Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kahjustus
 
murelik mure 12. veebruar 2011, kl 00.30
nimelt on mul diagnoositud trohacius lihase kahjustus. kes teab ,mis prognoos on. st. närvikahjustus ja arst ütles ,et terve lihas on atrofeerunud. millise arsti juurde võiks veel minna.tunnen ise ainult närvivalu ja et abaluu on püsti rohkem selle poole peal seljal.neuroloog andis mõista, et ravi ngu polegi.
 
to murelik naine 12. veebruar 2011, kl 09.25
kas sul ainult valu või veel midagi? Mul ka abaluud valusad ja pea nii uimane.
 
marii 12. veebruar 2011, kl 19.32
Närvi-lihashaigustega ongi nii et väga vähesed on ravitavad, ehk teisisõnu neil haigustel ravi ei ole vaid leevendatakse sümptomeid. Ei oskagi miskit rohkem öelda, netis kindlasti leiad googeldades infot ja ehk äkki veel pöörduda mõne asjaliku neuroloogi juurde, et saada diagnoosile kinnitust.
 
anni321 15. veebruar 2011, kl 08.59
otsi mõni hea akupunktuur massöör, et korralik energia ringlus taastada. soovitan sulle dr Bürklandi. http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
kodustest vahenditest aitab probleemses piirkonnas energiat aktiveerida akukleebised. lisan paar linki :http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
http://tukaram.cieaura.com/science_main...
kui sul tekib lisaküsimusi võid ka mulle meilida
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!