Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Rauatabletid
 
Ferrum 14. jaanuar 2011, kl 11.51
Mul on vere hemoglobiini näitaja halb ja arst soovitas rauatablette võtta. Apteegist sain Retafer-i tabletid. Samas võtan ka Omepi tablette. Neid ei tohi korraga võtta. Nii, et Omep hommikul ja Retafer lõunal.
Aga mulle nagu ei istu need rauatabletid. Seedimise tulemus on süsimusta värvi ja enesetunne ka kuidagi halb. Nagu oksele ajaks.
Samas ma pole oma perearstile öelnud, et mul on müoom. Ja see tegutseb aktiivselt. Sellest vist ongi veri paha.
Kas mul on siin saatusekaaslasi?
 
Kogemus 14. jaanuar 2011, kl 12.23
...on nende rauatablettidega selline,et kõhu panid täiesti kinni.Üldiselt on mul aeglane seedimine ja see ei pruugi kõigil nii olla.Olen nüüdseks leidnud looduslikuma variandi,rauasisaldus korras ja olen väga rahul,ei mingit seederiket ega muid kõrvaltoimeid.
 
Merrild 14. jaanuar 2011, kl 12.34
Mul on näiteks rauaallergia, enamus rauatablette ma võtta ei saa. Aga proovisin siis Ferromax (oli vist selline nimi) ja seda saan võtta. Äkki see on kuidagi lahjem siis. Proovi seda.
 
siisike 14. jaanuar 2011, kl 12.35
minu kogemuse põhjal mulle retafer ei sobinud kuna pani ikka kõhu nii kinni mis kole ja 6 kuu möödudes oli hgb hoopis veelgi väiksem verepildis. korda sain alles rauasüstidega.
kindlasti peaksid arstile rääkima müoomist!
muuseas, juhtusin lugema artiklit retaferi kohta ja seda kasutatakse veel vaid ida-bloki maades ning muu maailmas on see keelatud rohkete kõrvalmõjude pärast....
kui madal see hgb siis oli? mul oli 7!
 
Ferrum 14. jaanuar 2011, kl 12.56
siisike, ehmatasid mu päris ära! Ei julgegi enam neid tablette võtta. Ja arvan, et kuna mul on müoom, siis pärast tabletikuuri langeb veri jälle samale tasemele. Ausalt öeldes ei tea ma hgb madaluse arvu. Arst vist arvu ei öelnud. Järgmisel nädalal pean minema uut vereproovi andma. Asi ongi selles, et kui näiteks nüüd ajutiselt tablettide najal korraks tõuseb, siis müoomi-poiss keerab ta varsti jälle madalaks.
Arstile pole "temast" rääkinud, sest siis kohe operatsioonile minek vist. Mu perearst on väga asjalik!
 
murmur 14. jaanuar 2011, kl 13.21
Mine küsi apteegist siirupit, mis aitab aneemia puhul.Mingi Fer...nimega oli.kahe nädalaga tõstis õel Hgb tasema normi.
 
Pole mõtet 14. jaanuar 2011, kl 13.26
oma organismile liiga teha selle müoomi pärast.Olin rumal ja kannatasin aastaid verejooksude all . Veri oli halb ja sellest tingitult väsimus ja nõrkus. Meenutan siiani õudusega kuidas lamajate pampersitega tööl käisin. Lõpuks sattusin Hiiule ja normaalse arsti juurde, kes soovitas mitte kannatada ja op teha. Kahetsesin väga, et varem ei teinud sest peale oppi läks veri korda ja enesetunne normi. Veri oli enne nii halb, et kaaluti vereülekande tegemist. Sõin ka enne igasuguseid rauapreparaate ja kasu oli lühiajaline.
 
kõht kinni 14. jaanuar 2011, kl 14.46
apteegi rauatablettide sortiment on rohkem turundusvõtteks kui tervise jaoks. ei imendu neist vajalikku rauda, kuid ootamatuid kõrvaltoimeid saab kindla peale.
otstarbekamad on süstid, mixitud lahused.
 
kahh 14. jaanuar 2011, kl 14.53
ma lähipäevil müoomiga opile. olen ka kaua kannatanud ja täielik aneemik. krõbistan aga mudku retaferi süüa. aga nõrk ja kehv olla kogu aeg. aga enam ei jaksa verd joosta ja lähen opile.
 
