Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
põlvega probleem
 
hei 01. detsember 2010, kl 19.56
Tere

Mure siis selline , eile käisin arstil ja võeti põlvest vesi välja 51 ml. Põlv kohutavalt paistes ja nagu krae oleks ümber põlve selline tunne on. Täna hommikul käisin taas arstil ja võeti välja 35 ml, korraks see aitas. Nüüd jälle põlv paks ja kindlasti vett täis , homme uuesti jälle siis arstile. Kükitada ei saa ja painutada tahapoole ka jalga ei saa. Kas keegi oskab aidata mida saaks kodustest vahenditest kasutada ja ise teha jala jaoks midagi. Ja ei tea millest selline asi hakkas ka. Suured tänud
 
toi 02. detsember 2010, kl 16.39
lõikus vaid lõikus
 
minn 02. detsember 2010, kl 19.27
Kinesioloogilist teipimist võiks proovida. Seda tehakse ka vedelike ärajuhtimiseks - lümfiteipimine - ja reeglina ikka mõjubki.
 
põlv 02. detsember 2010, kl 20.04
anna jalale rahu, miski tekitab põletikku. Endal oli sama mure, siis määrati reomatoloogi juurde, võtsin ka reoma rohtusi, kuigi veri oli korras. Antud ravi oli kõik mõtetu.
Aitas kui tehti kõhrepuhastamise op. Praegu tajun juba põletiku ära ja liigun siis vähem ning söön ibomaxe.
õigem oleks teha ka külmamähist ja proovi hobusesalvi, müügil hipodroomi loomapoes.
 
hei 02. detsember 2010, kl 20.17
aitäh. annan rahu aga homme jälle vett välja võtma. jalg nagu pakk ja söön buranat nüüd nagu valu polegi. tabletid aitavad. nüüd teen ka külmamähist ja rääkisin inimesega kes saab käia ja osta seda hobusesalvi, ei ela ise eestis. Suur tänu infi eest
 
anni321 03. detsember 2010, kl 12.34
olulist leevendust saad purerelief akupunkt kleepsudest. kõverda jalga ja punkt jääb liigese väliskülje juures nahavoldi lõpu alla jäävasse lohku. pane üks kleeps sinna ja teine vastaspoole( sissepoole) liigest .
kleepsud peaks oluliselt vähendama valu, või kaob see päriselt. lisaks aitab see taastada liigese energia varustamist ja vabastada seal olevaid pingeid. paraneb ka vee tasakaal. hoia kleebised peal 2-3 ööpäeva , kui vaja jäta päev paar vahet ja korda seda veel.
kleepsud saad tellida neti poest: http://www.tukaram.cieaura.com/

nb! jooma pead see aeg oluliselt rohkem mullita vett (1,5-2 liitrit), nii imelik kui see ka sulle ei tundu.

vee ja tule tasakaal on paigast ära, anna teada kui on lisaküsimusi. on veel ravi skeeme, mis toetavad aga alustada võiks sellest
 
ja-jah 03. detsember 2010, kl 12.47
topi aga plaastreid jah, kohe lendavad kõik veel oma imekapsleid pakkuma.
Pöördu parm kohe ortopeedi juurde, kes selgitab välja põhjuse.
 
ja-jah'le 03. detsember 2010, kl 13.00
Inimene käibki ortopeedi juures aga valudest lahti ei saa. Selleks siin postitabki.

Kindlasti on kuskil ka mingeid kapslid vms. Kuid mina soovitan sulle süüa kala või kalamaksaõli. See teeb liigestele head, sain omal ajal põlvevaludest nii lahti.
 
