Tervisemure
jumal küll, kas tõesti võib see olla gripp?
andra 23. märts 2011, kl 12.56 |
paar päeva tundsin ennast väsinuna, siis taipasin kraadiklaasi alla panna.
oli 38 ja samal õhtul tõusis veelgi. öösel valutasid jalad ja silmamunad on keerutades ka valusad.
ravisin koduste vahenditega, järgmisel päeval palavikku enam polnud, ei nohu ei köha
ega grippi ennast nii väga ei pelgagi, vaid tüsistusi rohkem, sest mul on kopsud nõrk koht ja kardan, et lööb sinna edasi
igaks juhuks sitsin kodus, võtsin töölt vabad päevad kuni esmaspäevni.... kas selleks ka abi on?
oli 38 ja samal õhtul tõusis veelgi. öösel valutasid jalad ja silmamunad on keerutades ka valusad.
ravisin koduste vahenditega, järgmisel päeval palavikku enam polnud, ei nohu ei köha
ega grippi ennast nii väga ei pelgagi, vaid tüsistusi rohkem, sest mul on kopsud nõrk koht ja kardan, et lööb sinna edasi
igaks juhuks sitsin kodus, võtsin töölt vabad päevad kuni esmaspäevni.... kas selleks ka abi on?
me ka 23. märts 2011, kl 13.00 |
imestaja 23. märts 2011, kl 13.08 |
eh 23. märts 2011, kl 13.10 |
imestaja 23. märts 2011, kl 13.18 |
andra 23. märts 2011, kl 13.55 |
ma arvan, et on lauslollus minu puhul minna arsti juurde, kuhu kulub umbes 3 tunni jagu aega, pigem peaks vist ikka mitte välja kippuma....
koduvisiidile arst ei tule, kuna jään oma perearsti piirkonnast - ütleme siisnii, et lausa teise linna
muidugi oleks hea, kui saaks teada, kas on gripiviirus ja kui siis mis tüüpi
aga kas tüsistused saabuvad kiiresti? ütleme 2-3 haiguspäeval või võtab aega?
ma olin gripis kooliajal, enam ei mäleta kuidas kulges, mäletan ainult et kõik lihased meeletult valutasid
seekord justkui tugevat valu ei ole, suu peal on herpese viiruse villid
kuna kopsud on nõrk koht siis väga kardan hingamisraskuste ilmnemist - kas hingamisraskused ja õhupuudus on üks ja sama?
hüpohondri on mul nagunii
koduvisiidile arst ei tule, kuna jään oma perearsti piirkonnast - ütleme siisnii, et lausa teise linna
muidugi oleks hea, kui saaks teada, kas on gripiviirus ja kui siis mis tüüpi
aga kas tüsistused saabuvad kiiresti? ütleme 2-3 haiguspäeval või võtab aega?
ma olin gripis kooliajal, enam ei mäleta kuidas kulges, mäletan ainult et kõik lihased meeletult valutasid
seekord justkui tugevat valu ei ole, suu peal on herpese viiruse villid
kuna kopsud on nõrk koht siis väga kardan hingamisraskuste ilmnemist - kas hingamisraskused ja õhupuudus on üks ja sama?
hüpohondri on mul nagunii
andra 25. märts 2011, kl 12.55 |
millal peaksid tunda andma gripi tüsistused, kui nad kallale tulla tahavad? nädala jooksul, mõne kuu pärast?
kas kõrgenenud palaviku näol?
silmamunad siiani valusad, palavik püsib 37,2-37,4 aga selline palavik mul ka normaalses olekus.... keegi ei tea, kas organismis kusagil põletikukolle või mõni haige hammas
kas kõrgenenud palaviku näol?
silmamunad siiani valusad, palavik püsib 37,2-37,4 aga selline palavik mul ka normaalses olekus.... keegi ei tea, kas organismis kusagil põletikukolle või mõni haige hammas
Naine X 26. märts 2011, kl 10.29 |
gripp 26. märts 2011, kl 10.36 |
mary001 29. märts 2011, kl 09.48 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 62 |
Näh 29. märts 2011, kl 14.32 |
Sama siin, simamunad nii valusad, et tule taevas appi. Algas kõik reedel paari tunni jooksul, olid meeletud vausööstud üle keha. Nv. olin täiesti siruli, eile läksin arstile, põletiku näitaja oli kõrge. Sain antibiootikumi kuuri peale, sellest hoolimata palavik ei lähe 38C -st allapoole :( Täiesti jube haigus.
Lisa postitus