Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
jälle gripp
 
rita 07. märts 2011, kl 10.06
Jälle gripis. Pool pere kodus maas, tööd tegemata. Perearst kirjutas antibiootikumide kuuri välja. Asi selles, et mu keha ei kannata neid, nahale tekib lööve ja immuunsüsteem ei taastu pikka aega.

Mida teha et ei peaks antibiootikume võtma? Kel on kogemusi, aidake.
 
anni321 07. märts 2011, kl 10.12
jälgi palavikku, sellele ei tohi lasta väga kõrgeks tõusta. soovitan sulle akupunkt massaazhi. aitab sul kehal kiiremini haiguse tekitajatega hakkama saada. üks artikkel akupunktuurist ja gripist:
http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
 
n 07. märts 2011, kl 10.13
Jah, millegipärast kirjutavad nad väga lihtsalt välja antibiotsi. Mul ka kõri praegu valus ja lastel nohu, köha. Proovin ennast ravida ingveri, mee ja sidruniga, teen mögina ja võtan sisse. Palavikku ei ole ja nõrkust ka mitte. Ilmselt on neid gripiviiruseid päris mitu erinevat varianti, kui ikka nõrkus ja pikali maas, siis tasuks vist arsti kuulata, mitte minu juttu :)

Head paranemist!
 
ökonurk 07. märts 2011, kl 10.20
Lp.Rita!
Minge ökonurka siin foorumis - seal on suurepäraseid retsepte ravimtaimedega ja looduslikke abivahendeid. Olen paljut sealt kasutand ja abi saand, eriti köha ja nohu puhul.
 
sama lugu 07. märts 2011, kl 10.30
jaanuaris olin tugevas nohus , oli vesine nohu ,põskkoopad valutasid ,otsmiku kohal valu. päris terveks ei saanudki ööseti ninakäigud turses pidin läbi suu hingama. paar päeva tagasi hakkas uus ägenemine, seekord midagi ei tule aga jälle valutavad põskkoopad ja otsmiku kohal valu ja kogu pea on paks. palavikku mul pole .
 
muidugi 07. märts 2011, kl 10.33
Ökonurgast ikka palju abi küll, kui viirus kestab 3 nädalat ja lööb põletikke põsekoopasse ja neeruvaagnasse, ikka öko aitab, söö ise oma taimi ja mett, (see on pealegi VÕLTSMESI igal pool!!!) kui on haigus siis peab selle välja ravima ja ikka AB-ga! Te ikka enne mõelge, kui siin lolle soovitusi jagate.
Ja immuunsüsteemi saab korda karastamisega, palun väga!
 
kui 07. märts 2011, kl 10.47
Kui on põskkoopapõletik, siis tulebki kohe kiirelt antibiootikume tarvitama hakata. Kui veel alguses pihta saab, siis mõjuvad. Kui hiljaks jääb, siis operatsioon. Ei aita siin mingid ökoasjad. Inimesed, palun ärge arvake, et olete targemad kui arstid. Mängige oma tervisega, aga mitte teiste omadega.

Teemaalgatajale: minu üks pereliige on ka allergiline enamus antibiootikumidele. Allergikutele saab kirjutada teisi antibiootikume, aga need on kallimad.
 
lihtne ju 07. märts 2011, kl 11.20
No kui sa ei talu perearsti kirjutatud antibiootikume, siis on ju mõistlik sellest arsti teavitada. Ta kirjutab välja mõne teise. Ega sa siis ometi kõikidele maailma ravimitele allergiline pole.
Küsi oma arsti käest, miks ta sulle antibiootikume kirjutas. Küllap sel ikka mingi põhjendus on ja tõenäoliselt on see sulle kasuks. Ilmselt kardab ta mingi raske tüsistuse tekkimist ja selle sümptomid on juba olemas.
 
Kadi-Ly 07. märts 2011, kl 12.07
Kas sul on siis mingid tüsistused, et antibiootikumid kirjutati? Gripp on ju viirushaigus. Viirusi ei ravita kunagi antibiootikumidega!

Kui antibiootikumid tekitavad löövet, tähendab see, et sul on allergia - see võib olla tõsine asi - helista perearstile või 1220.
 
ka aru ei saa 07. märts 2011, kl 12.27
miks grippi on hakatud ravima antibiootikumidega ?
gripi tüsistusi ma saan aru.
 
ökonurk 07. märts 2011, kl 12.53
Selles foorumis on ju ravimine, mida vb kasutada lisaks ka AB-le, ma ei saa aru miks nii vihaselt suhtutakse ravimisse mis on end õigustand ka ravimite kõrval. Mett tuleb osta turult litsenseeritult mesinikult ja esimene hea mee tunnus on, et ta see peab tahke olema, mitte kristalselt läbipaistev, siis vb mesi olla kuumutatud ja osa oma väärtusest kaotanud.
 
anni321 14. märts 2011, kl 09.56
Häid nõuandeid kuidas külmetuse ja gripi korral oma keha aidata, et paranemine toimuks loomulikult: :http://akupunktuureu.blogspot.com/2011...
 
annely 21. märts 2011, kl 12.43
tänud anni. asjaliku artikli eest.
 
anna 49 21. märts 2011, kl 13.11
olen nii haige olnd et kohe mitu antibiotsi kuuri määras perearst ainlt ükski tabla ei aidand.nii stressasin ühe enda poolt tehtud kohtutava sigaduse pärast.
 
viimasele 21. märts 2011, kl 13.52
vaevalt sul vanust nii palju on,see tekst rohkem teismelistele omane...
 
illi 21. märts 2011, kl 15.27
loll perearst sul siis,sest gripile ju antibiootikumid ei mõju, vatuüidi, nõrgestavad veelgi immuunsust, täiesti müstika,et arst võib nii rumal olla gripist peab organism ise jagu saama, toetada võid rahvaraviga, kummel koos jõhvikatega võtab palaviku alla, kuristada soolveega jne,
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!