Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Rindkeres surub ja ängistab
 
N37 19. jaanuar 2011, kl 14.42
Oskab keegi nõu anda. Mul on vahel rindkeres keskel selline pressiv ja ängistav tunne. Peale seda on uni halb ja hommikuks magamata. Järgmine päev on asi juba korras. Koguaeg seda pole aga korra või paar korda nädalas ikka. Perearst soovitab valuvaigistit aga otsest valu nagu ei ole. Ehk on kellegi veel sellist jama olnud.
 
aga 19. jaanuar 2011, kl 14.53
Kas ülemineku iga, kilpnääret vaja lasta kontrollda.
 
Opaal 19. jaanuar 2011, kl 15.24
Mina kasutan selle vastu Panangini väikses koguses, 1 tbl. hommikuti.
Panangini koostis on kaalium ja magneesium. Ja see on arsti soovitus. Südameuuringud tehti ka, diagnoos: siin on stress südamesse pesa teinud.
 
k. 19. jaanuar 2011, kl 15.34
Kas maoprobleemid ei või olla? Ülehappesus põhjustab samasuguseid sümptomeid.
 
anni321 19. jaanuar 2011, kl 16.39
soovitan kergelt näpuotstega kopsida rinnakul asuvat akupunktuur punkti mille nimi on Rahu Meri, see asub kolmsõrme laiust rinnakuluu otsast kõrgemal (meestel nibu joonel) seda peaks kergelt koputama vähemalt 1,5-2 minutit. Joo enne klaas toasooja vett. See punktleevendab närvilisust ja ängi, unetust, depressiooni ja parandab keskendumist. Tihti peale sellist massaazi tulevad gaasid maost ja pinge leeveneb.
Väga tõhus on sellel punktil kasutada akukleebist pureenergy. lisan artikkel sellest: http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
äng ja väsimus kaovad. uni muutub selgemaks ja sügavamaks.
 
ei tea 20. jaanuar 2011, kl 13.03
ma vist tean, mida sa tunned. Mul on samasugune tunne, aga see on periooditi... Nagu pressiks ja pitsitaks, samal ajal oleks nagu õhupuudus ka, tahaks aknad ja kõik avada ja õhku saada. Mul on see rohkem vist pingelistel perioodidel, mitte miski ei aita, sure või ära:( Ja siis on jälle mitu kuud kõik korras.
 
ti-ti 20. jaanuar 2011, kl 13.50
paanikahäire, mis muud! oluline on seda enesele tunnistada ja esimeste märkide ilmnemisel ka sellega hakkama saama. olin näiteks arsti juures teatud ebameeldivad protseduure tegemas, aega venis ja venis, igasugu vastikud mõtted ja tunded tulid peale, tundsin siis, kuidas rinnus hakkab pitsitama, õhku hakkab väheks jäma ja pilt hakkab silme eest kirjuks minema. Tahsin kangesi karjuda, et ma pean liikuma ja vett jooma, aga selle asemel hakkasin sügavalt sisse ja välja hingama, püüdsin vältida ühte punkti vaatamist, vaatasin lihtsalt ruumis ringi erinevaid objekte ja nii see varsti üle läkski. aga samas on mul ka rahustid kapis olemas, et kui ikka väga hulluks läheb, magada ka enam ei saa, siis on tbl ka käepärast. 1,5 aastat olen paanik olnud ja tablette olen selle aja jooksul 2,5 tbl võtnud, püüan ikka ilma hakkama saada.
 
M 20. jaanuar 2011, kl 23.47
Sulaselge stressivalu. Võta aeg maha ja tegele oma lemmikhobiga. Füüsilist pingutust ei soovita. Parim ravi oleks hea lõõgastav massaaz.
 
n30 21. jaanuar 2011, kl 09.11
See koht mida sa Anni soovitasid oli jumalast valus justkui paistes. Kõik sinu toodud sümptomid depekas, äng, pidevalt väsind on olemas. Ainuke asi oli see et magamisega pole kunagi probleeme olnd, küll aga tõusmisega. Huvitav oli see kui eile jälle hakkas suruma jõin ka vett ja kopsisin vist 5 minutit ja tõesti ajas maost gaasid välja. Pärast oli jälle inimese tunne.

Tänud teemaalgatajale, et teema üles võtsid. Ise arvasin, et need on loomulikud ja ainult minuga toimuvad veidrused.
 
m'le 22. jaanuar 2011, kl 16.02
ei ole stressi valu. see on kord puhkusel, kord nädala keskel või lõpus.
 
marelle 22. jaanuar 2011, kl 19.54
aga mul ei ole suruvat ega ängistavat tunnet, mul on kohe täpselt kahe rinna vahel keskel selline tunne, nagu oleks sinna peale pandud tuline sinepiplaaster.
niiviisi tulitab ja täpitab ja näpistab. mitte kaua ja mitte tugevalt, aga siiski tuntavalt, selle ajal muutub närviliseks ja vahel hakkavad käed värisema

ei tea, kas stenokardia või söögitoru põletik või refluks

mida teie pakute?
 
müstik 24. jaanuar 2011, kl 13.50
Marelle see on siis kui su südame tsakra tööle hakkab. Pane tähele mis tundeid sa eelnevat tundsin mille peale "sinep" töle hakkas.
 
marelle 24. jaanuar 2011, kl 14.41
väga täpselt meeles - ei mingeid tundeid , tegin rahulikult arvuti taga tööd

mida tähendab südame tsakra hakkas tööle? kas se on hea või halb?

tegu mingi häirega või ? normaalne ei saa selline tunne küll olla
 
Minni 24. jaanuar 2011, kl 16.42
Teate, minul oli 2 nädalat selline kipitustunne kahe rinna vahel, kiirgas ka kätesse ja kaela, kohati tundsin, et isegi neelata paha ja vahel nagu noaga lõikas rinnakus. Läksin arstile ja nõudsin sondi neelamist, kuna valu oli kogu aeg ja juba häiris elu. Ja mis siis selgus, elundid kõik korras aga mao ülihappesus. Pean nüüd toiduga jälgima ning ravimid sain ka.
 
Mis 24. jaanuar 2011, kl 16.44
Kus see rinnakuluu asub?
 
eleeena 25. jaanuar 2011, kl 08.44
see on raske haigus,point selles,mind viidi nii kiirabisse.anti emaabi.ole valvas sest süda on oluline organ
 
to mis 26. jaanuar 2011, kl 10.34
suurema lohu kohal rinnakul
 
nu 26. jaanuar 2011, kl 11.16
"pressiv ja ängistav tunne" rinnus - stenokardia sümptomid. On vaja teha EKG - valu hoo ajal. Kui valu tekib siis vaja minna haiglasse kontrollile - keegi abikaasa, sugulane viib autoga. Kodus võite proovida Nitroglütserini tableti keele alla valu hoo ajal. Kui aitab siis vaja südant uurida. Vb vererõhk kõrge,
 
N37 31. jaanuar 2011, kl 13.30
Tõesti stressi on palju. aga mis teha. EKG'd lähen tegema tänus soovituse eest.
Anni poolt näidatud punkt oli väga valus. Olen seda nüüd nädal masseerinud ja valu on hakanud järgi andma. Rinna keskel on ka veidi vabam tunne. Anni kust neid kleepse müüakse?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!