Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
alternatiiv tablettidele.
 
siiri 24 17. november 2010, kl 10.52
Selline mure, et olen ise allergiline paljudele peavalu tablettidele. Nahale tuleb punetus ja hakkab sügelema. Olen vahetanud erinevaid ravimeid kuid suurt vahet pole. Nüüd sama jama lastel. Täitsa hirm on kui ise või laps haigeks jääb kaasneb raviga ka selline naha lööve ja sügelemine, et jube. Olen hakanud vaatama rahva meditsiini poole ja lihtsalt püüan terve olla.
Ehk oskate soovitada alternatiive.
 
mann 17. november 2010, kl 11.32
arstid on kindlasti targemad. tuleb üles otsida see õige arst, mitte hakata oma tervist katseeksitus meetodil igasuguste leotiste ja auratransformatsioonidega rikkuma. rahvameditsiin on väikeste haiguste jaoks. selliste, mis iseenesestki üle läheksid. see et püüad terve olla, on kõige parem rahvameditsiini tarkus. peavalude puhul tuleb jälgida kas need on äkki pingepeavalud. sel juhul tuleb iga päev keskenduda lihaste lõdvestamistele, samal ajal püüda üldse mitte mõelda, kuni see tõepoolest õnnestub. peab viibima muidugi üksi toas, vaikselt, et keegi teine ei segaks. taustaks võib kasutada rahulikku muusikat, kellade helinat jms.
 
anni321 17. november 2010, kl 11.37
soovitan sulle hiina akupressuuri. ise kasutan seda üle aasta ja sellest ajast tablette kasutanud pole. akupressuuri kuskil õppinud pole (kuigi on tekkinud huvi) kasutan michael reed gachi raamatut "akupressuuri bioaktiivsed punktid" seal on erinavad raviskeemid lihtsalt ja arusaadavalt selgeks tehtud. probleemsetel akupunktuuri punktidel kasutan spetsiaalseid akupunkt plaastreid mida olen ostnud:
http://www.tukaram.cieaura.com/
lisan netist leitud video lingi ka:
 
www 17. november 2010, kl 14.52
on olemas kehal nt käel punktid ,mida masseerida teatud valu korral. peavalu võtab mõnikord ära nahaalune lümfimassaaz. peab oskana teha. tean ise ,mulle õpetas üks taastusravi õde. see on ka rahustamiseks super. mina teen seda ka siis c.kui uni ei tule. jään magama nii,et ei jõuagi massaziga lõpuni. ma ise polegi teistelt seda kuulnud. aga mulle see nii mõjub ja olen nii tänulik sellele noorele taastusravi õele ida-tal haig.
 
siiri24 17. november 2010, kl 15.00
to: www- Kas need on samad käepunktid, mis anni123 lingis lisatud.
 
www. 18. november 2010, kl 00.27
kahjuks ei saa lahti seda klõpsu. kui meelde tuleb .siis räägin kust ma seda teada sain. aga üks valu võtmise pukti püüan selgitada, VÄIKESET SÕRMET ALLPOOL KÄELABA KESKEL KUID VÄLISKÜLJEL. SIISKI RASKE ARU SAADA. aga soovitan soojalt seda NAHAALUST lümfim. seda VÕIB ise teha.
 
mk 18. november 2010, kl 07.26
on olemas täiesti mahedad valuvaigistid :) vaata: http://www.tasakaal.net/taastus/grupitood
 
Abi 18. november 2010, kl 12.07
Kui kõiki võimalusi oled proovinud ning muud ei aita,tasub osta GNLD tooteid.Nendel ei ole mingeid kõrvalmõjusid.Ise olen vaimustuses.
 
Siiri24 18. november 2010, kl 12.41
Abi: Proovin ja annan teada kuidas on mõjud.

MK: Kas Tartus ka kuskil olete esindatud?

