kas keegi saab väita, et peale vererõhurohtude võtmist on elukvaliteet tõusnud?
et tõepoolest vererõhk on langenud, et kõrvaltoimeid ei ole või on minimaalsed, et risk haigestuda südamehaigustesse on langenud...
mina ei ole enne ravimeid tarvitanud, tunnen ennast suurepäraselt, mille peale arst ütleb et see on sellepärast et organism on kõrge rõhuga harjunud.
kõik võib ju olla, aga ma hirmsasti kardan kõrvaltoimeid, rohkem kui südamehaigust ja surma.
siiani olen lugenud siin ainult haigetest, kes võtavad küll rohtu, kuid vererõhk langenud pole või on hullud kõrvaltoimed.
närvid täitsa läbi juba, elan kui pommi otsas, aga tahaks väga veel muretult elada.
kommentaare ootaks eesmärgiga muutuda julgemaks ja hakata rohtu võtma, või siiski kuulata sisetunnet ja rohtu mitte tarvitada.
kõik asjasse puutuvad kommentaarid oodatud.
uudishimulikele lisan, et olen nats alla 50-ne muidu üpris terve vanaema, vererõhk väga pikka aega rahuolekus kuni 140/90 ja füüsilise tegevuse juures 160/100 ja kui lisaks närveerin, siis isegi 190/100
ööpäevase uuringu ajal ainult kaks mõõtmist olid normis, aga ma ei saanud absoluutselt öösel magada selle mõõtmise aegadel, ehmatasin alati üles ja muidugi viskas siis mõõtmise ajal rõhu ka kõrgemaks.
olen nagu linnuke, kord nokk kinni, siis saba kinni.