Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Immuunsussüsteem väga nõrk
 
katz 30. oktoober 2010, kl 13.22
Tere!
Olen hetkel pidevalt väsinud ning külmetan kergesti. Isegi huulel ohatis on tihti peale olemas. Mida teha,et immuunsussüsteemi tugevdada?
 
mesilane 30. oktoober 2010, kl 14.06
Mind on aidanud taruvaigutabletid apteegist.
 
maria 30. oktoober 2010, kl 18.13
osta probiootikume.radiopharm omi .täpselt nii küsidki apteegist need on head bakterid,mis tugevdavad imuunsüsteemi.
 
ers 30. oktoober 2010, kl 18.37
Mind aitavad puuviljad, eriti õunad ja piisav uneaeg.
 
n45 30. oktoober 2010, kl 18.39
tee ingveriteed ja pane sidrunit sisse ja ka natuke kaneeli,väga hea maitsega ja aitab hästi.
 
... 31. oktoober 2010, kl 22.05
toitumine, puhkus, ja võid proovida akupunktuuri ka, väga lihtne, vajutad mingile teatud punktile keha piirkonnas. Raamatut saab raamatukogust ka ma arvan:
1) rinnaku kõrval rangluu all lohus - pane keskmised sõrmed mõlemasse lohku ja vajuta 1 min, hinga sügavalt ja aeglaselt (pane silmad kinni, keskendu ja lõdvestu samal ajal). Päevas peaks tegema 2- 3 korda sellist protseduuri ja kui soovid ära hoida hilisemaid külmetusi.
2) 2 sõrmelaiust nabast allpool.
 
mina 31. oktoober 2010, kl 22.54
sõin punase päevakübara kapsleid.
 
miia 01. november 2010, kl 10.08
aitab ka gefilus keefir see tugevdab ka immuunsüsteemi!ma võitlen ka sellega kuna olen iga kuu haige.
 
katz 01. november 2010, kl 12.47
tänud! Ostsin apteegist küüslaugukapsleid ning punase päevakübara siirupit. Sidruniviilu söömise teen hommikul kohustuslikuks päeva alguseks. Peale tööd lähen poest võtan keefiri,selles palju valku. Nii tahan tugevaks saada, eile käisin trennis ka:):)
 
pole kade 01. november 2010, kl 17.57
Kord ostsin ja ja uskuge või ärge uskuge, minust sai gnld-toidulisandite ostja. Töökaaslane suur GNLD tegija ja ta tõepoolest teenib hästi. Ja mis me kadestame, kui ise liituda ei taha, ükskõik kust ostame, peaasi, et hea kaup. Kust te võtate et need pole head kui ise pole kasutajad?
 
ka pole 01. november 2010, kl 21.01
Aga kes ütles, et pole hea kaup. Ei näe siin sellist postitust. Ära tule provotseerima siia, vaid võta rahulikult oma rohud/ toidulisandid ära. Ehk aitab lõpuks.
 
Tarmo Metsar bioenergeetik 09. november 2010, kl 11.42
Kindlasti ei sioovita tablette tarvitada, sest sellega tood veelgi alla immuunsust, kui rikud keemiaga maksa ja neerusi.
Tehes siin tihti immuunsuse tõstmist ja nähes selle mõju, soovitan Hiina meditsiini kasutada.
Ühel inimesel näit. oli kevadel lööve ja tavameditsiin tegi...väävlisalvi tõrjet, sest arvas, et sügelised. Kuid ei olnud, sest immuunsus oli nõrk vaid. Tehes ise Hiina meditsiini (olen Hiina meditsiini terapeut), kadus lööve ja rohkem ei esinenud seda. Küll rikuti nahk ära.
Sama raviskeem spets Hiina ravimtaimede ja akupressuuriga aitab immuunsuse tõstmist igasugu haiguste vastu.
 
anni321 09. november 2010, kl 14.27
soovitan oma kogemustest jooga harjutust poolturiseis. lihtne, tõhus ainult tuleb regulaarselt -iga päev -teha. sain ühelt joogakalt ja talle selle eest tänud.

tegelikult pidid toimima immuunsüsteemile kõik tagurpidi harjutused kus pea all ja jalad üleval pool.
 
ff 09. november 2010, kl 15.10
Hiinameditsiini austajale - kas ninasarviku pulbrit ja karu nääret ka on? Minu meelest on Hiina meditsiinis palju tyhje uskumusi, mille aluse nt loomi piinatakse.
Punane päevakybar peaks kyll immuunsysteemi tugevdama, samuti suir, tsingitabletid, kyyslauk, c-vitamiin (ja seda sisaldavad söödavad asjad) ning kindlasti tervisesport.
 
kk 09. november 2010, kl 15.19
väljas liikumine on see, mis immuunsust tugevdab. toas istudes ja mingit teed luristades või juurikat närides-tabletti süües see tugev tervis nüüd küll ei tule.
korralikud riided selga, tagumik maast lahti ja vastavalt võimetele kas jalutama, (kiir)kõndima, sörkima. varsti saab loodetavasti ka suusatada.
saalitrennis saab põdur inimene ainult lisaannuse pisikuid, kui vehkleb umbses ruumis ja ärakäperdatud matil koos 20-30 inimesega.
 