Anni 321: Ostsin akupressuuri raamati ja tundub, et see on nagu minu pere jaoks kirjutatud. Hakkasin katsetama ja mõjus. Tahaks sellega sügavamale minna. Proovisin sellest netipoest tellida aga jäin hätta, pole kunagi midagi netist ostnud. Saad sa juhendada.

www. Leidsin juba sellest punktmassaazi raamatust käepunktid üles. Tõesti toimivad. Tänud
 
anni321 18. november 2010, kl 18.21
teemaalgatajale: sama oli minuga. õde kasutas neid cieaura klepse ja kui külas oli pani ta haige põlve külgede peale. valu kadus poole tunniga. nüüd kasutan valude puhul kui lapsed ennast ära löövad või endal mingi häda 1 või 2 klepsu haige kohapeale, kõrvale. muude probleemide jaoks olen avastanud akupunktide ja kanalite maailma. olen avastanud kui mingi kanal kinni jookseb kus on probleem ja siis selle lahti "kleepsutanud".
osta lihtne, lähed poe lehele: www.acupunct.cieaura.com sealt klõpsad - shop- sealt purerelief punasele pakile- valid koguse 1 või rohkem ja siis add to cart - siis üleval paremal nurgas shoping cart- sealt retail price (kui ei taha pidevalt tellida, on oluliselt odavam)- chek out- continnue checkout- seal täidad oma aadressid ja nime kellele saata- pärast krediit kaardi anmed-. pärast saad kasutaja nime ja parooli kasutades seda registreerimist vältida, see ainult esimene kord.
 
mk 18. november 2010, kl 19.25
Tartus veel ei ole, aga praegu käib planeerimine, et ka uuest aastast väike osakond Tartusse luua :) jälgige infot!
 
siiri24 19. november 2010, kl 08.19
To mk: Tänud
 
massöör 21. november 2010, kl 00.13
Emotsioonid tekitavad lihaspingeid. neid saab lahti masseerida.Hea on ka akupuntuur.
otsi valusad kohad kehal üles need on tavaliselt kas lihaspinged või akupunktid. Kui pinge leeveneb energia hakkab liikuma ja organid saavad uuesti normaalselt toimima. Ennetamine on alati kergem ja odavam kui ravi. Soovitan samuti mõnda head akupuntuuri raamatut. neid tänapäeval poodides piisavalt.
 
anx 21. november 2010, kl 12.03
Masöör kas ise ka saab neid energia kanaleid lahti. kust seda õppida
 
x 21. november 2010, kl 16.05
Kuna tabette polnud too hetk käepärast, määrisin reisil olles oimukohtadele tiigrisalvi. Valu kadus. Kodus olen hiljem ka peavaludest nii lahti saanud.
 
kiisuke 22. november 2010, kl 13.03
Testisin anni pakutud akupuntuurpunktid ja akuklepsud ära. Olin enne seda peavaludega eriti enne päevi pidevalt hädas. Paar klepsu kuklapeale ja toimis väga edukalt. Peavalu siiani pole (3 päeva). Kuna ka muid probleeme siis katsetan nende akupunktidega edasi ja annan teile ka teada.
nrrr
 
sss 23. november 2010, kl 11.17
Mesi, õietolm (kui pole allergikud), saun (koos vihtlemisega), jaheda veega igapäevane ülevalamine. Kõiks see hoiab su immuunsüsteemi korras, ka su lastel.
 
nastja 24. november 2010, kl 11.48
Tablette ei võta aga magama ei jää, häda suur. Leidsin anni321 poolt soovitatud lehelt http://tukaram.cieaura.com/rest-quiet.html uneklepsud Rest Quiet. Tundub aktiveerivat teatud punktid, mis on takistatud ja häirivad magama jäämist. Kas kellelgi on nendega kogemusi?
 
anni321 24. november 2010, kl 17.59
to nastja: nende uneklepsudega rest quiet on kogemusi küll, õigemini minu emal. kasutab neid korra või paar korda kuus järgmiselt.
- esimene kord üks plaaster vasakust silmast 1,5 cm küljele, teine paremast 1,5 cm küljele lohu sisse.
- järgmine kord üks plaaster kulmude vahele keskele, teine vasaku jalasiseküljele pekse ja kanna vahel olevasse lohku.
- järgmine kord sama mis teine kord aga teine kleps on paremal jalal.
magab nagu mishka. vanasti oli iga heli peale kohe üleval.
kõrvalmõjusid on. enne kukkus iga õhtul ära kaebas kogu aeg väsimust, nüüd muudkui sehkendab tihti hilisõhtuni välja. vahel kohe närvi ajab. ju ta puhkab ennast normaalselt välja.
 
