kassi ja koera kirpude vastu aitab selline asi nagu bolfo (100 eeku umbes), apteegis müüakse kui mitte tavalises siis veterinaar apteegis ikka..kuigi seda on vist ka tavalises. See on sellepärast hea, et on ohutu, võid seda isegi endale peale lasta ja sisse hingata :)
Loomakirbud kusjuures pidid olema sellised, et igayht nad ei hammustagi ja samas mõnda söövad päris suure isuga :)
ei tea mille järgi nad valivad :)
aga kui tegemist on inimese kirbuga siis neid ju ei tohi tappa, sest inimese kirp on ju punasesse raamatusse kantud, et järelikult on väljasuremisohus tegelastega...ja järelikult tuleb neid säilitada :P
Looda, et tegemist on siiski loomakirbuga :P
aga need soolveed, äädikad ja muud jändamised, minu meelest oleks see väga tüütu, et osta lihtsalt üks korralik kirbutapja , tee tõrje ja saad neist lahti. Kuigi see cobra kõlbab ka...aga see haiseb jubedalt ja pead toast ära minema ja pärast tuulutama.
Bolfo on just seepärast hea, et kui sa käid kohtades kust sa võid uusi kirpe koju tassida siis lased bolfoga ennast ukse juures yle ja äsja sisse kolida üritavad kirbud surevad ära :)
ja sellest lavendli asjast olen ma ka kuulnud, et kirpudele ei pidanud lavendel meeldima.
head kirbu tapmist :)