Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Valutavad jalad
 
anni 26. märts 2011, kl 20.26
Minu mureks on valutavad jalad. Sääred on nii valusad et sõrmedega puutuda tugevamalt ei saa. Tunnen vahel et nagu sipelgad jooksevad mööda sääri. Masseerin neid ja määrin vahest kreemiga aga midagi ei aita.Perearst ei tee sellest jutust väljagi. On keegi kusagilt sel puhul abi saanud?. Ehk oskate öelda millele see viitab? Tänan.
 
Tuttav tunne 26. märts 2011, kl 21.11
Töötasin kunagi toateenijana ja kui pärast pikka pingelist tööpäeva koju jõudsin,tundsin täpselt seda,mida kirjeldad.Vahel oli veel hullemgi.Tihti kulus ka järgmine vaba päev puhkamisele,sest pingelangusest olid peavalud.Kui aga tegu pole raske füüsilise tööga,ei oska küll nõu anda.Minu väsimus ning jalgade surin kadusid tookord koos töövahetusega.
 
illi 26. märts 2011, kl 21.32
laseperearstil teha kilpnäärme hormoonide analüüs, kui kilpnääre töötab alla siis võivad olla sellised sümptomid
 
x 27. märts 2011, kl 11.37
sõltub ju kas veenipõletik või veresooned lõhkevad, esimesel juhul kastaniga jalakreemid ja soojad saapad, teisel juhul askorutiin.
 
naine 27. märts 2011, kl 11.40
kindlasti lase teha täielik vereanalüüs!! neerud ja jalad on ka koos.
 
Valli 27. märts 2011, kl 11.47
küsi saatekiri veresoonte arstile.
 
mina 27. märts 2011, kl 11.49
mul oli sama probleem,aasta-kaks kuskil ööpäevaringselt lihtsalt jalad valutasid,magada eriti ei saand,koguaeg vaja liigutada,see jant hakkas nii ajudele.perearst väitis,et diagnoos on "rahutud jalad" ja kogu lugu.Ise nõudsin siis kilpnäärmehormoonile vereanalüüsi ja selgus,et alatalitlus.Nüüdseks kuskil pool aastat hormoone söönd ja minu jalad enam ei valuta.Nii,et kui perearst sind ei aita,siis tuleb ise tark olla,otsida omale ise vajalik info ja lihtsalt nõuda vastavaid analüüse.Vähemalt minu perearst on siuke uims,et alati pean ise enamusinfo otsima netist ja siis teda teadvustama,mitte vastupidi.
Vot!
 
siil 27. märts 2011, kl 18.30
suhkruhaigusega valutavad vist tallad.
 
muhv 27. märts 2011, kl 21.25
Kui valud on surisevad-kiirgavad, võib tegu olla neuropaatiaga. Põhjusi on erinevaid. Googelda "polüneuropaatia" ja vaata, kas tuleb tuttav ette.
 
... 27. märts 2011, kl 21.36
veresoonte põletik, veenipõletik, vereringe häired ..... troxevasiniga määrida proovi !
 
triini 28. märts 2011, kl 10.11
mingi müsteerium.ei teagi kas on selle foorumi komm, aga panen, et mida arvata.
mul on lampjalad ja jalatsitega väga suured probled.nüüd on veel boonusena lisakas jalad turses/paistes nagu veepeetus oleks.
ei tea kas on needus.ise arvan et need needused/posimised /sajatamised mida teinud olen on mulle endale tagasi tulnud ja täiega DDDDDDD. huvitav kuidas nad seda teinud on?ah
suht kehva on veel see et mul on suhkruhaigus ja sellega kaasnevad suured jalgade probled.ülekaalust on mu jalgadel naca suur koormus ka.
 
mary001 29. märts 2011, kl 09.45
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!