Kummaline päris kirjutada, aga mu pea on valutanud 20 aastat juba. Kogu aeg selline pinge otsaees, oled nagu vati sees. Kui kunagi algas oli suurem valu ja muidugi närvid ka siis sassis. Tol ajal pandi diagnoosiks neuroos.
Mis siis teinud olen enesetunde paranadamiseks, õigemini võiks juba küsida, et mida teinud veel ei ole.
Stressitekitaja on ammu liksvideeritud (läksin lahku), lapsed koolitatud ja oma elu peal ja kõik on ok. Endal on tasuv töö, kodu korras ja vaikne olemine. Nagu poleks millegi pärast muretseda. Ise ka optimistlik.
Peale ad ja rahustite proovitud hiina ja tiibeti meditsiini, massaaži vist juba viis aastat, igasugu eneseabi kursustel käidud, jooga ja mediteerimine.
Kaks nädalat ei valutanud üldse pea kui käisin eelnevalt tiibeti meditsiiniga tegeleja juures, kes pani kuldnõela kroontšakrasse ja kuumutas seda, mokšaga soojendas mingeid punkte ja siis mõned päevad hiljem olin kolm päeva paastumas. No siis tuli küll super enesetunne kuid jah, kahe nädala pärast oli taas pea paks.
Südame kloppimisele olen abi saanud reikist. Ise käisin kursusel ja teen omale.
Kas kellelgil veel on sellist pingepeavalu ja mida proovida veel?