Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
mure tervisega
 
pille 28. detsember 2010, kl 12.10
Palaviku nagu ei olegi. Pea on paks ja röga ajab ülesse. Mida soovitate võtta. kÖha ka ei ole
 
anni321 28. detsember 2010, kl 16.55
mõni nädal tagasi aitasin üht last sama probleemiga. kasutasin akupunktuuri ja PureRelief akukleebiseid. 1 kleebis läks kahe kulmu vahele keskele, väiksesse lohku, 2 läks ninasõõrmest ca 1 cm vasakule poole ja 3 - 1 cm paremale poole ninasõõrmest. tulemuseks oli et ajas põskkoobastest lima välja ja hingamine läks lahti.
kleebistest saada lugeda: http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
ja tellida web lehest: http://akupunktur.cieaura.com/index.html
kui on küsimusi anna teada
 
n32 10. jaanuar 2011, kl 10.23
Tellisin ka need plaastrid kuna lapsepõskoopa põletik oli juba nii pikalt ja antibiootikumid olid keha immuunsüsteemi juba nulli viinud ning ei osanud muud teha. Perearst aga soovitas ikka antibiootikume.
Tõesti need plaastrid aitasid lima põskkoopast välja ajada, nii et nüüd juba kergem ja palavik ka all.
 
mairet 12. jaanuar 2011, kl 13.29
Sama mure siin lapsel käis täna perearst -põskkoopa põletik. Antibiootikumid peale. Tahaks ka neid plaastreid proovida kuna laps niikuinii koguaega haige ja nüüd jälle antibiootikumid.
n32 - kui kiiresti need plaastrid tellides ära tulid? kas saab kuskilt eestist ka osta?
 
n32 14. jaanuar 2011, kl 16.07
mairet: mulle tulid Cieaura klepsud 7 päevaga kohale. eestis pole neid müügil näinud aga ka osad massöörid müüvad neid vahel.
 
mairet 17. jaanuar 2011, kl 19.35
Tänud n32, tuttav massöör hankis paar tükki ja eilsest peal. Tatti tuleb jubedalt aga pinge laubas ei kao ära, kas sa oskad midagi soovitada?.
 
anni321 19. jaanuar 2011, kl 14.12
mairet aitab kui paned ühe purereliefi kleepsu kulmude ksekelt ca 1 cm kõrgemale. samaaegselt peab palju leiget või toasooja vett jooma.
 
mairet 26. jaanuar 2011, kl 10.29
Tänud n23 ja annile. Laps koolis ja terve. Uhke selle üle, et esimest korda sain ilma antibiootikumideta nii suurest haigusest lahti. Veel kord tänud teile.
 
naene 26. jaanuar 2011, kl 11.10
point selles ammu selline vilets olek.olen hüpertoonik ja südamerütmihäiretega kiirabiga ära viidud.naca kehva olek.ültse suured probled ei teagi mis saab.must stsenaarium elus läheb jätkuvalt edasi.DDDDDDDD
raha ravimiseks pole,samuti haigekassa kindlustust.haigused aga süvenevad.alalised peavalud,kopsuhaigused,lämbumis poomistunne autos olles.suhkruhaigus, olen aastaid süstiv muidugi ka kehakaal mis menopausiga muudkui suureneb.rahaprobledest olen ärritunud ja kuri.sellised probled.
kas on odava hinna eest konsulteerivaid psühhoterapeute.ehk annavad suuna kätte mida teha. ad ei aita ja unerohud, ka väga kanged ei ole und toonud.ammugi mitte rahu ja tasakaalu
 
enn 31. jaanuar 2011, kl 13.35
Energia kanalid kinni. Tee massaazi protseduur läbi. Nõelad ja akupunktuur on ka hea.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!