Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Jalg peale traumat väga valus ja paistes, aga arst ütleb, et kõik ok
 
valutaja 28. detsember 2010, kl 11.50
Kaks nädalat tagasi oli väike trauma, mille tagajärjel tekkis labajalal kohutav paistetus ja õudne valu, jalga ei saanud üldse liigutada. Traumapunktis tehti röntgen ja arst ütles, et see ei näidanud mitte kui midagi, ei murdu ega mõra, kõik täiesti korras ja et küll põrutusest tulnud paistetus läheb paari päevaga üle, soovitas veel jalga üleval hoida ja külmakotti peal hoida. Nüüd siis möödas kaks nädalat ja jalg teeb põrguvalu, varbaid ei saa liigutada, käia saan ainult longates või teisel jalal hüpates ja jalg on paistes kui pakk, lisaks varvastel väikesed sinised plekid. Ja see valu on tõesti vastik, ma ei liialda. Kas see on normaalne, et lihtsast põrutusest on nii pikka aega selline paistetus, valu ja et üldse ei saa varbaid liigutada? Ometi röntgen mingit vigastust ei näidanud...
 
Hmh 28. detsember 2010, kl 12.05
See ei ole normaalne! Kurda perearstile, suunab sind vajaliku arsti juurde. Traumas nad minuarust oskavadki ainult fastum geeli soovitada.
 
anni321 28. detsember 2010, kl 17.02
kindlasti tasub uurida põhjuseid. soovitan pöörduda mõne spordiarsti juurde. valude leevendamiseks soovitan akupunktuuril põhinevat akukleebist PureRelief : http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
kleebis aseta ühele poole valu piirkonda, kui valu väga suur siis ka teisele poole. oluline on juua kleebise kasutamise ajal palju puhast vett ca 1,5 - 2 liitrit päevas. paljud sõbrad sportlased on saanud abi, soovitan sullegi.
 
rix 28. detsember 2010, kl 18.22
see võib võtta küll mitu nädalat, täitsa normaalne, aga muidugi võid lasta mõnel teisel arstil sulle nõu anda
 
vaal 28. detsember 2010, kl 18.23
mind huvitab, kas arstil on õigus keelduda valuvaigistavast süstist?
 
Traumatopeed 28. detsember 2010, kl 19.46
Pöördu traumatoloogile.
Kui probleem on nii pikalt olnud võiks teha MRT.
Iseasi kui kiiresti seda teha õnnestub.
 
klaabu 29. detsember 2010, kl 16.52
Millises haiglas millise arsti juures käisid? Näiteks mu sugulasel diagnoositi Võru traumapunktis jala põrutus jalaluu murru asemel. Tänu tutvustele sai ta õigel ajal Tartusse hea arsti juurde operatsioonile.
Ma soovitan soojalt teise arsti juurest ka läbi käia.
 
Killuke 29. detsember 2010, kl 23.02
Mine kindlasti arsti juurde uuesti ja kohe, kui sinised plekid võib gangreeni oht olla. Tegutse kiirelt. Kui oligi trauma siis valutada pidevalt küll ei tohiks, paistetus on iseasi ka see peaks vahepeal paremaks minema kui hoiad jalga üleval või paned külma peale. 3-4 päeva peaks külma panema
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!