põlv 03. detsember 2010, kl 14.25
http://horsepower.fi/
Vaata sellelt lehelt, MSM linimentti-see on parim, jahutav. Juhend annab, et 3xpäevas määrida, aga kui ikka väga valus, olen määrinud iga 4 tunni tagant, ei ole küll kuidagi halvasti mõjunud. Lähtun põhimõttest, eks inimene talub rohkem nagu õeldakse üks suits tapab hobuse, aga inimesed venitavad paki sisse:)
Ei tea mis riigis oled, aga arvan, et enamus hipodroomid pakuvad.
Ortopeed peab kiiresti sul põhjuse üles leidma, kas probleem kõhres, meniskis või milleski muus, sest muidu jäädki iga päev vett välja võtma.
Vaata ka seda linki http://www.minupolv.eu/understand-home
 
hei 04. detsember 2010, kl 09.12
No pühapäevaks peaks mul see salv kohale jõudma. Olen soomes. Ja arstid on hakanud nüüd uurima mida mul on selle põlvega. Alguses nagu ei huvitanudki vaid vesi välja jne söö valuvaigisteid. Ehk uurivad välja ja ma saan taas olla normaalne , kui abi saan. Aga head inimesed suur tänu Teile ja RAHULIKKU JA VALGET JÕULUAEGA.
 
Helen 04. detsember 2010, kl 14.25
Pead end ette valmistama, et arvatavasti opist ei pääse. Pakun, et liigesed on kulunud ning tuleb kõhreop. Ja ega seegi mingit ime tee. Kui põlv nii kulunud siis arvatavasti on ka liigesevedelikku vähe. Siis aitavad erinevad kuntslikud liigesevedeliku süstid (2xaastas 4000 krooni) või oma vere plasma süstimine.
Aga tea, et sa pole oma probleemiga üksi... see on väga laialt levinud probleem. Aga oled tubli, kui lahendust otsid. Tihti jäävad inimesed niisama hädaldama ning käivad elu lõpuni vesi põlves ringi.
 
hei 04. detsember 2010, kl 18.50
kui opp siis opp. Aga ma mõtlesin et see kõhre värk natuke vanematel inimestel kui mina . Kas narkoosis tehakse see operatsioon või tuimestusega? Natuke hirmutab aga kui pääsu pole siis kannatan ära.
 
to Helen 04. detsember 2010, kl 18.58
ehk tead täpsemalt põlveproteesist rääkida või kasvõi keegi teine. Peale proteesi paigaldamist, kas jäävad ka mingid valud nagu ütled, et op imet ei tee. Kas kellegil on pakkuda head op. arsti ja kas on ka mingeid komplikatsioone tekkinud kellegil?
Kas süstimistega on võimalik op. edasi lükata?
 
mh 04. detsember 2010, kl 21.06
minu vanaemale on 8 oppi tehtud kunagi veneaja lõpus tallinnas kunagises tõnismäel asuvas seppo kliinikus. ta siiani nii õnnelik, kuigi 8 liigest on kunst.peamine, tal pole enam valusid ja kepsutab rõõmsalt kepita ringi. varsti saab 90.
 
põlved paistes 05. detsember 2010, kl 03.51
Minu mehele tehti 2004a.põlve opp ära,ja tänaseni pole need vee paistetused kuskile kadunud,teeme külmasi kompresse võtab valuvaigistid,dolmenit või kentot,movilit.ägenemine päris tihti tuleb paele õlu joomist,ja on tavaliselt nädal aega,ja on vahest nii olnud et üks põlv läheb korda siis hakkab teine.4a.tagasi juhtus et mingi valu lööb kandadesse ja kedra kont läheb paiste.Kokku võttes kui põlv korras siis alt jalad haiged,ja nii korda mööda.Siit saab osta nii netti teel kui kohapeal salve mis on tegelikult mõeldud hobustele. Hoburiistad.ee Hipodroomi pood peab olema.Ise sai proovitud limimenti valget salvi,sain oma isalt kes on looma arst,kasutasin põlvede liigeste valu vastu ja aitas täitsa,enam ei näe muret,mis on alguses külma effektiga siis pärast sooja effektiga.Planiis on osta mehele põlve jaoks sealt see kõige esimene Horse Power super cold effekt,mis on külma effektiga,maksab vist 225kr 1l.eest ja võibolla on 500ml.vaadake ja uurige.edu ja tervist teile kõigile..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!