Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
paistetus
 
miia 25. jaanuar 2011, kl 12.04
Mul on käed paistes randmest küünarnukini, olen käinud arsti juures, teinud proove ,pilti aga mingit viga ei leita.On äkki kellegil sarnast asja olnud, mida teha.
 
anni321 26. jaanuar 2011, kl 10.01
soovitan aktiveerida käe energiakanalid. seda saad teha lihtsalt kui vajutad kanalite alguse ehk nn ting punkte. need asuvad küüne nurkades kummalgi pool. vajutama peaks teise käe küünega umbes pool minutit ja nii kõik küüne nurgad kummalgi pool küünt ja nii vasakul kui paremal käel. seda peaks tegema igapäevaselt, hea oleks mitu korda päevas või siis kui meelde tuleb. esimesi tulemusi võid näha mõne päeva pärast kuid tegema peaks vähemalt 2-3 nädalat, et saada püsivam mõju.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!