Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Probleem
 
.... 10. jaanuar 2011, kl 16.10
Äkki keegi oskab midagi öelda, kuna arsti juurde on järjekord kaks nädalat.
Olen kehaehituselt sale, kuid juba mõnda aega on mul kõht punnis ees, loomulikult rohkem siis, kui olen rohkem söönud. Ja mul tundub ka olevat kiirem seedimine kui tavaliselt. Peale kahe kuust pausi alustasin uute pillidega ja vahepeal olid päevad kombes, kuid nüüd kui pidid päevad olema tuli kaks päeva ainult pruunikat voolust ja sedagi mitte palju. Suuremaks mureks neist oleks just punnis kõht.
 
anni321 10. jaanuar 2011, kl 16.38
nii imelik kui see ka ei ole kuid sul võib olla vee (mitte mahla, kohvi, tee vaid puhta vee) puudus. soovitan vaheta ajutiselt oma joogimenüüst välja muud vedelikud ja asenda need puhta veega (ilma gaasita). vedeliku peetus on oluline tervise häire ja tihti (aga mitte alati ) seotud vedeliku puudusega.
 
anka 49 11. jaanuar 2011, kl 09.34
eluaeg suur punnis lähter ees olnud.mis proble see ka on
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!