Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Kas tätoveerimine on valus?
 
tätoo 03. märts 2011, kl 15.08
Kes te olete teinud omale tätood, kas on olnud valus? Alaselg on valus koht, aga mina plaanin teha parema õla taha, nii et jääks tagantvaates paremale ülaselga, kohe õla taha.
 
Miisu 03. märts 2011, kl 16.49
Tatoveerimine ei ole valus aga tõesti oleneb inimesest. Ise lasin teha käele ja ausalt polnud üldse valus.. Plaan teha nüüd uus puusa kohale :)
 
. 03. märts 2011, kl 17.38
Inimeste valulävi on ju erinev. Mõni minestab ära, kui arsti juures verd võetakse, teisel õmmeldakse ilma tuimestuseta suurt haava. Mis sa ise arvad, mis tunne on, kui nõeltega torgitakse? Vot nii valus ongi.
 
s 03. märts 2011, kl 17.46
mina ka värisesin nagu hull ennem seda, selline pabin oli sees ja polnud pooltki nii hull kui ette kujutasin:)
 
Oleneb täiesti... 03. märts 2011, kl 17.47
ka sinu lihasmassist. Õblukesel kehal on kindlasti valusam. Ennast korduvalt torkida lasknuna võin öelda, et valulävi on tõesti väga individuaalne aga üldjuhul kehtib reegel, et alguses on valus, mõne minutiga nahk harjub ja seega valutunnet niiväga ei olegi - pigem ebameeldiv.. Minu viimane "seanss" kestis 2,5h ja viimased pool tundi olid juba suht väljakannatamatud.. Pisikese ca suitsupaki suuruse kaunistuse tegemine on nö "titepiuks" :)

PS! Oleneb ka tegijast ja kui suuri nõelu kasutab ja kui sügavale teeb!
 
sirka 03. märts 2011, kl 18.16
lasin endale 4 aastat tagasi tatoo teha ja nüüd vaevlen C hepatiidi ravi küüsis. Tagantjärele mõeldes oli see ainuke võimalus kust sain selle. Mäletan. et peale seda tekkis mul alkoholitalumatus, mida varem iialgi ei olnud ja muud tervisehädad kuna olen juba üle viiekümne.
 
tättoo 03. märts 2011, kl 18.32
To: oleneb täiesti...

Jah, ma unustasin ehk mainida, et olen naisterahva jaoks suht paraja lihasmassiga ja eriti ülakehal. Käin trennis ja jõusaalis kasvatamas lihast. Käed ja selg on juba suht ok, aga ma olen ka 6x oppidel käinud ja ka need valud välja kannatanud. Olen naine ja 24. Aga soov on suur seda saada. See ei ole kuigi suur pilt, mis tuleks, aga siiski tahan.
 
Oleneb täiesti... 04. märts 2011, kl 12.03
No sel juhul elad üle:)
Kelle juurde sammud plaanis seada on?
 
Styg 04. märts 2011, kl 19.46
see valu ei ole märkimisväärne. minul on õlgade taga tätoveeringud, ja kusjuures üks õlg oli valusam kui teine millegipärast... ei tea miks nii oli. üldiselt selg on suht tundetu koht. õrnema nahaga kohad nagu kael, käsivarre siseküljed ja kõht on valusamad. õlad on köki-möki.

tätoveerimise juures on muud mured hoopis pakilisemad kui valu.... noh, et kust raha saada ja et nõelumise ajal paigal olla tuleb :D vähemalt minul on see nii.
 
liina 04. märts 2011, kl 20.00
Aga minul oli selline massaazis olemise tunne, uni kippus peale ja pigem oli kõdi, kui valus. Ja tehti jala peale, kus õhuke nahk ja kohe kont all. Aga eks see ole personaalne.
 
tättoo 05. märts 2011, kl 10.39
To: oleneb täiesti,

Oli plaan Dimoni juurde algul, aga sain võrrelda tema tööd ühe teise tegijaga ja selleks on mees, kes elab Rootsis, aga hetkel Eestis 2 nädalat. Üks mees kannab tema töid aastaid.

To: Styg,

No Dimoni puhul ma saatsin pildi ja küsisin hinda, aga lähen tegija juurest läbi ja eks siis saan teada umbkaudu. Alustan väikselt ja liigun tasapisi edasi. Palju ei taha, natukene.
 
