Oh, töövestlused on mu lemmikteema :D
Pärast vestlust koduteel kõik vestlus kerib nagu makilindil ja iga natukese aja tagant pean ohkama - mis kuradi jama ma jälle kokku ajasin? Suudan stressi olukorras ikka uskumatut juttu ajada kohati. Natuke on sellistes olukordades abiks see, et ma tean mida inimesed kuulda tahavad ja suudan seda ladusalt ette kanda ise sellesse eriti uskumata.
Mul on suuremaks probleemiks kaks äärmust. Vajalikku teemasse ma ei suuda eriti pikaks ajaks keskenduda, aga samas olen suuteline niimoodi omasse mulli kaduma, et midagi ümbritsevat ei märka. Ma suudan ennast kõrvalt jälgida, TEAN, et ei tohiks tööajal omas mullis passida - aga ei suuda vastu panna. Seal on liiiiga hea.
Sõbrad (nii palju kui mul neid on) ja tuttavad/kolleegid on ilmselt juba harjunud minu kummalise teksti ja veidra sõnakasutusega.
See, et ma kuskil avalikus kohas nutma hakkaks - on täiesti välistatud. Isegi mu oma mees ei ole mind kunagi nutmas näinud. Pigem olen vait, neelan alla ja olen tuima näoga. Või siis keeran ebamugava teema (vahel väga imelikult) naljaks. Olen tagasisidena kuulnud, et jätan töövestlustel nt jumala rahuliku mulje, kuigi sees kõik keerleb.
Ma nõu anda eriti ei oska, lihtsalt tahtsin oma tundeid natuke jagada, näost näkku ma endast rääkida ei suuda.