Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
allergia
 
marilin 03. märts 2011, kl 12.00
Mul aastaid silmad punetavad ja tihti jooksevad vett. See süveneb kui tööl või kodus on pinged või kui olen haige. Allergia tablette ka kogu aeg neelata ei taha, kas on mingit ravi ka allergiale. Uuringud näitavad, et mul on siinus allergia.
Tänud kõigile allergikutele abistavate soovituste ja viidete eest..
 
anni321 03. märts 2011, kl 12.12
olulist leevendust saad läbi akupunktuur. eestis on mitmeid häid tegijaid. allergia põhjuseid on palju ja tavaliselt saab immuunsüsteem nendega hakkama, kuid kui keha vastupanu on nõrgenenud, stress, pinge, magamatus, haigused siis lööb allergia jõulisemalt välja. kui allergia ilminguid pole peaksid tugevdama ka oma immuunsüsteemi.
siinus allergia on seotud just silmade ja nina vaevustega ja kodus efektiivseks abiliseks on akupunktuur Allergia kleebised, mis asetatakse sümptomite ilmnemisel kõrva tahe vastavale akupunktile. võid kasutada ühte kleebist või panna need kummalegi poole.
need ei ole "keemilised" ja aitavad sinu kehal energiakanalite blokeeringust tulenevate allergia mõjudega paremini toime tulla, seetõttu seda ka soovitan. Kui sul on huvi lisan mõned leitud eestikeelsed ja inglise keelsed artiklid:
http://blogi.ee/cieaura/2011/03/02/siinus-allerg...
http://acupunct.cieaura.com/cieauraim/Sinus...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!