käisin arstile kurtmas oma hädasid, mis muutuvad minu arvates hullemaks, et ta võtaks ette mingid uuringud. tema vastus oli selline, teile on kaks aastat tagasi tehtud kompuuteruuring ja siis mitte midagi ei leitud. Kas siis mingi haigus ei teki veel kahe aastaga?
uue kompuuteruuringu sain ka, aga pidin andma allkirja, et ma olen teadlik et kompuuteruuring tekitab vähki , võib seiskuda süda jms. tüsistused. pidin andma patsiendi nõusoleku blanketile allkirja, et olen selle uuringu tegemise ja tagajärgedega nõus.
kas mujal on ka selline kord? miks seda kompuutrit siis nii paljudele tehakse ja sugugi mitte ainult üks kord. kuulen mõnelt oma tuttavalt et tehakse ikka üsna palju. küsimus veel selline, et kui uuritakse ühte piirkonda, st. kui ma olen pikali, siis kiired läbivad mind ülevalt alla ehk siis pealt sissepoole eksole? et kui selles piirkonnas on mitu organit, kas siis see uuring näitab ära või teeb mingid jäädvustused või asjad kõikide sellesse piirkonda jäävate organite seisukorra kohta või kuidas?
et näiteks kui mul uuritakse kaela, siis näitab ära nii lõlisamba kui näiteks kilpnäärme muutused? või kui uuritaksegi ainult kaela piirkonna lülisammast, siis kaela piirkonnas olevat kilpnääret üldse ei vaadatagi? miks arsti käest ei küsi, no tunnen ennast nüüd niigi halvasti, tema oleks mind ilmselt kohe saatnud valget lina ostma aga mitte uuringutele