Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kuu tahab..
 
magada. 08. detsember 2010, kl 19.35
Nimelt, kannatades igasuguste hädade all, mida on kerge sildistada, kipitab mind ka unetus.. eelkõige on äärmiselt raske leida rahu ja väsimust magama jäämiseks. Uni on tihti ka üsna rahutu.

Olen ka sotsiaalfoobik, mis tähendab, et arsti juurde ma minna ei suuda.

Kas on käsimüügis pädevaid vahendeid (mitte kergeid ala palderjan jm.) parema une tagamiseks?
 
sotsiaalfoob 08. detsember 2010, kl 21.36
ka sotsiaalfoobikud sunnivad end arsti juurde minema. kusjuures vahel tuleb endale sobiva psühhiaatri leidmiseks veel enne mitme juures käia, sest igaüks ei sobi. raske, aga mitte võimatu. unetus ja ärevushäired on tõsine probleem. ole tubli ja võta ennast kokku, mine arsti juurde. nende käsimüügi rohtudega sa probleemile lahendust ei leia. soovin edu!
 
juta 10. detsember 2010, kl 12.07
Vaata anni321 kommentaare, mina sain sealt abi, nüüd värskem ja puhanum. Kohe nagu parem inimene. Olen ka elu aeg arstide vastane käin vaid aastas korra hambaarsti juures.
Soovitan sullegi
 
anni321 11. detsember 2010, kl 13.09
Soovitan sulle akupunktuur kleepse RestQuiet, mida saad panna enne magamaminekut üks ühele poole teine teisele poole silma väljiskülge ca 2 cm lohusisse ja üks kleeps veel vasaku jala siseküljele pekse ca 1 cm kanna suunas. järgmine öö pane kleeps paremale jalale ja 2 tükki silmade kõrvale. samasid kleepse saad kasutada 3 ööd siis nende mõju langeb, tihti paarist kolmest ööst ka piisab, et une rütm taastuks. soovitan siis veel korra nädalas neid kasutada või kui vaja siis tihedamalt. see kleeps aitab tasakaalustada energiaid mis teevad sind rahutuks, lisaks õppi oma mõtlemist rahustama ja vaigistama, see on ka oluline teatud energia kanalite üleaktiivsuse põhjus.
lisan lühi video


ja täpsem info ja nende tellimine: http://acupunct.cieaura.com/rest-quiet...

kui need on abi siis head und
 
anni321 13. detsember 2010, kl 18.18
lisan siia veel ühe lingi ehk akupunktuurklepsude kohta.
http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!