Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
mis viirus, kuidas toime tulete?
 
nöutu 25. detsember 2010, kl 21.15
Meie lapselaps jäi uuesti palavikku, täna 39-ni. Paracetamoli oli ema andnud, ema jäi ise ka täna päris voodisse, kurguvalu ja köhahood, hääled mölemil ära. Eile oli nii ilus koosistumine, kus köik pere koos. Täna siis selline haiguse ägenemine.
Mis teha ? Kiirabi pole ka tülitada julgust, sest teeolud halvad.
Oleme ise juba pödenud sellise tunnustega (viirushaiguse vist) vanaisaga.
Mis rohtusid olete vötnud, pühad ju, ei tahaks tülitada kedagi.Esmapäeval, kui oma perearst oskab rohtu kirjutada.
Sidrunid, teed, moosid-marjad ja mesi, köike ohtralt tehtud.
 
suraia 25. detsember 2010, kl 22.00
kui on viirus,siis peakski abi olema nendest asjadest mis kirjas on, perearst ei tohiks kirjutada antibiootikume mingil juhul,sest viiruse puhul need ei aita ja nõrgestavad immuunusst veelgi, kurku kindlasti kuristada ja desinfitseerida, soe aur ka aitab hästi
 
köhale 26. detsember 2010, kl 17.56
mõjub väga hästi gonko biloba lehepuru tee aur ,ka mõnedes nohusalvides on see sees
 
anni321 26. detsember 2010, kl 20.30
kui on palavik ja haigus siis kohe ei peaks hakkama ravimitega ravima. keha saab haiguse koldega tavaliselt ise hakkama. sooje joo tuleb aga ohtrasti. meid on kasvatatud et kui haigus siis kohe tabletid peale, tegelikult keha temperatuuri tõus on juba ise ravimise protsess ja selle käigus hakatakse viirusi hävitama.

kui palavik tõuseb liiga kõrgele või on liiga pikalt alles siis tulevad rohud võibolla tarvitusele võtta. Kui palaviku liiga kiiresti alla saad või antibiootikumidega keha immuunsüsteemi mõneks ajaks rajalt maha võtad siis sellest ei ole kehale abi.
liiga kõrge palavik lastel üle 40, hakkab peaaju kahjustama selle peaks siis veidi alla võtma või kasutama ka ühte akupunkti, mis asub käsivarre sise küljel kui kõverdad käe siis nahavoldi lõpus, asub liigesel, nii et vajuta suht kõvasti. vajuta sinna pulseerivalt - see aitab vähendada palaviku kahjulikku mõju peaajule- aga palavikku see punkt ei alanda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!