Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
stress, haigus või ilm?
 
mure 18. jaanuar 2011, kl 19.44
nimelt paari nädala jooksul on 3 korda juhtunud järgmist õhtuti: seistes äkitselt ei suuda hingata, kõndida, õhu puudus, kõnevõime kaob, nägu veidi krambistub ja noormees on aidanud mind istuma või liikuda tema toel. Ei tea, kas kunagi autolöögist peas midagi pahasti (pilt kunagi oli korras v.a peavalud olid pärast lööki paar nädalat) või lihtsalt stress ja madalvererõhk? või mingi haigus? samas viimasel ajal söön ka liha vähem (kuid puuvilju tarbin rohkem)+ mures tuleviku pärast. ilma muutused on ka 10kraadi, soojemaks/kõrgemaks, ei tea,k as see n.ö keha rõhku mõjutab ka madalama vererõhuga inimestel?

eile vajusin ära magama, aga silmad lahti.hingata ei saanud, nagu oleks mustas sünges augus..ei suuda suud liigutada..kuulen kõike..aga midagi nagu keha ega meel aru ei saa. hirm.

haigekassakaarti pole, mehe rahade eest psühholoogi juurde ei julge minna. ei tea mida teha. kui vaja otsin abi, aga võibolla pean olema positiivsem ja kõik saab korda, või peaks rohkem muretsema oma tervise pärast?
on kellelgi midagi sarnast kunagi olnud?
tänud.
 
n49 25. jaanuar 2011, kl 08.50
nigut minust kirjutad.see ongi närviliste,ärrituvate, paanikute ärevike proble. lihtsalt ei suuda olla rahulik.kogu aeg stress,närvid läbi
 
anni321 26. jaanuar 2011, kl 10.08
pidev stress lülitab immuunsüsteemi välja, see on justkui kutse haigustele. oluline on liikumine ja füüsiline tegevus, et hoida immuunsüsteem töös. kui energiasüsteem on häiritud hakkab ka vereliikumine häiruma. tihti märkavad inimesed seda alles siis kui väljas läheb külmaks ja keha ei kohane enam nii kiiresti temp muudatustega.
uuri artikleid ehk leiad siit omale midagi: http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
 
öine kliima muutus 26. jaanuar 2011, kl 12.03
mul öösel nii,,kui liigutan hakkab kole külm ja värisen:(.Ei oska millegiga seostada:(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!