Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Palun väga abi! Nõelravi!
 
Küsija 06. detsember 2010, kl 15.59
Kas keegi oskab öelda, kas Viljandis ka kusagil nõelravi tehakse? Leidsin netist vaid ühe koha, aga koduleht oli juba kahtlane ning iga suvalise juurde ka ei julge minna. Oskab keegi midagi öelda?
 
J 06. detsember 2010, kl 21.11
Soovitan soojalt Ade Ley Leola 10.Ise käisin ja sain abi.
 
anni321 07. detsember 2010, kl 08.23
nõelravi põhineb hiina akupunktuuril. kindlasti otsi spetsialist üles, kuid tark oleks ka ennast ise kurssi viia kui sul juba selle vastu huvi tekkis.ise kasutan michael reed gachi raamatut "akupressuuri bioaktiivsed punktid" seal on erinavad raviskeemid lihtsalt ja arusaadavalt selgeks tehtud. probleemsetel akupunktuuri punktidel kasutan spetsiaalseid akupunkt plaastreid mida olen ostnud:
http://www.tukaram.cieaura.com/
lisalugemist lingil: http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
 
Küsija 07. detsember 2010, kl 22.55
Tegelikult just selle Ade Ley ma leidsingi. Paistab, et see Viljandis ainus. Koduleht oli küll ajast ja arust, kuid loodame, et on siis ikka hea koht. Keegi veel seal käinud on?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!