Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
pidev peavalu
 
valust hullunud 14. aprill 2011, kl 22.23
põen liigesehaigust ja nüüd siis kimbutab mind veel pidev peavalu,söön niigi palju tablette-andke nõu kuidas olete mõne muu nipiga leevendanud peavaluhoogusi.Ise mõtlesin hiina mazaasi minna...
 
soni 14. aprill 2011, kl 22.51
Muide, paradoksaalne, aga mõnikord võivad valuvaigistid ise tekitada peavalu.
 
n37 15. aprill 2011, kl 20.07
Sonil on õigus. Mis laadi su peavalu täpsemalt on? Massaazh võib muidugi aidata, aga soovitaks esmalt ikkagi põhihaigust raviva arstiga nõu pidada (kui sa seda juba teinud pole.) Vajadusel lase tal ennast mõne teise spetsialisti (neuroloogi ?) juurde suunata. Kas liigeshaigus võimaldab sul mingit tervisesporti teha? (Peavalu üheks põhjuseks võib ju ka vähene liikumine olla.) Kas jood piisavalt vett? (Vähene vedelikutarbimine võib samuti pea valutama panna.) Ehk ei teeks paha ka oma toidulaud üle vaadata jne.
Edu oma murele lahenduse leidmisel!
 
anni321 18. aprill 2011, kl 15.26
üks punktidest mis leevendab peavalu on punkt jalal Tai Chong:


kui viitsid omale punkt massaazi teha siis mõned artiklid siin:
http://akupunktuur.eu/peavalu-ja-migreen...

ja akupunktuuri uudiseid : http://www.facebook.com/akupunktuur
 
maire 21. aprill 2011, kl 13.18
Mina olen jälle käepeal olevat punkti masseerides peavalule abi saanud. Vaatasin akupunktuuri FB-st et lisaks jalavaludele aitab leevendada ka peavalu, katsetan edasi, annan teada kuidas peavalude puhul toimib.
 
kk 21. aprill 2011, kl 13.53
ma ei tea mis tablette sa võtad, aga minul tekitab glükosamiinipreparaatide kasutamine sellise pideva peavalu.
 
elu 21. aprill 2011, kl 14.00
Ei tea, kas just sinule öige soovitus, kuid minul kadusid kroonilised peavalud hoopis kosmodiski kandmisega. Uskumatu, kuid nii on. Ostsin sooduka kampaania aegu mölemad, lühikese ja pika. Rohkem puusa-pölve -ja jalavalu töttu. Kohe esimese päeva öhtul ei olnud peavalu, nii juba nüüd 2 kuud. Ise arvan, et see kosmodisk pani ehk kühmuks kujunenud kaelasooled jm. liikuma, mis olid takistuseks vereringele.
Ei propageeri vöi reklaami kosmodiski, kuid minu ja möne tuttava puhul see on aidanud eluga röömsamalt ja valutumalt toime tulla.
Nüüdseks on esmane uue asja tunne üle ja kannan tööl käies möni päev nädalas. Lühike variant ei sobinud üldse.
 
n49 21. aprill 2011, kl 14.14
see mul vana proble,sest stressamisest ja eluprobledest ei ole ühtegi päeva läinud tabladeta.ainlt need ei aita.isegi perearst määras antibiotsikuuri ja needki ei aidand.
 
n41 21. aprill 2011, kl 18.57
Minul võttis buprenorfiin 8mg-ne väga tugevad peavalud ära,selle ravimi nimi on subbutex,aga kaua ei ole soovitav tarvitada,võtab ära ka kõige hullema valu.
 
46 21. aprill 2011, kl 19.53
Minul aitasid Kõrvatilgad. Jah, naerge nüüd, kõhud kõveras, aga ainult Kõrvatilgad veel aitasid. Kuid neid ei müüda enam, juba 1-2 aastat ei ole neid müügil. Nüüd olen vahel viina tilgutanud kõrva, aga see pole päris see....
Tablettidest olen võtnud Co-codamol'i, aga ega see ka ei aita....
 
n41 21. aprill 2011, kl 21.14
Haigust ei olegi ilus naerda,aga proovi subbutex 8mg,pikalt ei ole soovitav tarvitada, aga raudselt võtab kõik valud ära.
 
anni321 25. aprill 2011, kl 10.36
kui on lauba peavalu siis tõhusalt mõjub käel oleva punkti masseerimine:
lisan pildi:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188380424...
see punkt aitab energia ringlust aktiveerida ja on kõige olulisem peavalu leevendav akupunkt. kui ei viitsi masseerida siis on hea kui sul on alati mõni akukleebis Purerelief tagavaraks, toimub samuti kui vajutused aga on tõhusam ja mõju pikem. Purerelief kleebistest saad lugeda siit:
http://akupunktuur.eu/akukleebised/vabanemine-va...
ja osta netipoest: http://402368.cieaura.com/shopline_category...

akukleebistega aktiveerid energia ringlust ja läbi selle väheneb valu, tablette süües aga deaktiveerid valuaistingu veidikeseks ajaks.
 
annelyy 26. aprill 2011, kl 10.40
täitsa lambist mu probe,eluaegne peavalutaja.mtte päevagi tabladeta.ainlt need ültsegi ei aita.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!