Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Magnetplaastrid
 
Ene 27. detsember 2010, kl 19.51
Kas keegi on neid kasutanud? Vaatasin,et TopShop pakub neid. On küll kallivõitu aga kui neist on abi, ei saa hinnale vaadata. Palun andke teada kuidas mõjub ja milliste haiguste puhul neid kasutate?
 
??? 28. detsember 2010, kl 15.04
Kuidas ja kus neid kasutatakse? Kas need on korduvkasutatavad?Mis haiguste puhul?
 
anni321 28. detsember 2010, kl 16.46
tre ene. jah olen kasutanud. mõju nagu on ja ei ole. olen tellinud 3 partiid, 2 ei töötanud üldse, 1 puhul oli võib olla mingit mõju märgata.
ise kasutan teisi akupunktuur kleebiseid.
vt http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
http://akupunktur.cieaura.com/index.html
ene ja ???, mis probleemid on, andke teada kui oskan soovitan vastavaid kleebiste kasutamise kohti, akupunkte

cieaura kleebised töötavad hästi, eriti tõhusad on valude leevendamisel, ja energia taseme tõstmisel. need kleebised töötavad ca 48 tundi ja siis hakkab mõju vähenema, kuid tihti kasutan ühte ja sama kleebist mitmeid kordi. kui arvestada kui paljude inimeste valu need on leevendanud ja valuvaigistite söömist vähendanud siis arvan et olen nn oma väikese panuse apteekide ja ravimitööstuse käibe vähendamiseks andnud.
 
n60 29. detsember 2010, kl 07.34
Mind hakkasid ka need kleebised huvitama. Kas ma võiks suhelda meili teel...?
 
anni321 30. detsember 2010, kl 12.49
n60-le: võid kirjutada meilile: acukliniken@gmail.com
 
Siia 02. jaanuar 2011, kl 14.55
Kui sa mõtled selliseid läbipaistvaid kerge hologrammiga plaastreid siis neid olen kasutanud. Mulle soovitas neid perearst kuna valuvaigisteid keeldusin võtmast. Valu kleepsud toimivad aga mitte nagu valuvaigistid vaid kuidagi teistmoodi. Valu on ja on ja on ja siis justkui hakkab vähenema ja siis unustad ära ja siis märkad et ei valutagi enam. Perearst soovitas mulle neid valude puhul ja toimivad.
Vaatasin anni poolt soovitatud blogi ja kasutan neid samaseid valukleepse. Tahaks ka teada kas neid mujal ka kasutada saab? Blogist lugesin energyplus kleepsudest tahaks nendest ka rohkem teada, on keegi neid kasutanud, kuidas mõjuvad?
 
rainer 10. jaanuar 2011, kl 10.48
Minagi kasutan cieaura plaastreid. Mingit haigust ei ole lihtsalt üleväsimus oli liialt suur. Olen ostnud energia plaastreid ja kasutanud neid ca 2 kuud. Olen kasutanud neid üle nädala. Sellest rampväsimust enam ei teki ja uni on kuidagi paremaks läinud.
 
Kadri 10. jaanuar 2011, kl 16.01
Ostsin neid magnetplaastreid. Oli arvatavasti veeni põletik.Panin valutavale kohale lausa 3 plaastrit. Valu ära ei võtnud aga vererõhk tõusis 220 ni - kas see võis olla magnetist?Plaastreid müüb Topshop, mingeid soovitusi kaasas polnud- kus ja milliste haiguste puhul võib ja kus mitte kasutada.Tean vaid,et inimestel kellele on paigutatud südamestimilaator ei tohi kasutada näiteks magnet käevõrusid.
Kas neid akupunktuuri plaastreid on saadaval ka meil?
 
rainer 10. jaanuar 2011, kl 16.24
Kadri mina ostan neid: http://akupunktur.cieaura.com/index.html
"shop cieaura"
 
Kadri 10. jaanuar 2011, kl 19.54
to rainer
Pole kunagi välismaa internrtipoodidest midagi ostnud - ei oska ja ei oska ka inglise keelt.Seepärast küsisingi kas neid meil eestist ka saada on.
 
rainer 12. jaanuar 2011, kl 13.36
Kadri. Ei tea pole kuskil neid müügil näinud küll. Samas kui oled korra ostnud siis edaspidi suht lihtne. Võid mõne noorema ingliskeele oskaja appi võtta. Kui kuskilt abi ei leia anna teada. Tellin ise tihti ja võin ka sulle tellida.
 
rainerile 14. jaanuar 2011, kl 16.16
mul tekkis ka huvi nende kleepsude vastu, kas sa mulle ka ei telliks.
 
naine 14. jaanuar 2011, kl 18.19
Tavaliselt saab selliseid asju osta.ee oksjonilt aga imede ime, et neid veel pole aga küll tulevad. Saada on ainult valuvaigistav geel Olfen. Ja mis puutub veel sellisesse teemasse, et siis on seal müüa Taruvaigukreem. See ka väga paljude hädade vastu aitab.
 
rita 19. jaanuar 2011, kl 14.01
Ene. Ole ka Topshopist korra neid ostnud. Minu meelest need küll ei toiminud. Tavaline punktmassaaz toimis paremini. Võibolla oleks pidanud rohkem katsetama.
Kasutan ka neid cieaura plaastreid. Need on küll kallimad aga vähemalt toimivad.
 
N40 24. jaanuar 2011, kl 08.32
Taruvaigu kreem tõesti hea aga teen seda ise. Olen proovinud ka seda Ukraina oma peaaegu sama maitse. Akupunkte proovinud ka magnetplaastritega. Vähemalt topshopi omadega küll mingit mõju ei täheldanud.
Kodus soovitan kasutada moksat toimib hästi aga peab teadma kuidas mõjutada ja mille puhul. Neid ciaaura kleepse olen ka testinud. Suht lollikindlad, pole suurt eelteadmisi vaja. Kuid odavam tuleb ikka moksaga punte mõjutada, kuigi paljud ei kannata selle lõhna.
 
siiri 26. jaanuar 2011, kl 08.38
Kas need magnetplaastrid ja akukleepsud ei ole üks ja see sama?
 
reily 02. veebruar 2011, kl 14.29
Sama on nimi kleepsud. Tegelikult on need väga erinevad. Siin räägitakse enamasti cieaura akukleepsudest ja magneti põhistest plaastritest. Magenet plaaster on ühesugune mõjutaja kõigil punktidel. Cieaura plaastreid on erinevaid, osad toniseerivad (EnergiaPlus, CX2), osad hajutavad (purerelief) ja erilised on allergi plaastrid.
lisan lingi neist: .http://tukaram.cieaura.com/
 
Jinny 22. veebruar 2011, kl 12.05
Tartu inimesed võivad tellida siit : http://jinny.cieaura.com/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!