Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Krooniline välja magamatus, aidake!
 
kiisuke 22. jaanuar 2011, kl 15.38
Kati tubli et ennast kätte võtsid. Üks hea ühtune lõõgastus on veel soe rahulik duss ja akukleepsud. Mina sain peavaludest lahti nendega. Mul olid samad mured mis sul et keemiat enam sisse süüa ei kavatse. Ära lase omale jälle vanasid jamasid sisse siis harjud ise ja sinu pere muutustega ära.
 
reumaatik 23. jaanuar 2011, kl 13.27
Mina ei maga juba imikueast peale ja see on kohutav, missugune väismus piinab. Örkan öösiti iga 15-20min tagant ja voodist tulen välja juba mingi 3-5 vahel, kuidas kunagi. Kell 5:50 olen juba jõusaalis, lükkan öösel aias lund, suvel korjan õunu. Suvel, ühel romantilisel jalutuskäigul läksin magama 4:15, aga 6 olin juba üleval. Rahutu magaja ja suur unekas, und on ja tahan magada, aga ei saa. Olen kurb. Aitab vaid seks-enam vähem rohkem und.
 
kogenud 23. jaanuar 2011, kl 18.12
magan ka 2 korda ööpäevas, õnneks on võimalus praegu.
Tean, mis on püstijalu magamine.
Mu ema oli samasugune, pidi sellist väikest raamatupidamist tegema, mis võttis ca 20 min. aega. Seda ta tegi mitu tundi järjest ja ikka oli kõik segamini.
Kui ütlesin, et mine tukasta veidi, siis ütles, et palju tööd teha ja pole magada aega.
Ise vaatas nagu zombi laua taga otsa ja momentaalselt jäi magama, isegi norskas.
Kukkus ka tooli pealt pikali, aga voodisse ei läinud.
Minu mees ja lapsed on sellega harjunud, et elan omas rütmis ja olen väljapuhanud ning enamasti heas tujus.
Aga arstimitest olen keeldunud, kuulatan oma keha.
Jõudu sulle!
 
maalt ja ka hädas 23. jaanuar 2011, kl 19.58
Kuidas ja kust te neid akukleepse tellite,leidsin ühe lehekülje, aga too inglisekeelne ja sinnapaika see tellimine jäi.
 
anni321 24. jaanuar 2011, kl 08.44
maalt ja hädas kui oled hädas kirjuta mulle kui vaja saan sind juhendada. esimene kord võibolla on keeruline aga hiljem suhtlihtne. kui ise hakkama ei saa siis anna teada, osad massöörid kasutavad neid, võibolla nad müüvad ka teistele.
 
anna 49 24. jaanuar 2011, kl 09.19
olen unetu ja see ainlt süveneb.kas oskab keegi öelda mid teha.öösel kosmaarid,hirmuunenäod.näenet pean suuri trahve maksma.selline jube proble
 
anna 49 25. jaanuar 2011, kl 08.46
kas siis head inimesed on ilmas otsas et keegi ei ütle mis aitaks unetuse puhul? see mul nii raske proble.öelge milles point.OK
 
unimüts 25. jaanuar 2011, kl 10.09
Naistel on unest üles ärgates kaks erinevat reaktsiooni.Üks on selline-oi ma magasin täna sisse! Teine jälle-oi ma magasin täna välja! Tee siis niimoodi,et hommikul ärgates sa tunned,et magasid välja. Asi on mõtlemises,enesele mingite lolluste sisendamine ja suutmatuses ennast teisiti mõtlema panna.Kõigepealt lõpeta igasuguste tablettide võtmine,see kurnab närvid veelgi läbi. See on jumala õige,et kodus ajapuuduses ja peavaludes oigav naine on sama traagiline nähtus kui joodikust mees.
 
