Kulla inimesed! ega mina seda välja mõtle! statistika on lihtsalt jõhker. raamatuid kui palju kirjutatakse, et inimeste silmi avada. kui keegi teile avalikult otse näkku ei räägi oma murest, siis see ei tähenda, et probleem puudub. vat just sellesama pärast: vaatavad häbistava pilguga.....et selline räpane... hügieenist ei tea midagi.....
kuna mulle teatud põhjustel paljud oma muresid kurdavad ja abi paluvad, sest ma tean ka kelle juurde näiteks diagnoosi saata, siis lihtsalt mulle on see info samuti tuttav. pealegi loomaarstina tean ma ka kui palju neid on loomadel ja peremeestel.
see, kes jaanalinnu kombel pea peitu pistab, lükkab lihtsalt asja tagaplaanile ja arvab, et probleem on olematu. meditsiinile on see kasulik. veel kopi sellest raamatust: ...."Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) statistilistel andmetel 1992.aastaks oli nakatunud helmintidega 270 milj. inimest. Iga aasta pöördub arstide poole vähemalt 110 milj. inimest, kellel on ilmsed tunnused. Sureb nende tagajärel vähemalt 1 milj. inimest. Teadus väidab, et 90% lastest, kes surevad enne 5. eluaastat, surevad parasiitide tõttu....."
ja ega meie sõbrad ussikesed ei pesitse meil vaid pepus. nad on IGALPOOL: ajus(ravitakse skisofreeniat, deprekat, hallukaid),
lihastes(ravitakse "issiast", venitust, ülepingutust), maos(ravitakse maohaavu, gastriiti, ülehappesust), sooltes(spasme, atooniat, kõhulahtisust-kinnisust, koolikuid jpm.), maksas või sapipõies(ravitakse hepatiiti, sapikive), kopsudes(ravitakse kroonilisi bronhiite ja astmat) JNE.JNE.
ma olen näinud 70cm pikkust PAELUSSI, kes tuli välja naisel TUTIST!!!!! nagu ka selle video peal, kus näitab lameusside elukohaks südame küljes olevat pauna. kui ei näe ja ei tunne, siis ei ole VÄ? mu sugulane sai opi ajal haiglast(arst ise ütles) toksoplasma. kaks korda juba olnud surma suus. ravi? arstid ütlevad, et harju koos temaga elama.... nende ravi ei toimi. mina muretsen talle venemaalt immuniteedi tõstmiseks vahendit, sest meil ei tohi seda müüa apteegis. arst ISE nimetas selle vene ravimi, mis ajutiselt aitab. KES MEIST HOOLIB? me oleme ainult farmaatsiatööstuse huviorbiidis: mida haigemad me oleme, seda rohkem ta meile läbi apteegi pähe määrida saab. EI OLE KASULIK MÜÜA USSITÕRJEVAHENDEID - SIIS ME OLEME JU TERVED !
Või mina teen paanikat? Ärgake üles oma letargiast või võtke maha klapid. karm reaalsus on teistsugune.
kõike head!