Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Mis vitamiine?
 
tõbine 07. veebruar 2011, kl 11.48
Olen üle kuu aja haige olnud, kaks antibiootikumikuuri läbi teinud ja lisaks ka operatsioonil käinud ning kõik see annab kehas tunda - juukseid tuleb peotäite kaupa välja ja pats on poole õhemaks jäänud, nahk on kuiv, näost olen täiesti kaame ja silmade ümber on suured mustad sõõrid. Olen hakanud vaikselt taas õues käima, et värske õhk turgutaks, aga energiat ega võhma pole absoluutselt ja ega praegu õueski selline aeg pole, mis meele rõõmsaks teeks. Võtan küll kalaõli ja multivitamiine, aga tundub, et sellest ei piisa ja midagi peaks juurde võtma. Päikesepuuduse tõttu oleks vist D-vitamiin ja haigusest taastumiseks C, või midagi muud? Paluks soovitusi.
 
Kata 07. veebruar 2011, kl 11.56
Enda ja lähedaste kogemuste põhjal julgen soovitada GNLD toidulisandeid - tõhusad ja toimivad ning on toidust tehtud, mitte sünteesitud.. Siit tuleb kindlasti nüüd sõimusõnavõtte, et soovitan midagi, mida ei müüda apteegis, aga tooted on ametlikult Eestis registreeritud ja firma müüb neid otse, mitte läbi apteegi. Pealegi on 100 % tagastusõigus kuni poole kasutamiseni, kui kellelegi ei meeldi või ei sobi. Ma ise ei ole küll sellist kohanud isiklikult. Uuri www.gnld.com - leiad sealt ka eestikeelse lehe ja kui soovid, saan sulle meili teel lisainfot anda, mis ja mille puhul täpselt toimib. Kindlasti saad abi, paraku sünteetiliste vitamiinide kohta ei saa seda öelda.
 
Kogenu 07. veebruar 2011, kl 12.24
Osta c vitamiini 500 mg - seal kõige suurem doos sees, siis võiks olla veel B strong, kus kõik b grupi vitamiinid sees.
 
maria 07. veebruar 2011, kl 12.45
d vit 50mg päevas, c vit 500mg hommikul-õhtul ja ravimtaimedest teed.
 
kk 07. veebruar 2011, kl 13.11
tasuks ikka arstiga konsulteerida ja kasvõi üldvereproov teha. võib vabalt olla liiga madal hemoglobiin ja rauapuudus, aga omapäi ei tohi rauda võtma hakata, sest liigne raud on ohtlikum kui rauapuudus.
 
...... 07. veebruar 2011, kl 13.58
ikka c vitamiin, head need vene dražeed, ja toiduga lisaks- sidrun, granaatõun, kiivi jne.süüa võiks veel maksa, punapeeti, banaani, kala, toorsalateid.
 
Oi oi 07. veebruar 2011, kl 14.26
50mg D vit. on väga palju, tavaline annus on 10 microgrammi, talvel , kui päikest pole, äärmisel juhul 20 micragrammi.
 
tõbine 07. veebruar 2011, kl 17.19
Hetkel on toitude hulk, mida süüa saan, väga piiratud, nii et kahjuks sel viisil end turgutada ei saa, pean ikka tableti kujul manustatavate asjade peale lootma.
Arsti külastus on lähiajal plaanis, küsin siis ka temalt nõu, aga tänan teid kõiki soovituste eest ja kui kellelgi veel midagi lisada on, loen huviga!
 
to oi oi 07. veebruar 2011, kl 23.26
50 mg d3 vitamiini ei ole palju, suvel saab juba 15 minutiga päikese käes olles palju rohkem, nii umbes 30 000iu..d3 vitamiin ei ole tegelikult vitamiin vaid hormoon, keha seda ise ei synteesi, nimetatakse seda päikesevitamiiniks, seda saab suvel aga ka ainult siis kui ei kasuta uvb päikeseblokaatorit, sest see blokib ka d3 vitamiini synteesi nahas,saab ka kalast,kuid vaevalt keegi kala nii palju sööb.
Praegune soovituslik kogus on 400-800iu, mida on väääga vähe, soomes arutatakse selle tõstmise yle..aga soovituslikud kogused juba lehtedes ja ajakirjades on lastele 25mg ja täiskasvanutele 50mg perioodil kus me ei saa päikest,
soomlased on hakanud ka ise tootma 25mg d3 vitamiini pakendeid, eestis pole veel näinud, kõige parem d3 vitamiin on õlikapslis.
eestis on avaldatud ka raamat sellest vitamiinist.
lugege, otsige materiali.
 
eke 08. veebruar 2011, kl 00.17
naisterahvale olulisimad vitamiinid-mineraalid: raud, b-grupi vitamiinid, tsink, magneesium, kaltsium, c-vitamiin ja d-vitamiin.
rauapuudusel hakkab ka juukseid langema.
endal jäi ka pats räbalaks kuu ajaga ning jõin rauatoonikut paar korda nädalas ja olukord paranes tunduvalt.
aga targem ikka lasta analüüs teha, siis on kindel, et liiga ei tee.
 
anni321 08. veebruar 2011, kl 15.36
aita ennast ise. kõrva massaaz kuulub sinna alla eriti kui oled kaua põdenud:
http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
 
maria 08. veebruar 2011, kl 16.49
olen peaaegu samas olukorras.jaanuaris oli op.ja nüüd põen grippe.algus sai muidugi haiglast .nüüd kõik kes koju tulevad toovad viirused kaasa ja mina kõige nõrgem voodis.sina ikka arstile .soovitan probiootikume-kui oled teinud ab -kuure.osta kallimad brotexin balance.odavad jama.kadarbiku mahlad ja eriti peedi mahl on hea.
 
Mesilaspreparaadid 08. veebruar 2011, kl 16.53
Mind on aidanud alati õietolmupreparaadid, ka need sisaldavad vitamiine, mida omandatakse paremini kui sünteetilisi ( õietolm, apilak jt.).
 
mariah 08. veebruar 2011, kl 17.29
biolatte original probiootikumid ja d3 vitamiin
 
formula IV 08. veebruar 2011, kl 17.37
GNLD toidutõhustajad on meie pere ime ja päästja. Ära söö keemiat, GNLD tooted on inimtoidust, on rakutoit.
Kasutame ja immuunsused ka lastel korras, pole koolist pidanud puuduma.

GNLD on Eestis juba kaua, märtsis saab 15 aastat.
Nüüd on nad ennast igati tõestanud. Leia keegi ja osta ka, neid apteekides pole kunagi müüdud ja ei hakata müüma.
 
kata või kes iganes GLND-hõk 08. veebruar 2011, kl 17.53
Samahästi võiks siin reklaamida muid tootjaid! Pealegi pole see sinu oma miski imerohi. Sööge korralikku toitu ja mingit sodi pole vaja kalli raha eest osta- söök tuleb ikka odavam!
 
krt kyll 08. veebruar 2011, kl 20.01
aitab juba sellest gnld st!!!
 
buu 08. veebruar 2011, kl 21.56
Kõigepealt taasta oma soolebakterid mille sa antibiootikumidega ära tapsid...muidu ei saa ju korralikult seedida
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!