Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Lihasvalu
 
ädaline 06. aprill 2011, kl 10.58
Äkki keegi oskab kogemust jagada, lugu siis selline: jäin märtsi alguses haigeks, asi algas kehva enesetunde ja jalgade valutamisega, päevakese-paariga tundus nagu, et läks üle ja siis tuli uue hooga tagasi. Palavik (ei olnud kõrge, jäi alla 39), kohutav lahtine köha, jube silmavalu (isegi silmale vajutades oli valus), jube higistamine magamise ajal, elus pole niimoodi higistanud, samas palavik alla ei läinud, hooti pea- ja alaseljavalu, iga päevaga läks aina tasapisi hullemaks kuni hakkasin antibiotse sööma, siis oli kiire tee paranemise poole. Kaua oli suur jõuetus. Imelik tundus mulle tookord see, et köhast hakkasid kõhulihased valutama, nagu oleks kõvasti trenni teinud. Peale niiöelda tervenemist jõuetus on jäänud, ilma põhjuseta erinevates kohtades siiani jätkub see imelik lihasvalu nagu peale trenni tekib, jalgades vastik pakitsustunne aegajalt, nüüd paar päeva jälle palavik, kuni 37,4. Rindkeres kohati natuke valutab, köha ei ole. Ma nüüd siis mõtlen siin, kas sain uue asja külge, pole vanast siiski veel terveks saanud või on tüsistused kallal, näiteks kopsupõletiku näol? On kellelgi samad sümptomid olnud praeguste viirustega?
 
anni321 06. aprill 2011, kl 11.59
antibiootikumidega said küll haiguse tekitajatest lahti aga tapsid ka immuunsüsteemi maha. soovitan sul masseerida akupunkti, mis asub ca 2 cm all pool naba. see aitab tõsta immuunsüsteemi ja parandada energia ringlust, soodustab ka seedimist. hästi mõjub sellel punktil ka akukleebise pureenrgy kasutamine. huvi korral lisan lugemist:
http://akupunktuur.eu/akukleebised/rohkem-energi...
 
naine 06. aprill 2011, kl 12.05
Ilmselt oli tegemist gripiga - lihasvalu, silmavalu on otsene tunnus, millel võib olla ka tagajärgi. Mine kindlasti perearstile, tee analüüsid ja uuri oma põletikunäitu.
 
Mai 07. aprill 2011, kl 14.10
immuunsüsteem tahab turgutamist võta päevakübara tilkasid ja tee omale massaazi
 
joogakas 08. aprill 2011, kl 09.41
Hästi aitavad immuunsüsteemi tugevdada tagurpidi harjutused, peapeal seis, turi seis jne
 
ak 08. aprill 2011, kl 14.38
Mul peaaegu sarnane kogemus, ainult selle vahega, et minul palavikku ei tekkinud. Veebruari lõpus märtsi alguses läks enesetunne jube kehvaks ning järjest valutasid ükshaaval kõik liigesed ja justkui ka luud, samuti ka alaselg. Vahepeal sain juba nagu paremaks nüüd jälle sama + üldine väsimus ja jõuetus. Mina lasin igaks juhuks borrelioosi analüüsi ära teha, aga vastust veel ei tea. Kuna olen seda haigust juba lausa 2 korda põdenud siis kohati on sümptomid väga tuttavad aga eks näe.
 
ädaline 11. aprill 2011, kl 14.49
Tänud vastajatele. Praeguseks on siis vahelduva eduga väike palavik või üldse mitte, jube jõuetus, rinnus vastik tunne, nagu pipart oleks sisse raputatud ja siis mu rindkere peal hüpatud, kurk punane ja kraabib. No nii kõrini on, et jube. Arsti juurde minemine väheke keeruline - haigekassat pole.
 
anni321 12. aprill 2011, kl 09.54
soovitan masseerida jalal olevat punkti mis aitab ergutada immuunsüsteemi ja energia ringlust, lisaks muud head mõjud kehale.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188380424...

nb see punkt on ka nn "vere punkt" , kel on madal või kõrge vererõhk , pidev selle punkti masseerimine aitab viia vererõhu tasakaalu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!