Tervisemure
Millise ravimiga saab köha lahti?
Liina 12. aprill 2011, kl 07.48 |
Mõtled küll, et lähed apteeki ja apteeker soovitab, aga tegelikkuses on nii, et üks apteeker kiidab siirupeid ja teeb tabaletid maha ja vastupidi. Ise ostsin Ratiopharm Brontex tabletid, kuid 2 päevaga ei ole küll köha veel lahti läinud... Samuti oodatud teised nipid köhaga võitlemisel. Aitäh ja olge terved!
hiir 12. aprill 2011, kl 08.17 |
vann 12. aprill 2011, kl 09.27 |
merkake 12. aprill 2011, kl 11.22 |
imede ime minul tegi kõha lahti värske porgandi mahl
tegin seda ise toorestest porganditest, lasin mitu kilo läbi köögikombaini, pigistasin mahla välja ja võtsin supilusikakaupa iga paari tunni tagant, mahl ei seisa külmutuskapis vaid toasoojas
õnneks ei teki seda mahla porgandist nii väga palju, et päeva jooksul jõuaks hapuks miskit minna, mõlemal päeval tegin uue portsu, raha kulus oluliselt vähem kui ravimite peale
lahti ma köha sain, enne seda mässasin ACC ja brontexiga, lisaks soe piim meega jne - no ei aidanud mitme nädala jooksul
aga porgandimahlaga sain paari päevaga, siis kui olin nädala aega ilma ravimiteta lihtsalt oodanud, et millal ometi üle läheb
ise ka ei uskunud, kuid mäletan, et vanaema andis seda mulle lapsena tihti
tegin seda ise toorestest porganditest, lasin mitu kilo läbi köögikombaini, pigistasin mahla välja ja võtsin supilusikakaupa iga paari tunni tagant, mahl ei seisa külmutuskapis vaid toasoojas
õnneks ei teki seda mahla porgandist nii väga palju, et päeva jooksul jõuaks hapuks miskit minna, mõlemal päeval tegin uue portsu, raha kulus oluliselt vähem kui ravimite peale
lahti ma köha sain, enne seda mässasin ACC ja brontexiga, lisaks soe piim meega jne - no ei aidanud mitme nädala jooksul
aga porgandimahlaga sain paari päevaga, siis kui olin nädala aega ilma ravimiteta lihtsalt oodanud, et millal ometi üle läheb
ise ka ei uskunud, kuid mäletan, et vanaema andis seda mulle lapsena tihti
kinks 12. aprill 2011, kl 13.21 |
sammalhabe 12. aprill 2011, kl 13.58 |
ka samblasõber 12. aprill 2011, kl 16.24 |
paiseleht 12. aprill 2011, kl 16.45 |
pugreen 12. aprill 2011, kl 21.57 |
rahvameditsiin 17. aprill 2011, kl 22.00 |
liisu 18. aprill 2011, kl 08.35 |
mina ravisin ennast kroonilisest bronhiididt terveks ginko biloba auruga, see on hiinlaste esmane nohu ja köharavim.Lehepuruna on ta müügil taimeravi lettides kesk ja jaama turul.tee ise parandab peaju vereringet
kui hommikul hingata siis köha on kadunud terveks päevaks, kuuajase tarvitamise järel kaob ka kõige kinnisem ja sügavam bronhiit ja samuti põskkoopa põletik
kui hommikul hingata siis köha on kadunud terveks päevaks, kuuajase tarvitamise järel kaob ka kõige kinnisem ja sügavam bronhiit ja samuti põskkoopa põletik
selma 18. aprill 2011, kl 10.40 |
Lisa postitus