Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Päevad liiga tihti
 
Jansa 25a 28. november 2010, kl 14.08
Päevad on mul alati olnud ebaregulaarsed. Praegu käivad umbes iga 15-20 päeva järel. Kas see viitab hullemale tervisehädale???
Plaanin lähiajal minna ka naistearsti juurde ja lasta endale plaastrid kirjutada. Kas plaastri kasutamine muudab ka päevad regulaarseks ja vajadusel saan nende abil oma tsüklit ise reguleerida???
 
Niina 28. november 2010, kl 19.24
Kõigepealt tuleb ikka uurida, miks päevad käivad nii tihti. Ja miks sa arvad, et just plaatsrid see kõige parem ravivorm on? Jäta sellised asjad ikka arsti otsustada.
 
anni321 01. detsember 2010, kl 09.00
soovitan sul hiina meditsiini. otsi jalapeal üle punkt, mis mõjutab 3 yin (naiselikkuse) kanalit. punktil naljakas nimi - kolm yin ristmik. asub 3 sõrmelaiust jala sisepeksest üles luusuunas. paljude naiste haigustega seotud proobleemidele annab selle punkti avamine leevendust.
 
kai 01. detsember 2010, kl 14.26
vana sa oled, äkki mingi müoom kasvab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!