mul on aeg ajalt peas selline teistmoodi segadus. see võib juhtuda täiesti lambist. et ma tunnen tunnet, et pea hakkab kohe ringi käima. see on selline väga aegluubis tunne ... see läheb kiiresti üle, mõni minut ja sellele järgneb ehmatusest käte värisemine ja süda ka klopib. mul on varasematel aegadel pea ringi käinud nii et mööbel sõitis ühest seinast teise. aga see segasus on täpselt selline, et ma tunnen kuidas ta kohe hakkab ... aga tegelikult ikka ei hakka. lihtsalt nagu hakkaks pilt silme eest ära minema, või ma ei oskagi kirjeldada. ja kõige kummalisem on see et mulle tundub et see oleneb minu kaela asendist. olen nädala maganud suure ja kõrge padjaga, ma ei tea mis põhjusel ma järsku patja üldse vahetasin. samuti kui pööran pead teatud asendis ühele küljele, siis tuleb jälle sama tunne. ei ole võimalik kogu aeg kontrollida oma liigutusi, aga tahes tahtmata olen hakanud seda tegema. see on üsna hirmutav pealegi. sest on selline tunne, et kohe tuleb surm, või vähemalt minestan ära. aga reaalselt ei ole midagi juhtunud. ja tekib alati kaela teatud asendi juures. mis värk sellega peaks olema? olen ka neuroloogile kurtnud, aga ta ei ole osanud põhjust leida. ja veel , eile proovisin üle hulga aja jälle prillidega tööd arvutis teha, sest silmaarst soovitas, et peaksin kasutama arvutit kasutades prille. prillid teevad teatud numbrid selgeks küll jah, aga üldjoontes on ikkagi numbrid ja tekst meeletult suur. kuigi prillid on pluss 0,5. kas võis ka see eilne prilliproovimine (mingi paar tundi), tekitada täna hommikul sellist segaduse tunnet peas... ühesõnaga mulle pole kunagi meeldinud neelata tablette ja ravida ennast, kui pole selge põhjus. võib olla ma teen valesti ja siis ma olen terve oma elu valesti elanud. igatahes olen ma nüüd täiesti hirmunud ja ei tea kas ja kuidas ma homme töölegi saan. sest see tunne võib ju peale tulla bussis või tööl , kus iganes. ja see on väga vastik tunne, kui tunned et kõik aeg luubis sinu silmade ees nagu hakkab kuskile vajuma... ja möödas ta ongi. selline kiire aga väga raskesti üle elatav