Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
väsimus
 
aita ennast ise 14. veebruar 2011, kl 11.45
Oled aastaid saanud nii erinevaid ravimeid iseenese- ja Delfi-sõprade tarkusest juurde söönud, ma arvan, et Su organismis on suur kemikaalide segadus.
Päris ime, et elus oled.

Joo head taimeteed meega ja lase oma organismil loomulikul teel puhastuda, puhka, toitu mitmekesiselt ja tervislikult, suhtle ainult heade ja positiivsete inimestega ja varsti sünnib Sinuga ime.
Ja ära enam mõtle oma haigustele, mõtle tervisele.Head sõbrapäeva!
 
olulisem 14. veebruar 2011, kl 12.23
on suhelda heade inimestega ja siis muu
 
kuulge 14. veebruar 2011, kl 15.38
targad,kui see kõik nii lihtne vaid oleks........................
 
nojah 14. veebruar 2011, kl 17.54
keegi pole öelnud et elu lihtne peab olema,

aga kui on olemas eesmärgid, unistused, soovid, siis tuleb leida seda jõudu et vastu astuda oma tervise jamale, muidugi tuleb palju libastumisi ja halle auke, kus tunne et noo enam ei jõua, milleks ja miks?

omast kogemusest ütleks et küllap iga asi on millekski hea ja küllap on ka millekski hea kui inimene haigestub (ise tunnen et neid aastaid õuduseid, hirme, ootamisi, lootmisi ja lootuste purunemisi, olen saanud tugevamaks, et enam ei löö jalgu alt tavalised mured ning pririoteedid paigas)

Põhiline- inimesed olge tublid ja leidke see jõud, et edasi liikuda, sest olen haiglates palju näinud, mis juhtub inimesega, kui ta annab alla ja loobub. Ei tasu süüdistada elu ja juurelda selle üle et MIKS MINA, sel ei ole mõtet, see teeb inimese kibedaks.
 
to nojah 14. veebruar 2011, kl 20.09
mis siis juhtus nende inimestega ja kus haiglas?
 
nojah 14. veebruar 2011, kl 20.56
see suht kole teema, ei hakkaks seda siia kirjutama :(

aga ma olen näinud palju võitlejaid, tõsiselt, see on hämmastav, kuidas mõni väga raske haigusega inimene teeb enda ja haiguse üle nalja ja elab edasi, näinud inimesi kes peale rasket diagnoosi naeratanud ja öelnud "mis ikka", meenub ka üks naine, kes oli juba ammu ratastoolis, ja arstile "mis tähendab et ma pean leppima sellega ja mitte midagi tegema, kindlasti mingi võimalus on) hiljem olime koos füsioterapeudi ruumis ja ta võimles ja üritas oma jalgu ikka ratast sõitma panna. oli veel üks lahe traksidega vanameees, kes on SM haige olnud juba 58ndast aastast, kepiga kyl liipas jalga aga ise nii elurõõmus, väga lahe oli üks muhumemm, no sellise huumorisoonega, terve palat sai muiata (isegi siis kui ta keemiat sai ja oli näha et tegelt tal halb olla).

selliseid näiteid on veel paljupalju :) ja seda on alati tore näha
 
mis ikka juhtub 14. veebruar 2011, kl 22.31
kel looduse poolt antud rohkesti elujõudu ,et jätkub r askete aegade üleelamiseks ja kel antud mõistust oma elujõudu kasutada kokkuhoidlikult ,targasti,jne.sel on ka elurõõmu ,energiat ja pm. et võimalikult kaua tervena elada.kes ei jõua see annanki alla ja sellega ka lõpp. ka see on minu arvates normaalne.esimena variant meeldib kõigile ja ise ennast sundides ja õppides sundima olema entusiast igas olukorras aitab ka kaasa.kuigi ju mitte alati. kõige tähtsam siiski leida rahu hinges ja olla valmis ka halvemateks arenguteks. ja nagu öeldakse ,mis ei tapa teeb tugevaks.
 