annale 25. jaanuar 2011, kl 10.18
See,et inimene näeb öösel košmaare,hirmuunenägusi ja ärkab südame puperdades üles,see on eelkõige tingitud hapnikupuudusest.Eriti talvel ei tuulutata magamistuba,hoitakse sooja kokku.Aga arvestage,et päeva jooksul kulutatakse seal hapnik ära ja organism oma košmaaridega anabki märku hädaohust.Teiseks aitavad sellele veel kaasa igasugu keemia(kas või kodukeemia),mis õhus ringleb. isegi hallitusseened on asi mis ei lase magada. Unetuse puhul vaata filmi "Mehed ei nuta". Mingit rohtu pole vaja,vaja on muuta oma mõttemaailma.
 
reumaatik 25. jaanuar 2011, kl 18.33
Mul on suvel ja ka kohe siis kui hakkab juba plussi minema aken lahti. Jahedas parem olla, aga ikka ei maga. Olgu talv, kevad, suvi või sügis. Eile olin arvutis, samal ajal silmaklapid kukkusid. Täna üritasin pikutada, millest magasin 7min ja kõik.
 
aita 26. jaanuar 2011, kl 08.41
Söö õhtul vaähe, te jalutuskäik enne uinumist käi sooja dussi all ja püüa mitte mõelda päeva probleemidele. Kui ei aita asu kasutama rahva või hiina meditsiini.
 
n49 26. jaanuar 2011, kl 09.01
terve öö üleval ja jälle foorumites.ültse magada ei saa,selline proble.kuulen mingeid otsekorraldusi,näen madusid mürkkeeled ripakil ainlt need on sellised lihavad mu enda moodi cobrad.selline point.
 
N30 26. jaanuar 2011, kl 10.21
Hei n49 mul olid sama probl. sain uneplaastritest abi, nüüd magan öösel nagu laps. Hei hopsti elu jälle nagu lill!!
 
n49 26. jaanuar 2011, kl 11.24
minu probled nii sügavad et ei aita miskit.öösel istusin jälle foorumites.viha teeb teised magavad nigut imikud ja mina vaeveldes peavaludes,unetuses,südamehaigustes siin.raha pole et end ravida.olen süstiv suhkruhaigeDDDDD
kehakaaal on liigsed nii haigeks teind et keskpäevaks veeretan end voodist arvutini ja siia äängi.ainlt sotsabi ametis käin.hüpertoonia on nagunii
 
mary001 27. jaanuar 2011, kl 10.29
Magamatuse poolt sind aidata ei oska kuid energia taset saab tõsta ka spordi kleepsudega. Tuttavad kasutavad neid ka peale haigust energia süst.taastamiseks.
http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
kasutan neid kui lähen trenni. Enne ei viitsinud kuidagi minna nüüd pole see enam teema.
 
n49 27. jaanuar 2011, kl 10.59
veetsin jälle unetu öö ja kribasin need foorumid mentaalsest haigusest tekkivate kujutluspiltide ja fantaasiatega täis DDDDDDD
selline raske haigus
 
maali 28. jaanuar 2011, kl 08.30
tee kaminasse tuli ja lase jala tallad kuumaks. tõstab energiat üles. vana hea ära proovitud trikk
 
sille 31. jaanuar 2011, kl 08.31
mary tahaks neid une kleepse tellida, kus neid müüakse?
 
LiNa 31. jaanuar 2011, kl 12.08
Ehkki olen sama hädaga kogu elu samuti kimbus olnud ja erilist progressi pole toiminud, ( Imesid olemas pole! ) olen mõningast abi saanud lõõgastusharjutustest ja joogast. Ja tõsi on see, et mõtlemise muutmine oleks kõige parem- kuid teostada pole kerge! Aga meeles võiks ikka mõlkuda mantra : olen õnnelik siin ja nüüd!
Aga rasked kroonilised haigused ja ka nende puhul võetavad ravimid ongi sageli halva une ja unetuse põhjuseks. Rõhutaks ikka, et lõõgastuharjutustest ja süvalõdvestusest on igal juhul abi nii meelele kui kehale! ( n 57, hüpertoonik ja südamehädadega, kuid olen rühmas 5 aastat joogaga kergemas, tervistavas vormis tegelenud)
 
n23 31. jaanuar 2011, kl 13.23
tee mehe voodielu korda küll aitab sind ka kodustes tegemistes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!