Ferrum 14. jaanuar 2011, kl 15.25
kahh! Tubli oled. Pärast räägi, kuidas op oli. Ma ikka vist pean ka minema aga kuidas ma nii kaua töölt ära olen ja pealegi siis ei saa ju midagi teha.
Ei söö vist enam neid Retafere. Tänan kõiki, kes mu postitusele reageerisid. Toredad olete.
 
mari 14. jaanuar 2011, kl 15.30
Minul ka väikese müoomi tõttu suured verejooksud ja sellepärast hemoglobiin madal. Aga retaferist sain sellise mürgituse, et pidin otsad andma. Rohkem ma mingeid rauapreparaate võtta ei julge, katsun kuidagi toitumisega hakkama saada, söön palju rosinaid, õunu ja peeti, pähkeid ning ausalt öeldes aitab päris hästi.
 
retafer 14. jaanuar 2011, kl 19.32
aga mida halba see retafer siis teile konkreetselt on teinud, st milles väljenduvad kõrvalmõjud? ise söön, aga pole aru saanud, et neist midagi hullu oleks. ja mul ikkagi nad rauataset veres tõstavad. mis siis alternatiiv oleks?
 
Mona 20. märts 2013, kl 11.43
Võtsin samuti eile retaferi rauatableti. Väga jube. Ärkasin kohutava kõhuvalu peale (ülakõhus). Enesetunne on kehv, pidevad külmavärinad. Kõht on korrast ära. Ei soovitaks!
 
Mari 20. märts 2013, kl 12.36
osta apteegist ematogeeni, sisaldab rauda, milleks tablettidega jamada
 
Soe soovitus 20. märts 2013, kl 13.56
Mina soovitaksin hakata võtma rauaga rikastatud õuna, mis tugevdab verd. Selleks on vaja ühte õuna ja 7 raudnaela. Naelad peavad olema rauast mitte nikeldatud. Muidu võib nikli mürgituse saada. Ehk siis need naelad, mis roostetavad. Naelad pestakse puhtaks ja keedetakse läbi. Siis torgatakse naelad õuna sisse ning jäetakse viieks päevaks seisma. Seejärel süüakse õun ära. Tänu õunahappele tõmmatakse raua ioonid naelast sisse ning happelise keskkonna mõjul imendub raud organismis täielilkult ära. See hoiab ära jõuetuse ja aneemia tekkimise, mis tavaliselt ravi korral tekib. Nii, et iga 5 päeva pärast tuleb süüa 1 õun.
 
mõtlemiseks 01. aprill 2013, kl 12.11
Kes tahab,see usub,kes ei,see on tema probleem.Kui teil on diagnoositud aneemia,siis mingeid rauatablette ei ole vaja.Te peate sööma rohelist,vaja on klorofülli,just rohelisi lehti,kurk ja kapsas ei aita.Kes on huvitatud,annan lingi,võite ise kuulata.vene keelt peab valdama.See on Venemaa Tervise Taastamise Instituudi peaarsti Butakova loeng,tema loengud on ka tõlgitud.Raamatu nimi on "Tervise saladused"
 
Karin 06. aprill 2013, kl 09.23
Mul see Olga Butakova raamat "Tervise saladused" siin kodus laua peal, loen ja harin ennast.
Kes on huvitatud enamast informatsioonist, et kust saada raamatut ja kuidas siis edasi nende teadmistega,kuidas ennast ise ka aidata, võtke ühendust.
Vaata ka FB Korallklubi Terviseleht.
 
Karin 06. aprill 2013, kl 09.26
Eelevale kirjale lisa - , kes on huvitatud Olga Butakova raamatust jm. sellega seoses, kirjuta: knormet@gmail.com
 
fe 06. aprill 2013, kl 16.03
Apteegi rauad võivadki tekitada vaevusi ja mitte väikesi. Loodusravimite kaupluste/apteekide omad, kus on raud c-vitamiini ja veel mõne lisandiga, mõjusid paremini. Tallinnas näit. Holistiline Kliinik, Rakveres Biore, kindlasti on neid mujalgi.
 
laisk 06. aprill 2013, kl 18.00
ja mugav olen, kasutan targemate õpetust - Formula IV .
annfhrt4611 09. detsember 2020, kl 09.39
Rauatabletid - https://www.iherb.com/pr/Solgar-Gentle-Iron-25-m... Soovitan.
AID8235 - saad selle koodiga 5% alet!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!