nojah 14. veebruar 2011, kl 22.42
viimane kirjutaja võttis mul sõnad suust :)
 
anni321 15. veebruar 2011, kl 08.47
siin on palju soovitusi jagan ka ühe. Tihti piisab paaris olulisest energia kanali aktiveerimisest. selleks ei pea alati minema massööri või akupunkturisti juurde. seda saad teha ka kodus. tõhusad ja ohutud on akukleebised energy plus
http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
kleebistega on kaasas juhendid kuhu panna ise soovitan parim koht on ca 2 cm allapoole naba.
kui on haigustest välja tuldud ja immunsüsteem on "maha tapetud" antibiootikumidega siis on vaja kiiresti immuunsüsteem ülesehitada ja energia tsirkulatsioon korralikult tööle saada. siis soovitan kasutada spordikleebist cx2, mis mõjutab energia kanaleid intensiivsemalt. nendest saada lugeda siit: http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
 
olen ka mures 15. veebruar 2011, kl 13.44
mul selline imelik lihaste tõmblemine sügisest saati- kui tehti seljaajupunktsioon (puugihaiguse kahtlustus) see oli korras. Sellest ajast on see lihaste tõmblemine jäänud, algas silmalihasega, siis sääred ja nüüd kohati juba üle kere erinevates kohtades. Tunnen seda just puhkeasendis, istudes või lamades. Paar viimast päeva on säärelihased eriti aktiivselt "mullitanud" jube häiriv on. Mäletan , et on ennemgi põlved kummaliselt valutanud ja muud lihased kanged (jalad hommikuti). Olen neoroloogi jutul ka käinud, see koputas paar korda mingeid punkte jne- arvab, et see närvipingest tingitud ja ühtlasi soovitas ka Magneesiumi juurde võtta.
Ei teagi, mis arvata, kas tõesti see närvidest (võtan tõesti kõike kergesti hinge ja lähen pingesse) või millegi tõsisema algus.
Olen 30 naine.
 
Mind 15. veebruar 2011, kl 14.04
...on aidanud Kal Mag Plus D.Võtan igal õhtul 2 tabletti enne magama minekut rohke veega.Igasugused lihaste tõmblused ja muud liigesehädad kaovad varsti.
 
nojah 15. veebruar 2011, kl 14.06
kusjuures kummaline on see et viimasel ajal ma olen tähele pannud et paljud kurdavad seda lihastõmblemist, vahel tekib tunne nagu oleks mingi epideemia.

Viimasele kes mures on - jälgi neid tõmbluseid, millal neid rohkem ja tugevamalt esineb? Kas on ka muid sümptomeid. Kui juba hetkel arvad ja tunned et seos pingetega ja kui tõesti võtat kõike hinge, siis pead proovima lahendada seda probleemi. Proovi lahendada oma mured jne, võta ka mg, sellest võib abi olla

Mul endal on suht samamoodi nagu viimasel kirjutajal, alguses ma ei saanud pihta et miks,kuid nüüdseks olen aastaid endal jälginud ja tean 100% et see sümptomil on seos pingeliste olukordadega. Tunnen et lähen närvi, siis kohe on tõmbluseid väga palju. nagu mullitaks, aga kui jällegi muutun rahulikuks siis tõmbluseid vähem.
(ja hetkel arvan et sellel sümptomil ei ole otsest seost mu haigusega)
 
olen ka mures 15. veebruar 2011, kl 16.10
ahjaa-viimasel ajal on hakanud süda ka kuidagi jukerdama, lööb vahepeal hästi tugevasti, nagu kurku kohe ja nii ikka jupp aega , Ilmselt ikka närvid läbi siis...
 
olen ka mures 15. veebruar 2011, kl 17.14
no jah nüüd siis diagnoosisin Emery-Dreifussi lihasdüstroofia (EDLD) lugesin seda ja kuidagi kalpib kõik (sdame ja lihaste kohta) www.els.ee
 
nojah 15. veebruar 2011, kl 18.56
ei tasu kohe nii muretseda ja ise diagnoose panna, ja kohe kindlasti teil ei ole seda haigust (lugege ikka hoolega ja palun tõlkige kogu meditsiiniline tekst ka endale ära).

Kõigepealt katsetage magneesiumiga (haiglas soovitati magneB 6-te. Tehke kuur läbi ning proovige vältiita stressi ja ärritavust (südame pekslemine võib ka olla ärritusest).

Kui need asjad ei anna tulemust, siis pöörduge kohe neuroloogile tagasi. Samuti kui peaks ilmnema veel mingeid uusi sümptomeid, siis ka kohe arstile tagasi. Need lihastõmblused ei ole hullu, need ei sega veel elamist (hetkel juba 4s aasta tõmblen)

http://www.jooksupartner.ee/index.php?id=lihasvalu
kasulikku lugemist
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!