ma ei tea kui kaua.
ma tahaks lihtsalt näha, kas natukenegi vöö-ümbermõõt vähenema hakkab. Praegu on 3 nädalat tehtud aga mingit-kordan mitte mingit muutust ma ei näe.
Kuna olen "vältija" see tähendab, et niikaua kui ma olen paks olnud-10 aasat-EI VAATA ma suurde peeglisse (mul pole kodus peeglitki-ainult kosmeetikakotis tilluke-näo pähe tegemiseks) ja ei kaalu ennast. Ja seega pean otsustama vaid tunde järele-kui ikka püksid laiemaks ei jää-siis ka miskit maha ei lähe. Ma ei tea, kas 1 kilone kaotus püksivärvlis kajastub-vanasti kajastus, kui olin 20, aga nüüd nagu nähe midagi pole.
Igatahes see on juba teab mitmes kord selle 10 aasta jooksul, mil ei ole vahet, kas söön või mitte, maha ei lähe ja ka juurde ei tule.
Aga mis puutub vältivasse käitumisse-jah see on minu puhul täiesti olemas-lisaks EI LASE MA END Pildistada-ja sellest vabaneda ma ei suuda.
Mis puutub trenni-kuna minu kaaltuõusu põhjustasid 10 aastat tagasi võetud ja teatud perioodide takka korratud hormoonravimid, ja hormoonravi on seotud kilpnäärmega, mille ületalitluse tagajärjel mul tekkisid südame kahjustused-lisalöögid, siis tugevat sporti ma EI JULGE teha.Pole küll kuskil taastusravi arstiga konsuklteerimas käinud aga ma ei kannata tunnet, kui süda hakkab kloppima. Seega ei saa ma ei joosta ega selliseid asju teha. Südametegevuse kiirenemine tekitab mul paanikaataki (kardan, et südames tekivad ekstrasüstoiod või et süda jääb seisma) mille tulemusena ei saa maa ju ilmsesti midagi tehtud.
Mida saan teha -rattasõit normaalses mõõdukas tempos, kõndimine kiirendatud tempos, käiksin ujulas ka kui ei oleks sundhirmus seal suura ja basseini vedelema jääda või siis paljalt duširuumis surra.
Kuna pulssi kiireks ajada ei julge, siis ei tea, kas minu valitud tempo ka midagi mõikab. Ilmselt mitte.
Seega ei jää muud üle, kui mitte süüa.
Või siis surra paksuna.