Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kuidas mitte jääda haigeks (grippi jt. viirushaigustesse
 
jooga 09. november 2010, kl 12.31
Olles bioenergeetikust joogatreener, tutvustan siin meetodit, et kuidas mitte jääda haigeks, grippi, jt. viirushaigustesse.
Olen seda meetodit kasutanud alates 1994, kui hakkasin Radza-Buddhi joogaga tegelema ja ei ole siiani grippi, ega teistesse viirushaigustesse jäänud.
Seega see meetod peaks tulema kasuks igaühele, kes soovib terve olla ja mitte tarvitada keemiat, ehk tablette.

Meetod on siis selline:
Kui hingata sügavalt sisse ja siis pikalt välja ning jätta hingamine seisma 2 sekundiks ning teha selle aja jooksul (2 sek.) mõtteline klõps ajus: „Mulle ei tule sisse viirushaigused ninast, suust, sõrmedest ja peopesadest,“ siis nad ka ei tule.
Seda harjutust tuleks teha talvisemal perioodil igal hommikul ärgates, kui ka inimeste seas olles, kui viibite tööl, ühistranspordis, kaubanduskeskustes, kultuuriüritustel jne.
Ja loomulikult siis, kui keegi on ligidal asotsialse välimusega, või keegi lihtsalt nohune, kõhib jms.
Tegemist on mõttelise blokeeringuga, kui antakse rakkudele käsk, et nad ei omastaks vöörkehi haiguste baktereid jms.).

NB! Kui teed järjepidevalt Radza-Buddhi joogat iga päev, siis võid ka vabalt -20 kraadiga viibida paljalt õues ca 10 min ja külm ei hakka (olen on seda enda peal proovinud).

Kuid kui immuunsus on nõrk, aga viirused, külmetused jne. ründavad ning nõrkustunne peal, et mida siis teha?

Endise tuntud vändraka, 70-ndate Eesti ühe kuulsaima sensitiivi, Urmas Altmere retsept on selline:

Kuumutada pannil või sees sibularõngad kristalseks (mitte kõrbema lasta, pruuniks st.), raputada siis veidi soola (muidu jäävad liiga läilaks). Ja siis neid süüa 3-4 korda päevas peale kristalseks küpsetamist.
Praadimise mõte- sibularõngaste kuumutamisega aktiveeritakse seal olevad ained.

Kuid, kui ollakse juba nõrgad, või gripihooaeg käimas, et mida siis teha, et kuidas palavikku alla saada, või nõrkust eemaldada?
Soovitav on juua puhast mustsõstramahla, või süüa mustsõstraid, sest sealsed vitamiinid on ühed tõhusamad toore jõu andjad ja haigusbakterite hävitajad.
NB! Mustsõstramahl on ka esimene toiduaine, mida tuleb omandada peale paastumisest väljatulekut, andes paastujale nii toorest jõudu ja energiat, ilma, et keha hävitaks.
 
anni321 09. november 2010, kl 14.09
üks joogakas õpetas mulle kunagi poolturiseisu et pea on all ja jalad üleval. pidavat immuunsüsteemi aktiveerima. toimib kui teed seda regulaarselt.soovitan
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!