Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
PALUN ABI
 
Hele 04. detsember 2010, kl 12.15
Täitsa läbi omadega,karjun,röögin minuga on võimatu rääkida,nutan ,hingata on raske.Käinud mööda psüholooge abi null.Läksin vabastvasse hingamisse,käisin,asi veel hullem,nüüd on eluisu otsas.Äitäh kõigile,kes oskaksid aidata.
 
to Hele 04. detsember 2010, kl 12.31
depressioon?kas ad ka võtad?ja kas sul mingeid füüsilisi sümptomeid ka on?
 
Hele 04. detsember 2010, kl 23.51
Ei võta AD,SEST psüholoogi arvates on vaja teraapiat,aga tahaks nagu elama hakata,räägid nendega pool tundi,natuke aeg üle,vups tuleb maksta juurde 300 krooni,tuled välja mõtled,kus perses ma elan,inimene vajab abi ,aga vaatame vahepeal kella,ma saaks aru kui see oleks erahaigla,et ma oleks sellega arvestanud.
 
x 05. detsember 2010, kl 00.08
saada p..sse see psühholoog ja mine psühhiaatriahaigla valvearsti juurde, need on majas ööpäevaringselt, Ainult nii saad kiiret abi.
 
kate 05. detsember 2010, kl 01.17
Miks vabastav hingamine veel halvemaks tegi, räägi selest natuke? Tahtsin just minna, kuna ravimid teevad nii uimaseks, proovitud mitmeid erinevaid, tööl võimatu viibida.
 
up 07. detsember 2010, kl 03.50
 
malviina 07. detsember 2010, kl 08.44
loen nigut enda problesid.OK. kodus oli väga raske.minu vanemad ei viitsinud lapsena mind isegi päikese kätte viia,sain rahhiidi.inetud x-jalad,lamendunud kukla,töllakil rippuva suu.point selles ei vaevunud minu eest hoolitsema.tohutud haigused:söömishäired,kopsuhaigused,labiilne närvisüsteem,pidev lämbumis ja poomistunne.olen aastaid ärevik-paanik.hüsteeritsen,karjun suva lambist,ülekaal,suhkruhaigus.
tegemist minuga teha ei taheta.point selles et tähelepanu saada ripun end alandades teiste küljes,nuhin,olen rämedalt pealetükkiv.sellised probled et tablad ei aita.
 
Äkki 07. detsember 2010, kl 14.41
hakkaksite peale toitumisest. Juba aegu tagasi on arstiteaduses jõutud järeldusele, et ülalkirjeldatud sümptomite, aga ka üldiselt stressi ning depressiooni üheks sagedasemaks põhjuseks on oomega-3-rasvhapete vähesus aju rasvhappelises koostises. Oomega-3 ja Oomega-6 suhe on meie kaasaegsete toitumises täielikult sassis. Ühest küljest, lollakad dieedid, mis üldse väldivad vajaliku O-3 saamist, ning teisalt selliste õlide/rasvade kasutamine, milles domineerib O-6 ... see on kõige kindlam viis AD tablettidele jõudmisel. Õige suhe oleks 2:1 O-3 kasuks, lubatav oleks veel 1:4, kuid meie rahvas sööb mõnuga selliseid toite, mis on viinud suhteni 1:20, O-6 meeletu ülekaaluga - see on TERVIST, nii füüsilist, kui vaimset TAPPEV, mille elavaks näidiseks on seesama "malviina 07. detsember 2010, kl 08.44".
 
ABI 07. detsember 2010, kl 15.58
Hele.
Mine julgelt mõnda Kogudusse ja sinu eest palvetatakse. Kui vaim ja hing on haiged, siis see avaldub füüsilises ihus. Ni nagu on olemas mateeria ja antimateria. Jumalal ei ole MIDAGI võimatut.
 
anni321 10. detsember 2010, kl 12.15
üks ängi ja ärevust leevendav akupunktuurpunkt on kehal rinnakul keskel ribide kokkusaamise punktist ca 3 cm ülespoole. kui see on valus siis masseeri seda ca paar minutit. Võiksid seda masseerida igapäev paar korda kui meelde tuleb.
kui tahad paremat tulemust siis soovitan kasutada akupunktuur plaastrit sellel punktil. selest saad lugeda lähemalt:
http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...

ängi ja depresiooni on võimalik akupunktuuri abil oluliselt leevendada kui huvitab anna teada
 
tahan abi 11. detsember 2010, kl 12.48
anni . See koht, mida nimetasid on ka mul jumalast valus. Masseerisin ja kuidagi kergem on küll. Tunnen end paremini ju vist see akupunktuuri asi mõjus. Pole küll teema algataja aga mure sama. Kui saad kirjutad ehk lähemalt, võibolla annad mõned punktid veel mis võiks ängi ja deprekat leevendada.
 
tahan kah 21. detsember 2010, kl 19.14
karjuda. Emotsioonid laes ja ei tea kuidas maha tuua.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!