Ma tean, mis see on, see vilin kõrvus. Mõnda aega oli, esimest korda ikka aastaid tagasi, siis kadus ära, mõnikord harva vilistab jälle mõnel õhtul, aga nüüd pole küll enam ammu olnud.
Mul kuulmise kadu ei ole, eks ta tinnitus on. Olen tähele pannud, et mul hakkab siis vilistama kui ma millegi peale ärritunud olen või on mingi hästi stressirohke aeg, eks neid stressavaid olukordi ja aegu tuleb ikka ette aegajalt kõigil.
Ma ei ole sellega arstil käinud, olen üldse väike arstilkäia. Mis seal käia, arst ravib enamasti sümptomeid, mitte põhjust. Seda olen tähele pannud, et kui +5 või +10 kg endale turjale ja kõhule kogun, eks sedagi on elus ette tulnud, siis on seletamatuid hädasid rohkem. Niiet iga kell on targem trennis käia ja näksidega piiri pidada.
Mis veel? Ma lõpetasin ammu ära telefoni hoidmise magamistoas ja enamasti lükkan õhtul ka ruuteri välja. üldse ei hoia magamistoas elektroonilisi vidinaid.
Magamistoast eemaldsin kõik säästupirnid.
Elektromagnetkiirgus mõjutab meie elu rohkem kui me arvatagi oskame, kel huvi, saab lugeda siit: www.kiirgusinfo.ee