Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
palun abi
 
Tarmo Metsar - bioenergeetiik 09. november 2010, kl 11.19
Depressiooni, ärevuste, rahutuste jne. vastu aitavad väga hästi Hiina meditsiini teatud ravivõtted, kui mõjutada närvisüsteemi läbi energiakanalite ja seal asuvate punktide.
Lisaks on olemas teatud looduslikud toitained mida tuleks süüa, välistamaks nii tablettidega mürgitamist, kuid samas rahustades teatud organeid.
Ja loomulikult Radza-Buddhi jooga, sealsete hingamisteraapiatega, meditatsioonidega, kus ise juhid energiat ja läbi selle juhid emotsioone jms., ilma et keegi Sulle korda läheks.
Julgen õelda, et need meetodid töötavad, sest ise tegelen nende asjadega igapäevaselt patsientide ravimisel.
 
küssa 09. november 2010, kl 11.54
mis see maksab? kui palju peab teie juures käima?
 
anni321 09. november 2010, kl 14.00
n34-le. akupunktuur iseenesest on suur teadus mida siin min.ära ei seleta. mul raamatu tarkus ja isiklik katsetamine. kuid seda raamatut kasutan juba jupp aega ja soovitan. seal põhilised vaevused ära toodud. iga vaevuse juures erinevate energiakanalite akupunktuurpunktid. Masseerin neid kõiki järjest mõlemal poolel ja panen 2 või 3 cieaura akuplaastrid. kui tunnen et mõju ei ole panen järgmistele.

üks nipp on kui see akupunkt on valus siis seal on probleem. tihti valingi 6-8 punkti seast need kõige valusamad.

sõin samuti ca 3 aastat depresante. tekkis sõltuvus kuid sellest sain enne lahti. ravinud olen endal ja oma perel kõiki valusid pea, kaela nimme, põlve rinna valusid. aga point ei ole valudes vaid selles et ta aktiveerib läbi akupunkti mõne olulise energiakanali liikumise ja see läbi valu kaob ja mõne organi energia vraustamine taastatakse
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!