viimasele 25. november 2010, kl 16.25
See link mis sa siia üles panid annab ühe peavalu punkti käel, kas rohkem polegi? Kui sul on näiteks seljavalu või põlvevalu kas siis see käepunkt leevendab kõiki neid valusid?
 
M32 26. november 2010, kl 08.37
Tee tagurpidi asendeid joogas (turiseis, pool turiseis, peapeal seis jne). Need aktiveerivad immuunsüsteemi. See jälle hoiab sind tervena.
 
anni321 27. november 2010, kl 13.23
siiri24: loe linki siin on sulle üks alternatiiv tablettidele:
http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
ja inglise keelne:
http://tukaram.cieaura.com/science_main...
 
mõtlik 27. november 2010, kl 19.20
Huvitavad lingid, aga selgusetuks jääb, kas meil on ka neid kuskil müügil. Oleks väga huvitatud, välismaalt paari pakki imelik tellida.
 
kiisuke 29. november 2010, kl 09.04
Mina tellisin ca 3 nädalat tagasi ja sain oma peavaludest lahti. Nüüd tellisin uue portsu, sest pereliikmed ja vanemad on kaks paki nn "ära tarvitanud".
Mine sinna lingile http://tukaram.cieaura.com/index.html ja ülevalt shop cieauar.
Eestis pole neid müügil näinud aga tellides tulevad ca 8 päevaga.
 
peavalu 29. november 2010, kl 17.57
aga kas soomes on neid müügil?
 
iseKass 30. november 2010, kl 08.20
Ostan neid samuti sügisest saadik aga netipoest. Enne ostsin ühelt massöörilt aga netist oli palju odavam. Kasutan energiaplaastreid, et ülikoolis erk olla. Need ei ole sellised nagu energia joogid, et koffeiini laks sees ja pärast süda puperdab ja käed värisevad. Olen kasutanud erinevate kanalite ja punktide peal. Mõju ka erinev. Minu keha energia taset tõstab ja mulle sobis skeem: kleps rinnakul ja kask tükki rangluu all.
 
mõtlik 30. november 2010, kl 20.13
Ei saa aru, kas need on siis samad magrainid, mis meilgi müügil, st. plaaster väikse naastuga...
 
anni321 01. detsember 2010, kl 08.27
mõtlik vaata seda artiklit seal on pilt ka :http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
 
to anni 02. detsember 2010, kl 13.12
Akupunktuuri usun küll kasutan ka seda käeapunkti ja silmede kõrval olevaid, aga kas sa immuunsüsteemi tugevdavaid punkte tead? See nagu selle teema point.
Võiksid selle teema alla need üles riputada.
 
mõtlik 03. detsember 2010, kl 00.39
Ei ole küll Anni.
Immuunsüsteemi tugevdavaid punkte on mitu, tuntumad neist see sama mis videos on Hoku, on HTM Js 4 HEGU- mõjuvõimsaim üldise heaolutunde ja immuunsüsteemi stimuleerimiseks, aitab paljude valude jm. kordadel. NB! Ei tohi mõjutada raseduse ajal!
Teine MA 36 ZUSANLI- tugevdab immuunsüsteemi ja on ka üks mõjuvõimas punkte paljude probleemide puhul. Üleüldse on neid immuunsüsteemi tugevdavaid nn. tervisepunkte rohkem, aga selleks peab teadma ka meridiaanide süsteemi jne. Punktide käsitlus on ka erinev, kas rahustada, aktiveerida jne. Kleepsuga on lihtne , paned õigele kohale ja ta toimib ise. Olen refleksoloog ja hetkel on HTM õpingud pooleli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!