Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Allergiad
 
punn 09. aprill 2011, kl 21.57
Milliste toitude/toiduainete vastu on inimestel kõige rohkem allergiaid? Lisaks piima- ning teraviljatoodetele siis. Asi selles, et viimastel nädalatel on näo peale palju punne tekkinud... varem nahk kogu aeg täiesti korras olnud. Mille tarbimist võiks katseeksitusmeetodil piirata? Ning mida võiks tervises kontrollida lasta? Naha- ning naistearsti juures ajad juba broneeritud... kas peaks ehk gastroenteroloogi juures ka käima? Kus veel? Kas vereproovid ka midagi näidata võiksid?Täiesti paanikas oma näonaha pärast juba:(
 
kk 09. aprill 2011, kl 22.09
aga uut kosmeetikat pole hakanud kasutama - kreeme, jumestusvahendeid, näopesuvahendeid?
 
punn 09. aprill 2011, kl 22.21
Ei ole. Ja nahahooldus- ning jumestustooted on kõik looduslikud.
 
kk 09. aprill 2011, kl 22.24
ega loooduslik ei tähenda, et allergiat ei tekitaks. tihti just looduslikud komponendid (igasugu eeterlikud õlid) ongi kõige suuremad allergeenid.
 
punn 09. aprill 2011, kl 22.43
No ma olen neid tooteid juba kaua kasutanud. Vähemalt minule need allergiaid ei tekita.
 
peaaegu 10. aprill 2011, kl 14.13
iga toiduaine võib allergiat tekitada. Nende üleslugemine siin läheks väga pikale. Mõtle järele, kas oled söönud midagi viimasel ajal ülearu palju või on sinu menüüs midagi uut. Banaan on vist kõige allergiavabam, teised puuviljad aga ka juurviljad tekitavad allergiaid. Edasi igasugu pähklid.... jne - lõputu nimekiri.
 
yy 10. aprill 2011, kl 14.44
Naha- ega naistearst nüüd küll allergia määramisega ei tegele. Selleks tuleb sul perearstilt saatekiri allergoloogi juurde võtta. Nemad testivad, mille vastu sul allergia. Kevadeti on neil muidugi pikad järjekorrad. Aga allergiaid on nii palju, et ka testimiset ei pruugi abi olla. Pigem aitab siin ise enda toidu ja elu järgmine. Kirjutad üles, jätad meelde, mida tarbid.
 
hehh 10. aprill 2011, kl 14.49
On ikka paanikuid, kõik maailma arstid ära broneerinud kui mingi tühine vinnike ninal. Arstid hakkavad sult ju küsima, kas oled toidusedelit vahetanud, mingi uue puhastusvahendi muretsenud, stressis jne. Nii et mõtle ise need asjad läbi ja saadki vastuse. Arstid ega testid sind aidata ei saa. Põhjuse kindalks tegemine on nõela otsimine heinakuhjast.
 
punn 10. aprill 2011, kl 19.27
Oleks siis tühine vinnike ninal! Mul on mõlemad põsed punne täis! Otsaees ja ninal väga polegi. Ja ma pole ei toidusedelit muutnud, ei uut näohooldus- ega muud puhastusvahendit ostnud. Kõik sama- ainult nägu punne täis!:(
 
anni321 11. aprill 2011, kl 10.25
kui sul allergia kaasneb ka kinnine nina siis tõenäoliselt on siinus allergia. seda olen saanud leevendada lihtsalt akupunktidele vajutamisega kõrva taga ja allergia kleebiste kasutamisega.
http://akupunktuurcieaura.blogspot.com...
 
n31 11. aprill 2011, kl 19.00
kust neid kleebiseid saab?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!