Mul on täna kolmas suitsuvaba päev. Olen N 39. Täna on kolmapäev. Esimese Elontrili võtsin 5 päeva tagasi, reede lõunal. Soodusravim, maksin miskit 250 krooni 150 mg, 30 tk. Reedel tegin peale tableti võtmist veel 3 või 4 suitsu, aga ega eriti nagu ei tõmmanud suitsetama, lihtsalt lummas see tunne - ma olen 23 aastat suitsetanud pakk päevas... Lahe tunne on, et teen siis suitsu kui tahan ja mõtle, eriti ei taha. Laupäeval tegin kokku ca 6 suitsu, pühapäeval ca 4, viimase kell 17 paiku. ROHKEM POLE SUITSU TEINUD. Terve esmaspäeva tundsin, et ei vaja enam suitsu- võimas tunne, õhtul olin väga õnnelik ja energiline. Teisipäev oli töö juures kõige raskem, eriti pelae lõunat, kuid kuna alates 4. päevast peab võtma 1 tbl hommikul, teise õhtul, siis koju jõudes ja tbl manustades läks kõik korda - suitsuisud läksid üle.
Rohi teeb erksaks - üleeile öösel jäin ca kell 12 magama ja kell 2 olin täiesti ärkvel ja tundsin end väljapuhanuna. Täna öösel sama lugu, terve öö keerasin külge ja higistasin nagu neeger, kell 4 tõusin üles ei viitsinud enam voodis passida. Söögiisu oleks nagu väiksem ja enne tableti võtmist (reedel) hommiku kaalusin 83,2 kg, täna hommikul 80,8. Täiesti müstika. Liiga hea, et tõsi olla... Muide, täna pole tbl võtnud ja mingeid tagasilööke pole veel ilmnenud... Kui isud ei naase, siis rohkem ei võtagi äkki?