minu rohi on selline, et võtab pulsi vähemaks. kui muidu on peale sööki pulss 100 kuni 120 siis selle rohuga on 80 ringis. iseenesest see muidugi hea. aga kui ma varem mingit koormust tegin - minu jaoks on ka tavaline kõnd paras koormus, siis teadsin alati, millal lõpetada, sest kui süda hakkas kloppima, siis teadsin, et nüüd aitab selleks korraks. mul on selline lollakas süda, et koormusele peab kenasti vastu, aga peale koormust läheb lolliks kätte ära. no ja kui ma õigel ajal koormust lõpetada ei oska, siis ongi nii, et enesetunne kisub väga hulluks. kiirabini välja. viskab rõhu väga kõrgele. ja nüüd ma olengi hädas. pulss on küll väga OK aga kui üle pingutan, siis hüppab see lakke ja vererõhk ka. ja seda mingi 3-4 tundi peale koormust. ühelt poolt on nagu hea rohi, et võtab pulsi alla, aga kas see on ikka nii väga hea variant et pulss alla võtta. Saan aru, et siis on südamel väiksem koormus kui pulss all. aga minul jälle probleem et pingutan ja pulss väga harva tõuseb kõrgemaks. pärast siis olen jälle pikali, sest pingutasin natuke üle. mida küll teha? ja see rohi tekitab õhupuudust just füüsilisel koormusel. ilmselt siis samal põhjusel. rohi on betalok zokk