassis. Tol ajal pandi diagnoosiks neuroos.
Mis siis teinud olen enesetunde paranadamiseks, õigemini võiks juba küsida, et mida teinud veel ei ole.
Stressitekitaja on ammu liksvideeritud (läksin lahku), lapsed koolitatud ja oma elu peal ja kõik on ok. Endal on tasuv töö, kodu korras ja vaikne olemine. Nagu poleks millegi pärast muretseda. Ise ka optimistlik.
Peale ad ja rahustite proovitud hiina ja tiibeti meditsiini, massaaži vist juba viis aastat, igasugu eneseabi kursustel käidud, jooga ja mediteerimine.
Kaks nädalat ei valutanud üldse pea kui käisin eelnevalt tiibeti meditsiiniga tegeleja juures, kes pani kuldnõela kroontšakrasse ja kuumutas seda, mokšaga soojendas mingeid punkte ja siis mõned päevad hiljem olin kolm päeva paastumas. No siis tuli küll super enesetunne kuid jah, kahe nädala pärast oli taas pea paks.
Südame kloppimisele olen abi saanud reikist. Ise käisin kursusel ja teen omale.
Kas kellelgil veel on sellist pingepeavalu ja mida proovida veel?
Mis siis teinud olen enesetunde paranadamiseks, õigemini võiks juba küsida, et mida teinud veel ei ole.
Stressitekitaja on ammu liksvideeritud (läksin lahku), lapsed koolitatud ja oma elu peal ja kõik on ok. Endal on tasuv töö, kodu korras ja vaikne olemine. Nagu poleks millegi pärast muretseda. Ise ka optimistlik.
Peale ad ja rahustite proovitud hiina ja tiibeti meditsiini, massaaži vist juba viis aastat, igasugu eneseabi kursustel käidud, jooga ja mediteerimine.
Kaks nädalat ei valutanud üldse pea kui käisin eelnevalt tiibeti meditsiiniga tegeleja juures, kes pani kuldnõela kroontšakrasse ja kuumutas seda, mokšaga soojendas mingeid punkte ja siis mõned päevad hiljem olin kolm päeva paastumas. No siis tuli küll super enesetunne kuid jah, kahe nädala pärast oli taas pea paks.
Südame kloppimisele olen abi saanud reikist. Ise käisin kursusel ja teen omale.
Kas kellelgil veel on sellist pingepeavalu ja mida proovida veel?
n35 02. oktoober 2011, kl 09.15 |
... 02. oktoober 2011, kl 10.52 |
Liiga palju mõtlemist, muretsemist, pinget jne on põhjus miks pea valutab, isegi siis kui me teadlikult seda eitame. Palju asju toimub sees mida me ei kontrolli, lihtsalt inimene on selline. Pikapeale muutub valu krooniliseks, ka pikapeale saab sellest lahti.
Ennem tuleb tekitajadest lahti saada ja alles siis seda valu ravima hakata. Üks ravi liik, maandamine + "null" mõtet peas ja seda pikalt.
Ennem tuleb tekitajadest lahti saada ja alles siis seda valu ravima hakata. Üks ravi liik, maandamine + "null" mõtet peas ja seda pikalt.
mann 02. oktoober 2011, kl 12.56 |
uurija 02. oktoober 2011, kl 20.04 |
jah, paar tohtrit on öelnudki, et see juba krooniline valu.
Ausalt öelda jah, mediteerin vähe. Tütar mul joogaõpetaja ja pahandab minuga, aga jah, nii see on. Ikka sellist ärevust ka sees ja ei suuda alati keskenduda. Vast ikka miskit sassis ajukeemiaga. Aga näiteks serotoniini tagasihaardega ad ei sobigi mulle, teevad nii erksaks, et kell kolm öösel juba üleval ja tahaks tegutseda.
Nõelravi on tõesti proovimata.
Aga lohutan ennast sellega, et kui see närvide jama algas, siis oli ikka päris hull, tugev peavalu, klomp kurgus, maovalu, iiveldus.
Ausalt öelda jah, mediteerin vähe. Tütar mul joogaõpetaja ja pahandab minuga, aga jah, nii see on. Ikka sellist ärevust ka sees ja ei suuda alati keskenduda. Vast ikka miskit sassis ajukeemiaga. Aga näiteks serotoniini tagasihaardega ad ei sobigi mulle, teevad nii erksaks, et kell kolm öösel juba üleval ja tahaks tegutseda.
Nõelravi on tõesti proovimata.
Aga lohutan ennast sellega, et kui see närvide jama algas, siis oli ikka päris hull, tugev peavalu, klomp kurgus, maovalu, iiveldus.
mari 50 04. oktoober 2011, kl 08.28 |
viimasele 04. oktoober 2011, kl 23.49 |
viimasele 05. oktoober 2011, kl 08.52 |
mari 50-le 05. oktoober 2011, kl 11.27 |
viimasele 05. oktoober 2011, kl 12.52 |
nii puudutas?
kasuta edaspidi oma tuhandete kommentaaride pealkirjades milledes oma viha tigedust ja kurjust välja elad hingesugulaste nimesid: leida, salme, seasilmne liidy, jelena kongusnospel,karjaeit ida,vinnlarhv anna jnt.
mis mentaalne haigus see on kui ei meeldi et tehakse tagasi seda mida teistele teinud oled?
kasuta edaspidi oma tuhandete kommentaaride pealkirjades milledes oma viha tigedust ja kurjust välja elad hingesugulaste nimesid: leida, salme, seasilmne liidy, jelena kongusnospel,karjaeit ida,vinnlarhv anna jnt.
mis mentaalne haigus see on kui ei meeldi et tehakse tagasi seda mida teistele teinud oled?
anni321 05. oktoober 2011, kl 12.58 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 234 |
sul võivad olla kadunud stressi tekitajad aga stressis lihased on alles. kõik turja, kaela ja pea lihaste pinged (stressid) mõjutavad suuremal/vähemal määral peaverevarustust. seetõttu soovitan sul ära õppida põhjalikud massaažitehnikad kuidas endal kõigepealt lihaspinged lahti masseerida. see võib võtta aega kuid asi on seda väärt.
lähim kaela, pea ja kukla enesemassaaži kursuse link siin: http://akupunktuur.eu/enesemassaaz/
lähim kaela, pea ja kukla enesemassaaži kursuse link siin: http://akupunktuur.eu/enesemassaaz/
naine 05. oktoober 2011, kl 15.10 |
videvik 05. oktoober 2011, kl 15.24 |
kurvale naisele 05. oktoober 2011, kl 15.25 |
uurija 06. oktoober 2011, kl 08.07 |
ann 06. oktoober 2011, kl 13.19 |
Lisa postitus