Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
taastumine luumurrust
 
rax 06. jaanuar 2011, kl 10.18
murdsin õnnetult jalaluu mitmest kohast. millised ravimtaimed, toidulisandid, toiduained vms aitavad luudel kokku kasvada? mida võiks hakata rohkem nüüd tarbima - oli vist piim ja kohupiim?
 
N. 06. jaanuar 2011, kl 13.49
Kaltsium, kaltsium ja veelkord kaltsium. Piimatooted - piim, juust, kohupiim, koor jne., kasvõi jäätis (mäletan, et mu vanatädil olid luud väga haprad ja piimatooteid ta ei tarbinud, arst siis ikka ütles, et no sööge vähemalt jäätistki). Samuti võid osta kaltsiumi-magneesiumi tablette, müüakse igas apteegis, igas hinnaklassis, valik on väga suur. Ise ma piimatooteid ei tarbi ja söön justnimelt apteegist ostetud kaltsiumitablette.
 
anni321 10. jaanuar 2011, kl 09.22
soovitan kasutada akupunktuurplaastrit Pure Relief luumurdumise piirkonnas. kuna see aitab taastada energia ringluse selles piirkonnas parandab see ka luu kinnikasvamist. kui hakkad akuplaastrit kasutama siis jälgi juhendit ja joo päevas lisaks palju ca 1,5 l puhast vett. plaastrist rohkem saad lugeda siit: http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!