Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
valu, valu, valu
 
n36 13. detsember 2010, kl 17.57
Pidevalt on mingid valud. Kui just peavalu ei ole siis avastada, et puusas valu, siis jall randmed valutavad, siis jälle rinnus pitsitab jne jne.. Ärge öelge, et mis sa vingud, tee sport, söö tervislikult jne
Käin 3-4 x nädalas õhtuti koeraga jooksmas, 2 x nädalas ujumas, teen õhtuti kodus venitusharjutusi. Söön tervislikult nagu eriti ei stressa ka. Kõik uuringud tehtud, perearst kinnitab, et täiesti terve, kõik andmed korras.
Kas siis tõesti ei saa ilma valuvaigistiteta elada? Need pidavalt valud kurnavad lõpuks ära.
 
anni321 13. detsember 2010, kl 18.15
tean omast käest kui valu on intensiivne siis kõik muu valgub taha plaanile. olen siin foorumites soovitanud hiina meditsiini ja akupunktuuri. iga piirkonna valudel on konkreetne põhjus. üldjuhul öeldakse kas miskit on liigapalju saanud või millestki on puuds. see, et saa liigud ja toitud hästi kahjuks ei taga veel elle et sa oleksid terve ja ilma valudeta. Oluline on pärast harjutusi või päeva ka lõdvestada.
kui valud asu ei anna soovitan sulle akukleebiseid, mida saad panna kas valu piirkonda ( kui puus siis eetepoole üks kleebis ja taha teinekleebis, kui põlv valutab siis üks kleebis sissepoole ja teine väljapoole liigest). valusid aitab väga hästi leevendada pureRelief akuplaastrid. see pole mingi keemia saadan sulle mõned infolingid:
http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
ja vido mis räägib nende kleebiste kasutamisest NBA-s :
 
siina 14. detsember 2010, kl 14.32
mulle tundub et sinu trenni on liialt palju, pealegi võib olla teed valesid venitusharjutusi või jällegi liiga palju
soovitan sellest aspektist üle vaadata, igaüks ei olegi loodud pidevalt mingeid harjutusi tegema, võib olla on su päevane eluviisi juba piisavalt liigutusterohke
 
n36 14. detsember 2010, kl 17.42
Siina. No ei ole liiga palju. Igapäevane jooksmine lasteaeda, poodide ja laste trennide vahele ja veel tuhat jooksmist tuleb juurde. See on aga nagu teil kõigil pole ma nagu midagi erilist. Ujumist ja ühtust jooksu võtan juba mõnuga lõdvestusena.
 
kiisuke 21. detsember 2010, kl 19.34
Autorile. Aga mina sain oma peavaludest lahti. Tegelikult vahel on kerge tuikamine kuklas aga kasutan seda valu kleepsu ja ca 10 minuti pärast on juba ununenud. Enne käis mees kikivarvukil kui mul olid peavalud. Kui raha on siis soovitan neid kleepse. Maksavad küll palju kui neid läheb vähe ja ühte kleepsu kasutan teinekord 8-10 korda.

Elu jälle lill
 
z 22. detsember 2010, kl 13.45
ei tea kas siis midagist rahvamedi valdkonnast ei ole mis valu vastu aitaks.proble selles et igalt poolt valutab ja peavalutabladeta elada ültse ei saa.ei ole ometi head inimesed otsas.ok.aidake.andke ja teile antakse.andmine, ka teadmistega on heategu.miks keegi ei ütle midagi head.point selles et muudkui kannatan.raha on vähe et tablasid osta.
 
tugev ingveri tee 22. detsember 2010, kl 19.03
aitab alati igasuguste valude puhul.Mina teen nii-tükeldan a´1cm tüki ingverit ja panen kuuma veega tõmbama 15 min.Siis lisan mustsõstamoosi ja sidrunit.Aga tee peab olema suht tugeva ingveri maitsega,lahja ei mõju nii hästi.Aitab hästi ka kui hakkab haigus tulema,võib lisada veidi tšillipulbrit siis eriti tõhus.
 
massöör 10. jaanuar 2011, kl 10.33
z -kui kõik kohad valutavad siis oled liiga pinges ja/või liigud liiga vähe. igapäevane liigutamine/higistamine ja nädala pärast märkad kuidas sinu valud hakkavad vähenema. liigutamine ei vaja mingit raha kui just ei taha kallisse klubisse raha matta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!