Oleneb täiesti... 05. märts 2011, kl 13.31
Hea valik! :) - kuigi ma ise, naisena, otsisin viimati naistätoveerijat - nende töö tundub ilusam:)
A muidu veel piirkondade kohta niipalju (eelnevalt ka keegi puudutas seda teemat) - jalad on vähe tundetumad/tugevamad kohad - mul kah üks all osas ja poolenisti kondi peal - ei olnud valus:)
Õlg ei tundnud üldse midagi,
Kõhu piirkond on ka talutav,
viimane ja siis ka kõige suurem sai tehtud käe siseküljele (20x10) - see oli see, mis ikka kõvasti lõpuks tunda andis:)

Aga teemaalgatajale head pealehakkamist! :)
 
tättoo 05. märts 2011, kl 16.42
To: oleneb täiesti,

Siis on hea, kuna õlast ma hakkangi ja vähehaaval tsipa juurde. Mulle pole palju vaja. Natuke kaunistamist vaid. Aastaid varem ma mõtlesin, et mina iialgi ei lase end puutuda, aga mida aeg edasi, seda rohkem ma süvenesin ja armusin. Alustan ilusast suurest liiliaõiest õla tagant.
Mul üks sõber, meesterahvas, kes tegi esimesed tätokad juba noore poisina. Nüüd eemaldas paar pilti käe pealt (ütles, et oli loll, noh, noor, mis enam aitab) ja lasi edasi hoopis kunagi õlalt alustatut teha ja tegi ka sujuvalt sealt arendades käe siseküljele. Ma ütlesin, et seal vist suht valus. Ta ütles, et eks ta ole vist jah. Aga ma küsin järgm. nädal, kas oli valus. Ise ma sinna ei taha muidugi.
Palju sul endal tehtud on?
 
cy 05. märts 2011, kl 19.59
Karta on, et kui alustad, siis enam pidama ei saa, see on sihuke kergemat (või ka raskemat sorti) sõltuvus. Mina tegin ka esimesed pildid kunagi ammu, nüüd pea iga aasta lisan midagi, kuigi vanust on juba 50 ümber. Mulle lihtsalt hullult meeldib see nõelumise tunne. Tulemus ise muidugi ka :) Ja tegija on mul kogu aeg üks ja sama. Nii et mõtle veel hoolega...
 
tättoo 06. märts 2011, kl 15.21
To: cy,

Mul on trennisõltuvus ja veel paar pisikest sõltuvust. Samas ma olen täiesti teadlik sellest sõltuvusest, mis võib tekkida, aga usun, et minu puhul asi siiski üle käte ei lähe. Olen aastaid mõelnud ja kalkuleerinud. Samas aa kui olen otsustanud midagi teha, siis teen ka. Pigem kahetsen hiljem kui ei tee. Tegija peaks jah olema üks ja sama, eriti kui oled tulemusega rahul.
Olen 6x operatsioonidel käinud ja haiglas suht hea ja rahulik olla, saab magada jne, aga see ei tähenda, et ma sinna vabatahtlikult tagasi lähen, mis siis et palatis on hea olla :).
Ma siiski sünnitunnistuse järgi naisterahvas ja pean ikka piiri ka, aga kindel see, et lasen sellest suurest valmistatavast liiliast veidi edasi arendada. See aga järgmine kord.
 
cy 06. märts 2011, kl 15.36
to: tättoo
Kes olen mina, et sind tagasi hoida, mul on endal 10 tattood (ja ma ei kavatse veel lõpetada, enne kui nahk vanadusest lonti vajub). Anna aga minna ja naudi kogu ettevõtmist, see on üks pagana mõnus sõltuvus!
 
tättoo 06. märts 2011, kl 15.40
To: cy,

Ma juba kujutan ette, milline sa välja näed :) 50 ja teeb aga aina juurde...Edu!
PS! 50 pole mingi vanus veel!
 
cy 06. märts 2011, kl 15.59
to: tättoo,

aitüma vanainimest julgustamast! eks vanust tuleb meil kõigil paraku aegamööda juurde, aga kes see sellest hoolib. btw, kui silmad mõnel hevikontserdil tattoodega kaetud ja ohtralt augustatud musta riietatud vanamutti, siis see ilmselt olengi mina :)
 
videvik 07. märts 2011, kl 08.03
dimon on hea, kallis ka tänu sellele,et kuulus eestis, minu eks maksis tattoo eest 4500.- ja tegi seda tunda aega, terve õlg.


naistest teeb väga hästi kaili

mamas pride tattoo studiost..väga hea käega.
 
tättoo 07. märts 2011, kl 10.56
To: videvik,

No Dimon vana tegija. Tema hinda juba küsisin ja üks suur pilt oleks maksma läinud 4000, sama hind mujalgi. Pool sigaretipakki on al 1000 eek. Mul ikka suurem, nii 2x alustuseks. Pärast vaatame edasi. Neljapäeval hakkan siis pihta.

To: cy,

Hmm, augustatud ka veel igalt poolt. Siis sul ilmselt ka pikad ja mustad juuksed, kas pole?
 
tätorowka 25. veebruar 2013, kl 21.23
Mina lasin endale andu tattoo-l tätoveeringud teha.Polnud valus professionaalne poiss igati ja olen tulemusega väga rahul:)
 
Taavi 13. august 2013, kl 22.49
Dimon pole paraku aastaid juba tehniliselt kuhugi arenenud, kütab oma sama vana rida. Tänapäeval on see kunst aga arenenud nii põnevaks, et suhteliselt raske juba endalgi valikuid teha, et kuidas nüüd edasi. Soovitan uurida nt Ondrashi, Xed Lehead, Xoil ja nende kaudu edasi. Need põmst põhitegijad praegu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!