* 09. november 2010, kl 16.41
mina olen kõva tervisespordi harrastaja, paar korda nädalas jooksu, ka rattasõit, jala tööle ja tagasi. Ikka nüüd viirused murravad, paha on olla haige:((
 
äkki meeletu väsimus 09. november 2010, kl 19.26
Isegi arsti juurde ei jaksa minna. Sunnin ennast viimastel päevadel tunnikski välja, seepeale magasin 4 tundi jam idagi ei jaksa ma teha.
Ma ei koonerdaks kui teaks, et on miski asi kallis, aga tõhus. Olen potensiaalne gnld toidulisandite ostja, vaim on valmis, ei suuda enam.
Mulle on n eid pakutud, olen neist lugenud.

Hakkas torkima vasaku abaluu alt, 4x puhkan 5-ndale korrusele jõudmiseks, tuppa jõudes vajun ära ja jään riietes tugitooli magama. Nii juba ligi 2 nädalat. head ööd, homseni, siis loen teie soovitusi.
Olen liiga väsinud, et arsti ukse taha minna.
 
jooga 09. november 2010, kl 21.08
No kõik pole võimelised seisma pea peal ja milleks teha seda pinges olekus, kui on lihtsamad asjad olemas ja palju kindlamad?
Need meetodid mida õpetasin, et see on aastatuhandeid vana ja
see sibula kuumutuse kohalt väga kuulsa teadlase nõuanne ja seda 30 a. tagant, kui sai Desintegraatoris kohtutud temaga.
Kuid Hiina akupunktuur toimib teatud skeemina väga efektiivselt,
Suvel sai proovbitud seda 1 allergia juhtumi peal. Tegin vaid 1 korra spets,. Hiina ravimtaimedega koos ja sellest piisas et allergia kadus, Samas inimene´pidi ca 3 kuud ennem seda kannatama ja saadeti Pärnu arstide poolt Naha ja suguhaiguste dispanseri, kus määrati väävlisalvi ravi, sest 2 arsti arvasid et sügelised olid. Kuid twegelikult oli allergia põhjuseks nõrgenenud immuunsus
 
jooga 09. november 2010, kl 21.10
Hiina meditsiin on 5000 a. vannune ja kui mõni siin arvab, et see koosneb tühjadest uskumustest, siis seda arvajat võiks jumalaks pidada.
 
anni321 10. november 2010, kl 09.18
mitmed soovitavad sulle hiina meditsiini, soovitan minagi. olen sellest palju abi saanud. soovitan sulle üht raamatut "akupunktuuri bioaktiivsed punktid". hea ja arusaadav lugeda ja tavainimesele, kes sellest midagi ei tea ka suht arusaadav. seal on üks peatükk immuunsüsteemi tugevdamisest. seal on täpsed punktide asukohad ja toime skeemid. võid lihtsalt neid punkte masseerida ja mõjub. mina kasutan spetsiaalseid akupunte mõjutavad magetklepse. nende toime on kiirem ja mõju kauem. eestist pole kuulnud, et neid saaks .ise ostan netipoest http://www.tukaram.cieaura.com/, sealt shop'i peale ja pureenergy, karbis on 18 tükki ja seda jätkub jupiks ajaks. ma kasutan seda ise ja lastel peale haigust kui on vaja kiiresti immuunsüstem taastada. suht lihtne
 
n 10. november 2010, kl 09.37
olen pidevalt haige point selles.geenid on halvad iga haigus tuleb kergelt külge.tablad ei aita
 
anni321 10. november 2010, kl 09.49
to n:
geenid ei ole halvad vaid immuunsüsteem on läbi antibiootikumide nn maha tapetud ja enne kui sul immuunsüsteem taastub saad uue haiguse külge
 
SAIN KORDA 10. november 2010, kl 16.28
tänu tervislikele toidulisanditele.Ja viimasel viiel või kuuel aastal pole tavalist külmetushaigust põdenud.Aga kiiresti seda ei saavuta,võtab ikka aega enne,kui märkad,et pole vaja enam apteegirohtudele raha kulutada...Uskumatu,aga tõsi.
 
tahan ka 10. november 2010, kl 18.36
sain korda palun tutvusta oma lisandeid?
 
lemon 10. november 2010, kl 22.03
igaks juhuks lisan, et sidrunit ei ole soovitatav talvel tarbida. see on troopiline puuvili ja mõeldud organismi jahutamiseks. kui seda talvel tarbida, peab keha end ekstra soojendama ja seetõttu sidrun hoopis nõrgendab. see peaks ka hiina meditsiini tarkus olema. talvel võtke ingverit ja jooge muid vürtsiteesid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!