Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
olen hädas vererõhu rohuga
 
jaana 24. aprill 2017, kl 11.50
minu rohi on selline, et võtab pulsi vähemaks. kui muidu on peale sööki pulss 100 kuni 120 siis selle rohuga on 80 ringis. iseenesest see muidugi hea. aga kui ma varem mingit koormust tegin - minu jaoks on ka tavaline kõnd paras koormus, siis teadsin alati, millal lõpetada, sest kui süda hakkas kloppima, siis teadsin, et nüüd aitab selleks korraks. mul on selline lollakas süda, et koormusele peab kenasti vastu, aga peale koormust läheb lolliks kätte ära. no ja kui ma õigel ajal koormust lõpetada ei oska, siis ongi nii, et enesetunne kisub väga hulluks. kiirabini välja. viskab rõhu väga kõrgele. ja nüüd ma olengi hädas. pulss on küll väga OK aga kui üle pingutan, siis hüppab see lakke ja vererõhk ka. ja seda mingi 3-4 tundi peale koormust. ühelt poolt on nagu hea rohi, et võtab pulsi alla, aga kas see on ikka nii väga hea variant et pulss alla võtta. Saan aru, et siis on südamel väiksem koormus kui pulss all. aga minul jälle probleem et pingutan ja pulss väga harva tõuseb kõrgemaks. pärast siis olen jälle pikali, sest pingutasin natuke üle. mida küll teha? ja see rohi tekitab õhupuudust just füüsilisel koormusel. ilmselt siis samal põhjusel. rohi on betalok zokk
Helve Tamm 24. aprill 2017, kl 12.38
Enne sinu kirjutise lõpuni lugemist sain aru, et võtad Betaloci. Vaata siin eespool lehtedel on seda teemat palju.
Tarvitan ka seda, südame rütmihäirete, ebakorrapäraste löökide pärast. Peale selle vererõhu tablett. On küll kirjas, et alandab ka rõhku, kuid rohkem ikka südame heaks. Katsu saada kardioloogile ja lase panna ööpaevane aparaat peale, see võtab välja sinu pulsid ja vererõhu. Saad siis vastavad rohud. Ei aita, et perearst ainult mõõdab vererõhku, südant tuleb ka uurida, seda enam, et ta sul ikka perutab ja siis betalociga tõmbad lihtsalt löögisageduse maha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!